penzión U Vodníka III.
30,00 EUR
750,00 CZK
Slovensko, Železničná 307/27, 941 48 Podhájska
penzión U Vodníka III.
Krajina: Slovensko
Kraj: Nitriansky
Okres: Nové Zámky
Mesto / obec: Podhájska
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 76
Ponuka objektu:
Reštaurácia Bazén Vírivka Ubytovanie Wifi Wellness Masáže Teambuilding

Pozývame Vás na dovolenku do Podhájskej na termálne kúpalisko, alebo do Wellness centra Aquamarín. Čaká Vás príjemné prostredie, liečivá termálna voda a hlavne relax.

 

 

 

 

Poskytujeme ubytovanie v dvojlôžkových izbách, na každej je možné pridať prístelok. Každá izba má vlastné sociálne zariadenie. K príslušenstvu izieb patrí  TV prijímač, rýchlovarná kanvica, chladnička a internetové pripojenie. Rannú kávu si môžete nerušene vychutnať na vlastnom balkóne. 
Na streche objektu sa nachádza otvorená terasa s výhľadom na široké okolie. Posedieť s priateľmi si hostia môžu v štýlovej zimnej záhrade. 
Parkovanie vozidiel je zabezpečené bezplatne v areáli penziónu.
Pre ubytovanie sú k dispozícii i penzióny U Vodníka I. a U Vodníka II.


 


 

 

Naši hostia sa stravujú na termálnom kúpalisku v reštaurácii U vodníka s 15% zľavou . V príjemnom prostredí s veľkým počtom miest na sedenie sme Vám zabezpečili široký sortiment jedál za prístupné ceny (od 50centov).
Objednať si môžete z HOTOVÝCH JEDÁL – desiatové polievky, guláše, vyprážané a dusené mäsá s rôznymi prílohami, ktoré Vám personál naskladá podľa vašej chute.
Ak máte čas NA OBJEDNÁVKU Vám ponúkame pečeného pstruha, vodníkov sen, plnený kurací rezeň, kuracie prsia pod hermelínom a rôzne druhy vyprážaných syrov (doba prípravy 5 – 25 min).
ZO SLADKEJ KUCHYNE Vám ponúkame zákusky a domáce koláče vlastnej výroby a na schladenie točenú zmrzlinu.
 

 

 

 

Penzión U Vodníka III. neponúka možnosť školení, no v priestoroch reštaurácie je možnosť posedenia, firemných stretnutí a pod.
 

 

 

 

Našim klientom poskytujeme rôzne služby k spríjemneniu dovolenkových chvíľ a k dispozícii majú hostia jakuzzi a masáže.
V Podhájskej si okrem kúpania v termálnych bazénoch, vodnej zábavy v tobogánoch či procedúr vo wellness centre užijete aj inú zábavu. V obci sa nachádza letné kino, tenisový kurt alebo sa vyberte na pešiu túru do okolia.
Súčasťou termálneho kúpaliska je aj novootvorený Wellness centrum Aquamarin.  Kúpalisko svoje služby ponúka na rozlohe 10 ha. K dispozícii je 10 bazénov, plavecké i relaxačné. Geotermálna voda má vo vrte teplotu 83°C a slané zloženie je prirovnávané k zloženiu vody z mŕtveho mora, preto je Podhájska  často nazývaná Slovenské mŕtve more. 

 

 

Zisťujeme možnosti teambuildingových aktivít( strelnica,paintball,off road, jazda na koni ap.). Všetky aktivity sú v dosahu max.do 30 km !
Výhodou je i možnosť využita atrakcií termálneho kúpaliska a Wellness centra Aquamarín.

 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov Penzión U Vodníka III.
   adresa: Železničná 307/27, 941 48 Podhájska
   telefón:  
   mobil: +421 907 980 977
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.  
   www: www.podhajska.cc
   gps: 48°6´10" x 18°20´33"
   fb: www.facebook.com/U-Vodníka-220647618399755/

 

No reviews for house
Please past text to modal