Rezort Fabrika Vyhne
80,00 EUR
2.000,00 CZK
Slovensko, Rezort Fabrika, Vyhne 1125, 966 02
Rezort Fabrika Vyhne
Krajina: Slovensko
Kraj: Banskobystrický
Okres: Banská Štiavnica
Mesto / obec: Vyhne
Typ objektu: Rekreačný areál
ID objektu: 937
Ponuka objektu:
Konferencie Teambuilding Coffee break Wifi Vínna pivnica Audiovizuálna technika Ubytovanie
Luxusné ubytovanie v industriálnom štýle pri aquaparku,rezort FABRIKA sa nachádza v rekreačnej oblasti Vyhne pri lese.
 

 

 

Rezort ponúka ubytovanie v chate a 11 loftových apartmánoch s celkovou kapacitou 79 lôžok (vr.prístieľok).
Chata Vila Fabrika ubytuje 13 osôb (z toho je 6 prísteliek) v 3 spálňach (3 kúpeľne, 4x WC).
Vila si Vás už na prvý pohľad získa industriálnym štýlom s nadupanými dizajnovými doplnkami.
Pre Váš nočný odpočinok sú pripravené tri apartmány s vlastnou kúpeľňou s umývadlom, sprchovacím kútom a toaletou. Osušky, uteráky a hotelová kozmetika s fénom je samozrejmosťou.
Každý apartmán je zariadený pohodlnou manželskou posteľou a rozkladacou pohovkou.
Obývacia časť je vybavená LED TV s uhlopriečkou 163 cm a nevšednou atrakciou je visutá sieť v rámci obývacieho priestoru, ktorá je šikovnou alternatívou pohodlnej sedačky inštalovanej hneď pod ňou.
Ďalší otvorený priestor je kombináciou jedálne a plne vybavenej kuchyne. Jedálenská časť je zariadená veľkým, ručne vyrobeným jedálenským stolom so štýlovými kresielkami. Pri raňajkách či kávičke si môžete posedieť za barovým pultom.
 
Loftové apartmány, ktorých celkový počet je až 11, ubytuje každý až do 6 ľudí (z toho 4 prístelky).
Každý z 11 apartmánov má nočnú (mezonet)a dennú časť.
V mezonetovej časti s rozlohou 18 m2 je dispozícii manželská posteľ veľkosti „king size“ šírka 180 cm a rozťahovací gauč s plnohodnotným matracom o šírke 160 cm „queen size“.
Denná časť (33 m2) pozostáva s kompletne vybavenej kuchyne a obývacej časti s LED TV s uhlopriečkou 163 cm a rozťahovacím gaučom typu Chesterfield.
Kuchynská časť je oddelená od obývacej časti barovým stolom s dizajnovými barovými stoličkami. 
Posuvné dvere umožňujú takmer úplne prepojiť obývaciu časť apartmánu s prekrytou terasou. Súkromie terasy s vonkajším sedením zlepšujú bambusové steny oddeľujúce terasy susediacich apartmánov.
 
Celý areál je pokrytý kvalitným WiFi internetovým signálom.
Pobyt so psom nie je povolený.
Parkovanie je možné pre 30 áut do 50 m.
 


 

 

Stravovanie je individuálne.
Chata i apartmány majú plne vybavené kuchynky vrátane umývačky riadu, sady kuchynských pomôcok a riadov, elektrickej varnej dosky, mikrovlnky, rýchlovarnej kanvice, chladničky, kávovaru a hriankovača.
Kuchyňa je komplet vybavená – či už vile alebo každom apartmáne, soľ a korenie je k dispozícii.
Na kávu sú vo vile aj v každom apartmáne 2 kávovary – jeden na prekvapkávanú kávu (tu si je potrebné priniesť) a jeden na kapsule Nespresso (tieto sú spoplatnené 0,50 €/kus).
Stravovanie je možné riešiť i cateringom (spolupracujeme s viacerými), alebo v reštaurácii - 250 m od areálu.
 
 
 

 

 

Hoci chata i apartmány nie sú špeciálne prispôsobené na väčšie firemné akcie, v areáli je nová, plne vybavená konferenčná miestosť s kapacitou 50 ľudí, v ktorej je možné uskutočniť konferencie, školenia, workshopy a teambuildingy.
K dispozícii je i krásna vínna pivnička, kde v spolupráci s vinotékou v Banskej Štiavnici sú možné ochutnávky vín do 15 osôb a kde môžete ochutnať kvalitné lokálne vína.
 
 

 

 

Areál nedisponuje vlastným wellness centrom, no v bezprostrednej vzdialenosti (200 m od hlavnej brány) je aquapark Vodný raj Vyhne s množstvom atrakcií a wellness službami.
V areáli je profesionálny workout od fi. OCTAGON na silový tréning. Na jógu/TRX/tai-chi/meditácie je vybudovaná vnútorná cvičebňa s tatami a tiež novovybudované menšie fitness centrum.
 
 

 

V areáli je možné konanie menších teambuildingov.
Okrem basketbalového ihriska, sú tu pre vás pripravené aj malé futbalové bránky pre ešte väčšiu zábavu a vonkajšie kolky.
Večer si môžete sadnúť na terasu a ugrilovať mäsko, alebo tofu pre kamošov vegetariánov a pustite 3m vysoký vodopád a užívajte relaxačný zvuk tečúcej vody.
Okolie je ideálnym rajom pre turistov a cykloturistov po dobre značených trasách v Šiavnických vrchoch a k okolitým početným tajchom.
Kúpanie si užijete v blízkom Vodnom raji Vyhne, alebo si môžete zájsť do 15 km vzdialených liečebných termálnych kúpeľov Sklené Teplice.
Milovníkom histórie určite odporúčame návštevu banských historických miest Banská Štiavnica a Kremnica s množstvom historických budov a múzeí.
V zimnom období je skvelá lyžovačka v 16 km vzdialenom lyžiarskom stredisku Salamandra rezort.
 
 
 
 

 

   názov: Rezort Fabrika
   adresa: Vyhne 1125, 966 02
   telefón:  
   mobil: +421 911 634 259 , +421 903 634 259
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.fabrikavyhne.sk
   gps: 48.5040728° x 18.7866106°
   fb: www.facebook.com/profile.php?id=100092270726700

 

No reviews for house
Please past text to modal