hotel Strachan Family Jasná
108,00 EUR
2.700,00 CZK
Slovensko, hotel Strachan Family, Demänovská Dolina 200, 031 01
hotel Strachan Family Jasná
Krajina: Slovensko
Kraj: Žilinský
Okres: Liptovský Mikuláš
Mesto / obec: Demänovská Dolina
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 906
Moderný hotel Strachan Family sa nachádza v rekreačnej oblasti Demänovská Dolina na svahu lyžiarskeho strediska pri lese.
 

 

 

 

Hotel Strachan Family Jasná ponúka 5 dvojložkových izieb, 1 izba s panoramatickým výhľadom, 5x izba s galériou a balkónom, 13 rodinných izieb. Maximálna kapacita ubytovania je 89 ľudí. 
Hotel je vhodný pre rodiny s deťmi, páry, ľudí hľadajúcich oddych, horských nadšencov, gurmánov, tradicionalistov.
Z hotela sa môžete kochať jedinečnými výhľadmi na zjazdovky, okolitý les a na dolinu.
Príjemné chvíle strávite v priestrannej á la carte reštaurácii so špecialitami z našej ponuky v domácej atmosfére. 
Kvalita jedla je naša absolútna priorita. Varíme čerstvé jedlá z prírodných a zdravých surovín. Ak potrebujete špeciálnu diétu, pripravíme Vám aj bezlepkové alebo bezlaktózové jedlá. 
Počas slnečných dní určite oceníte priestrannú terasu, ktorá je situovaná smerom k zjazdovke a máte z nej výhľady na okolité kopce.
Priestory reštaurácie v kombinácii s hotelovým zázemím a prírodnou lokalitou sú ideálnou voľbou na usporiadanie svadobnej hostiny, rodinnej oslavy alebo pracovných stretnutí.
Svojou jedinečnou polohou v tichom prostredí priamo v srdci Jasnej je vhodný i na zorganizovanie firemnej akcie, eventu, školenia alebo teambuildingu.
V prípade záujmu Vám vieme odporučiť profesionálnu eventovú agentúru, ktorá Vám vie pripraviť program „šitý pre Vás na mieru“.
Relaxácia je hlavnou a dôležitou súčasťou procesu wellnessovania, keďže napomáha znižovať hladinu stresu a podporuje tak pocit pokoja. 
Dokonalé uvoľnenie zažijete v našich saunách a vírivom bazéniku. Po kvalitnom saunovaní si telo nechajte rozmaznávať masážou podľa vlastného výberu.
 
Jasná aj celý región Liptov je bohatý na množstvo zážitkov počas celého roka. 
Počas celého roka sú v Demänovskej doline otvorené dve sprístupnené jaskyne, neďaleko je pekná vyhliadková veža, Vrbické pleso, len pár kilometrov sú vzdialené populárne vodné parky Tatralandia a Bešeňová. V Jasnej je množstvo turistických trás aj možnosti na výlety lanovkami. 
Na skok je Liptovská Mara, mesto Liptovský Mikuláš, skanzen v Pribyline, či atrakcie a kúpalisko v Liptovskom Jáne.
Zalyžovať si môžete v lyžiarskom stredisku Lyžiarske stredisko Chopok Sever - Jasná (2,5 km).
 
 
 
 

   názov: hotel Strachan Family 
   adresa: Demänovská Dolina 200, 031 01
   telefón:  
   mobil: +421 905 616 712 , +421 908 777 027
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. , Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.strachanfamily.sk
   gps: 48.9728211° x 19.6005545°
   fb: www.facebook.com/strachanfamily

 

No reviews for house
Please past text to modal