hotel Sova*** Ždiar
70,00 EUR
1.750,00 CZK
Slovensko, hotel Sova***, Ždiar 460, 059 55
hotel Sova*** Ždiar
Krajina: Slovensko
Kraj: Prešovský
Okres: Poprad
Mesto / obec: Ždiar
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 983
Hotel Sova*** sa nachádza v nádhernej lokalite Belianskych Tatier, v srdci obce Ždiar a je ideálnym miestom na oddych v prírode, štartovací bod mnohých turistických trás, výlety, lyžovačky a zábavu. 
 

 

 

Pre hostí je k dispozícii 23 izieb s kapacitou 63 stálych lôžok v zložení: 2-posteľová izba, 4- posteľová izba, Rodinná izba. Všetky izby sú vybavené sprchou a WC, Wifi a Satelitným TV. Izby sa nachádzajú na prvom poschodí a v podkroví.
Vonku sa nachádza ohnisko, altánok, vonkajšie posedenie, vonkajší krb, terasa, záhradná hojdačka a gril.
K dispozícii sú Vám i služby hotelovej recepcie. 
Na uskladnenie Vašich bicyklov a lyží slúži technická miestnosť.
Pobyt so psom je povolený za poplatok. 
V celom hoteli je zabezpečené bezplatné WiFi pripojenie na internet.
Parkovanie je možné pre 25 áut priamo pri objekte.
 


 

 

Tradičná reštaurácia s celkovou kapacitou 80 miest v tradičnom prostredí, s dreveným interiérom a horiacim krbom, vytvára jedinečnú a neopakovateľnú atmosféru spojenú s gurmánskym zážitkom.
Ponúkame široký výber jedál tradičnej slovenskej kuchyne so zameraním na goralský región.
Jedlá sú pripravované tradičným spôsobom, tak ako sa pripravovali bryndzové halušky, pirohy a iné gurmánske dobroty pre mlsné jazýčky hostí v tomto regióne už oddávna.
V prípade slnečného počasia Vás pozývame na našu letnú terasu. A kým Vy si budete pochutnávať na dobre vychladenom pivku či voňavej káve, Vaše detičky si zaskáču na trapomlíne..
 
 
 

 

 

Hotel Sova*** je ideálnym miestom na stretnutia pri akejkoľvek pracovnej príležitosti – od firemných konferencií a workshopov až po tímbuildingy a firemné akcie.
Vaše stretnutia a kreatívne schopnosti podporia nádherná kongresová miestnosť s kapacitou 30 ľudí alebo spoločenská miestnosť s kapacitou 100 ľudí.
 
 

 

 

U nás zažijete fínsku saunu pod holým nebom z čistého dreva.
Saunu môžu využiť min. 2 dospelé osoby a max. 8 osôb. Vstup je možný min. na 20 minút.
 
 

 

Hotel Sova*** Ždiar je ideálne miesto pre vaše firemné podujatia, skupinové pobyty, lyžiarske zájazdy aj školy v prírode. 
Využite ideálne miesto, lokalitu v srdci prírody s množstvom aktivít v blízkom okolí. Pri hoteli na našom pozemku vám prinášame altánok a miesto na aktivity pod holým nebom, priestor na letnú grilovačku, alebo večernú vatru. 
Náš šéfkuchár Vám pripraví aj grilované špeciality na keramickom grile Big green egg.
Priamo v obci navštívite Ľudové múzeum – Ždiarsky dom, ktorý Vám priblíži život Goralov v minulosti. Ak obľubujete podzemné krásy, radi Vás privítajú aj v Belianskej jaskyni. Vaši drobci sa istotne potešia, ak s nimi zavítate do Family Parku Strachankovo. Bachledova dolina je vďaka veľkému počtu atrakcií zaujímavým miestom v lete i zime. Nachádza sa tu Chodník korunami stromov, náučný chodník vhodný aj pre deti, discgolfové ihrisko, bikepark...
V zime tu nájdete upravené zjazdovky lyžiarskeho strediska Bachledka Ski & Sun. Lyžovačku si môžete rovnako vychutnať i v blízkych strediskách Monkova dolina, Ski centrum Strachan Ždiar, Krasuľa a Ski centrum Strednica Ždiar.
 
 
 

 

   názov: hotel Sova***
   adresa: Ždiar 460, 059 55
   telefón:  
   mobil: +421 905 926 601 , +421 904 343 167
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. , Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.hotelsova.sk
   gps: 49°16´21.7" x 20°15´17.6"
   fb: www.facebook.com/hotelsovazdiar/

 

No reviews for house
Please past text to modal