chalupy Goral a Grúnik Jezersko
80,00 EUR
2.000,00 CZK
Slovensko, chalupy Goral a Grúnik, Jezersko 104, 059 04
chalupy Goral a Grúnik Jezersko
Krajina: Slovensko
Kraj: Prešovský
Okres: Kežmarok
Mesto / obec: Jezersko
Typ objektu: Chalupa
ID objektu: 973
Chalupy Goral a Grúnik sa nachádzajú v Zamagurí, v malebnej obci Jezersko. Tiché prostredie obce ocenia návštevníci, ktorí túžia po dokonalom oddychu a relaxe v nádhernom prostredí.

 

 

 

Chalupa Goral a Grúnik sú od seba vzdialené 300 m a ponúkajú ubytovanie s celkovou kapacitou až pre 58 osôb v deviatich luxusne zariadených apartmánoch so samostatným vchodom.
 
Chalupa Goral :
Ponúka komfortné ubytovanie v štyroch apartmánoch. Každý apartmán disponuje spoločenskou miestnosťou s posedením, krbom, príjemnou pohovkou, televízorom i CD prehrávačom. Miestnosť je spojená s kuchynským kútom, kde gazdinky poteší elektrická rúra, keramická varná doska, mikrovlnná rúra, rýchlovarná kanvica a samozrejme chladnička s mrazničkou. Do ružova sa vyspíte v dvoch spálňach. V jednej je pripravená manželská posteľ a samostatné lôžko, druhá ponúka dve samostatné lôžka a prístelku. Samozrejmosťou každého apartmánu je kúpeľňa s toaletou.
Chalupa navyše disponuje spoločenskou miestnosťou pre 20 osôb. Nechýba kuchynská linka, chladnička s mrazničkou, rádio i LED televízor so satelitom. Užijete si tu teda perfektnú rodinnú oslavu alebo firemnú akciu. Milovníkov zdravého životného štýlu poteší aj sauna. 
 
Chalupa Grúnik :
Všetky apartmány disponujú spoločenskou miestnosťou s krbom, alebo krbovou pieckou, pohovkou a jedálenským posedením. V plne vybavenom kuchynskom kúte si pohodlne pripravíte chutné gastronomické špecialitky. Využijete elektrickú rúru, keramickú varnú dosku, mikrovlnnú rúru, rýchlovarnú kanvicu, chladničku s mrazničkou, kávovar i hriankovač. Chalupa Grúnik poteší veľkou spoločenskou miestnosťou s kapacitou 40 miest, kde si užijete plnohodnotnú rodinnú či firemnú oslavu. Labužníkov istotne poteší barový pult s výčapným zariadením, sud piva Vám radi dodáme po dohode. V prípade záujmu taktiež zabezpečíme aj kompletný catering.
Po náročnej lyžovačke si môžete užiť nezabudnuteľný zážitok v novovybudovanom wellness centre, ktoré sa nachádza v priestoroch Chalupy Grúnik. Je vybavené infrasaunou, fínskou saunou a relaxačným bazénom so vzduchovými tryskami v ktorom sa pri teplote vody 32 stupňov môžete príjemne zohriať a relaxovať. Wellness centrum ponúkame privátne na objednávku u majiteľa za poplatok.
V areáli objektu je pre Vás pripravené futbalové a volejbalové ihrisko. Využijete aj kolíbku s altánkom a krbom na grilovanie. Deti sa vyšantia na detskom ihrisku.
 
Pozemok je čiastočne oplotený. 
Pobyt so psom je povolený za poplatok.
Parkovanie je možné priamo pri objekte.
 
Okolie ponúka možnosť nenáročných prechádzok po lese, zber lesných plodov, návštevu Jezerského jazera, peších túr po Spišskej Magure a cyklistických vychádzok po okolí. 
Chalupa Goral sa vašej návšteve poteší v podmanivej zamagurskej obci Jezersko v blízkosti kvalitného lyžiarskeho strediska v Bachledovej doline, kde funguje tiež bobová dráha, rozhľadňa, cyklistický park a navštíviť môžete i Chodník Korunami Stromov v Bachledovej doline. 
Poloha chalúp je ideálnym východzím bodom na výlety za poznávaním historických pamiatok Zamaguria a Spiša (Červený kláštor, hrad Niedzica, Kežmarok). 
Z Jezerska máte zároveň vynikajúci prístup tiež do národného parku Pieniny, v ktorom sa dá venovať turistike aj zažiť adrenalínový splav rieky Dunajec.
Kúpanie v okolí je možné na termálnych kúpaliskách Vyšné Ružbachy, Vrbov a AquaCity Poprad.
V zimnom období sú tiež dobré podmienky na lyžovanie v lyžiarskych strediskách Ski pod Bufarkom (5km), Ski centrum Strachan Ždiar (30 km), Ski Monkova Dolina (30 km), Bachledka Ski&Sun (32 km), Tatranská Lomnica (40 km).
 
 
 

   názov: chalupy Goral a Grúnik
   adresa: Jezersko 104, 059 04
   telefón:  
   mobil: +421 911 905 166
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.chalupagoral.sk
   gps: 49.30405° x 20.35325°  , 49.30157° x 20.35370°
   fb: www.facebook.com/people/Chalupa-Goral-a-Grúnik/100029115626014/

 

No reviews for house
Please past text to modal