hotel Jasná Demänovská Dolina
60,00 EUR
1.500,00 CZK
Slovensko, hotel Jasná, Demänovská Dolina 88, 031 01
hotel Jasná Demänovská Dolina
Krajina: Slovensko
Kraj: Žilinský
Okres: Liptovský Mikuláš
Mesto / obec: Demänovská Dolina
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 969
Náš hotel je situovaný v srdci Demänovskej doliny priamo v lyžiarskom stredisku Jasná v Nízkych Tatrách. Naša rodina pracuje a žije v Demänovskej Doline už 32 rokov. Vytvárame prostredie a miesto, kde sa cítite ako doma. V súlade s prírodou, ľudskosťou a vysokým štandardom kvality.
 

 

 

Ubytovacie kapacity v Hoteli Jasná je v útulných a komfortne zariadených 2 lôžkových izbách. Izby sú navrhnuté s dôrazom na jednoduchosť a funkčnosť. 
Čisté línie sú prítomné v celom hoteli a izby nie sú výnimkou. Každá izba je zariadená televízorom so satelitným príjmom, kúpeľňou so sprchovacím kútom, uterákmi a toaletou. 
Naše služby dopĺňa aj vonkajší gril s altánkom. V celom objekte je taktiež k dispozícii bezplatné  WIFI pripojenie k internetu.
Ponúkame vám aj doplnkové služby, ako napríklad zľava na požičanie lyží a výstoje i zabezpečenie školy lyžovania pod vedením profesionálneho školitela. Taktiež požičanie elektrobicyklov, intímne  wellness, kde sa nachádza hydromasážna vírivka, infra sauna a fínska sauna, ktorá vám pomôže sa uvoľniť po náročnom dni na horách a zrelaxovať po Vašom dobrodružstve.
Parkovanie je zabezpečené priamo pred hotelom, k čomu patrí i nabíjacia stanica pre elektromobily. Plus vyššie položené súkromné parkovisko nad našim hotelom a spoločne majú kapacitu 60 parkovacích miest.
Ak potrebujete odvoz, alebo transfer do hotela, radi vám ho zabezpečíme. 
 


 

 

Stravovanie je zabezpečené v našej tradičnej slovenskej reštaurácii. 
V našej reštaurácii nám záleží na surovinách, ich kvalite a chuti a na šťastnom úsmeve našich zákazníkov po ochutnaní našich jedál. Naša kuchyňa je jednoduchá, pretože veríme, že ak chceme variť čerstvo, nekomplikované menu je kľúčom, aby suroviny boli čerstvé. Menu pravidelne obmieňame, aby aj stáli hostia mali možnosť objavovať nové chute. Podporujeme domáce slovenské výrobky a malých lokálnych dodávateľov.
Raňajky a večere sa podávajú formou bufetových stolov, aby si každý prišiel na svoje. Pri nižšom počte ubytovaných hostí servírujeme formou ala carte.
 
 
 

 

 

Náš hotel Vám ponúka kompletné služby pre usporiadanie nezabudnuteľných spoločenských a firemných akcií akéhokoľvek typu. Či už plánujete rodinnú oslavu, menšiu svadbu, teambuilding, konferenciu, prezentáciu, školenie alebo oslavu firemných úspechov, u nás nájdete všetko, čo potrebujete. Kapacita spoločenskej miestnosti je pre 35 osôb, ak by ste sa rozhodli svoje školenie či seminár urobiť v prírode, naše okolie hotela vám poskytuje neobmedzené priestorové možnosti.
Samozrejmosťou je profesionálny a ochotný personál, ktorý vám bude k dispozícii po celý čas vašej akcie. Môžete rátať aj s občerstvením, coffee breakom, či stravovaním účastníkov pri viacdňových akciách.
Pre spestrenie večerov môžete využiť naše intímne wellness, spoločenské hry, premietanie na veľkom premietacom plátne, alebo altánok kde sa nachádza gril s celým príslušenstvom.
 
 

 

 

Pre našich hostí je pripravený útulné wellness. Naše wellness disponuje dvomi typmi sáun - infrasaunou a kombinovanou saunou, ktorú je možné nastaviť ako bio alebo klasickú suchú saunu.
Obsadenosť je nastavená na maximálne šesť osôb súčasne. Zabudovaná masážna vírivka upokojí unavené telo po náročnom dni na lyžovačke alebo turistike. Na záver si môžete dopriať ľadovú sprchu pripomínajúci padajúci dážď, či naopak oddych na lehátkach v relaxačnom priestore.
 
 

 

Hotel Jasná je situovaný v srdci nádherného prostredia Národného parku Nízke Tatry v najprestížnejšom lyžiarskom stredisku Jasná.
Lokalita Demänovskej doliny v Nízkych Tatrách je čistým extraktom toho najlepšieho, čo na Slovensku máme.
Práve vďaka prírodným krásam sú Nízke Tatry jedno z najnavštevovanejších pohorí Slovenska už niekoľko desaťročí, čo spôsobilo rozkvet turizmu v tejto lokalite. 
Jedinečné výhľady na pohoria a údolia Slovenska sa návštevníkom naskytnú z najvyšších vrcholov Nízkych Tatier, ktorými sú Ďumbier (2043 m), Chopok (2024 m), Dereše (2004 m), Chabenec (1955 m) a Kráľova hoľa (1948 m).
Pohorie Nízke Tatry okrem turistického vyžitia na takmer tisícke km značených turistických chodníkoch ponúka i množstvo cykloturistických trás, možnosti kúpania (Liptovská Mara, Liptovský Ján, Bešeňová, Krpáčovo, Liptovský Ján, Tále, Aqupark Tatralandia) a návštevy jaskýň (Demänovská ľadová jaskyňa, Važecká jaskyňa, Demänovská jaskyňa Slobody, Bystrianska jaskyňa, Jaskyňa mŕtvych netopierov).
Nachádzajú sa tu najvýznamnejšie turistické a lyžiarske strediská Slovenska. Demänovská dolina s najznámejším strediskom Jasná Nízke Tatry sa rozprestiera v severnej časti pohoria Nízke Tatry. Na južnej strane sú navštevované najmä Tále, Srdiečko, Kosodrevina v Bystrej doline a rekreačná obec Mýto pod Ďumbierom. 
Lyžiarske stredisko Čertovica sa nachádza v strednej časti pohoria a obľúbené turistické a lyžiarske stredisko Donovaly sa nachádza v západnej časti pohoria Nízke Tatry.
Lyžovačka v lyžiarskych strediskách Nízkych Tatier s vybudovanou infraštruktúrou, moderným vybavením a atrakciami v okolí, poskytne milovníkom zjazdového aj bežeckého lyžovania dokonalú zimnú dovolenku na Slovensku.
 
 
 

 

   názov: hotel Jasná
   adresa: Demänovská Dolina 88, 031 01
   telefón: +421 44 521 90 12
   mobil: +421 905 120 144
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. , Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.hoteljasna.sk
   gps: 48.9643927° x 19.5855772°
   fb: www.facebook.com/HotelJasna

 

No reviews for house
Please past text to modal