Partizán rezort Obyce
25,00 EUR
625,00 CZK
Slovensko, Partizán rezort, Obyce 201, 951 95
Partizán rezort Obyce
Krajina: Slovensko
Kraj: Nitriansky
Okres: Zlaté Moravce
Mesto / obec: Obyce
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 868
Partizán Rezort sa nachádza uprostred prírody medzi pohoriami Tribeč a Pohronský Inovec, 6 km od obce Obyce a približne 13 km od mesta Zlaté Moravce.
 

 

 

 

Ubytovacia kapacita rezortu je 15 izieb a 2 apartmány. Poskytujeme exkluzívne zariadené izby, ako aj štandardné izby a celkovo máme k dispozícii 50 lôžok vrátane prísteliek.
Izby a apartmány sú moderne zariadené, majú vlastné sociálne zariadenie, TV/SAT a niektoré majú terasu.
Apartmány sú naviac vybavené kuchynkami.
Skvelé jedlá zo surovín od domácich farmárov a výrobcov môžete ochutnať v reštaurácii, ktorá je súčasťou komplexu. Jej kapacita je 120 osôb a vonkajšia terasa s výhľadom na les je pre 60 hostí.
Na školenia, jednania a workshopy slúži salónik s kapacitou 30 miest, ktorý je vybavený projektorom. Na tieto akcie zabezpečíme i Coffee break.
Rezort je priam ideálny pre teambuildingové akcie, počas ktorých budú pripravené rôzne zážitkové aktivity. Okrem toho je rezort vhodný pre rodinné oslavy, či iné firemné akcie.
Máme k dispozícii terasu a dva altánky situované v nádhernom prostredí a vieme pripraviť skvelé podmienky pre ľubovoľnú spoločenskú akciu v interiéri a v priaznivom počasí aj vonku.
K dispozícii je multifunkčné ihrisko so zapožičaním športového náradia, gril a ohniská pre večerné posedenia.
Môžte si tu zahrať tenis, futbal, basketbal, ping-pong, šípky a je tu priestor na lietajuce taniere FreeSbee.
Okrem izieb je v areáli Partizán Rezort v ponuke aj možnosť prenocovania v stanoch. Stanový tábor so 7-imi stanmi má kapacitu 14 osôb.
 
Okolie vďaka svojej polohe ponúka priam ideálne podmienky pre výlety a celodenné túry okolitou prírodou.
Na svoje si zaiste prídu i nadšenci cykloturistiky, na ktorých v okolí čaká mnoho kilometrov cyklotrás rôznej náročnosti.
Určite zaujme návšteva kaštieľa a zámku v Topoľčiankach, Benediktínskeho kláštora v Hronskom Beňadiku, či arboréta v Mlyňanoch.
V zimnom období si môžete zalyžovať v SKI centre Drozdovo a Ski Hubačov.
 
 

   názov: Partizán rezort
   adresa: Obyce 201, 951 95
   telefón:  
   mobil: +421 911 126 165 , +421 904 331 122
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. , Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.partizanrezort.sk
   gps: 48.4318515° x 18.5039767°
   fb: www.facebook.com/partizanrezort/

 

No reviews for house
Please past text to modal