hotel Europa **** Komárno
1,00 EUR
25,00 CZK
Slovensko, hotel Europa ****, nám.Gen.M.R.Štefánika 1, 945 01 Komárno
hotel Europa **** Komárno
Krajina: Slovensko
Kraj: Nitriansky
Okres: Komárno
Mesto / obec: Komárno
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 936
Hotel Europa Komárno sa nachádza v centre mesta, v blízkosti mestského parku a oázy zelene, 5 minút chôdze od známeho Alžbetinho mosta, ktorý spája Slovensko a Maďarsko.
 

 

 

 

Hotel ponúka 48 dizajnovo zariadených izieb s konceptom „magických snov“ na pohodlných matracoch z dielne starých majstrov Vám zabezpečí pohodlný spánok a oddych počas celého pobytu.
Každá izba je vybavená jednou King size posteľou a môže sa pochváliť nábytkom v rezidenčnom štýle, modernými svietidlami a luxusným prostredím na spanie.
Všetky izby v hoteli Europa majú súkromnú kúpeľňu s bezplatnými toaletnými potrebami. Elegantný dizajn kúpeľne obsahuje veľkorysý presklený sprchovací kút, elegantné keramické dlaždice a vlastné umývadlo a príslušenstvo s LED zrkadlom.
V každej izbe sa nachádza písací stôl, kávovar, TV s plochou obrazovkou a klimatizácia.
Hostia tu majú k dispozícii terasu, bezplatné súkromné parkovisko, bar a kasíno. 
Reštaurácia FABRICA 22 je moderná a kreatívna reštaurácia, ktorá sa vyznačuje rešpektovaním maďarských a medzinárodných kulinárskych tradícií v kombinácii s modernými technológiami.
Ak máte chuť na koktaily a long drinky podávané z nášho ikonického nápojového lístka, alebo na popoludňajšie espresso a tortu nášho šéfkuchára určite využite služby hotelového baru.
Komárno - mesto na Dunaji je jedným z kultúrnych a turistických centier krajiny. Jeho poloha, prírodné zaujímavosti a historické budovy sú v regióne jedinečné.
Možete tu vidieť a navštíviť :
Nádvorie Európy -  je jednou z moderných pamiatok v Podunajsku. Prezentuje architektúru zo 45 krajín a regiónov.
Vnútorný park Zichyho paláca - tá je s novým námestím spojený Matyášovou bránou.
Pevnosť Komárno - je najväčšou historickou pamiatkou v meste Komárno. Toto unikátne opevnenie je súčasťou najrozsiahlejšieho pevnostného systému v strednej Európe.
Komárno má výnimočnú polohu, pretože leží na sútoku dvoch veľkých riek, pričom oblasť je obohatená o mnoho ďalších riečnych ramien a kanálov. Jeho jedinečná atmosféra poskytuje príjemný relax pre rodiny, páry hľadajúce romantiku a všetkých, ktorí sa chcú zotaviť v prírodnom prostredí.
Je tiež ideálnym miestom na aktívny oddych a ponúka piknikové miesta, ihrisko na plážový volejbal a trávnaté futbalové ihrisko. V okolí sa nachádzajú cyklistické, korčuliarske a bežecké trasy.
Na kúpanie je ideálny areál s rozlohou 2,5 hektára so siedmimi rôznymi bazénmi je pre návštevníkov otvorený počas celého leta.
 
 

   názov: hotel Europa **** 
   adresa: Nám.Gen.M.R.Štefánika 1, 945 01 Komárno
   telefón: +421 35 323 43 33
   mobil: +421 911 908 000
   fax:  
   e-mail: sales@hoteleuropa
   www: www.hoteleuropa.sk
   gps: 47.75947° x 18.12524°
   fb: www.facebook.com/europahotelandrestaurantkomarno

 

No reviews for house
Please past text to modal