hotel Amalia*** Nová Lesná
50,00 EUR
1.250,00 CZK
Slovensko, hotel Amalia***, Nová Lesná 368, 059 86
hotel Amalia*** Nová Lesná
Krajina: Slovensko
Kraj: Prešovský
Okres: Poprad
Mesto / obec: Nová Lesná
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 861
Hotel Amalia*** je útulný hotel rodinného typu s nádychom talianskeho štýlu nachádzajúci sa v Novej Lesnej, ktorý ponúka relax, dovolenku, školenia, firemné a rodinné oslavy s výhľadom na panorámu Tatier.
 

 

 

 

Celková kapacita hotela Amalia*** je 20 izieb s 50 pevnými lôžkami a 14 prístieľkami.
Hotel ponúka jednoposteľové, dvojsteľové až štvorposteľové izby a niekoľko apartmánov. 
Všetky izby sú komfortne zariadené, vybavené televízorom so satelitnými programami, trezorom, telefónom a pripojením k internetu.
Každá z izieb má k dispozícii vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou.
Kuchynky v jednej izbe a dvoch apartmánoch sú vybavené elektrickou dvojplatničkou, rýchlovarnou kanvicou a chladničkou.
K dispozícii je aj jedna bezbariérová izba. Štruktúra budovy hotela je prispôsobená aj pre imobilných hostí.
V hotelovej reštaurácii ponúkame na vysokej úrovni miestne špeciality, ktoré uspokoja aj ozajstných gurmánov. Raňajky a večere ponúkame pre hotelových hostí formou bufetových stolov. 
Priestory reštaurácie sú ideálne na usporiadanie rôznych spoločenských a rodinných stretnutí, svadieb, firemných podujatí, pri ktorých nemôže chýbať dobrá hudba.
Kaviareň Hotel AMALIA*** patrí k miestam, kde si v príjemnom prostredí vychutnáte taliansku kávu Manuel. K dispozícii je bohatá ponuka alkoholických a nealkoholických nápojov a vín.
V hoteli sa nachádza konferenčná miestnosť pre usporiadanie školení, seminárov, prezentácií. Má kapacitu 25 osôb. Je vybavená dataprojektorom, flipchartom.
V konferenčnej miestnosti je na požiadanie hostí podávané občerstvenie typu coffebreak. Výhodou pre firemné akcie je uzavretie hotela a tým zaručená maximálna diskrétnosť.
Hotel ponúka relaxačné služby, ktoré Vám určite pomôžu zregenerovať sily po aktívne prežitom dni vo Vysokých Tatrách.
V ponuke je krytý vyhrievaný bazén atypického tvaru s protiprúdom a masážnymi tryskami, fínska a parná sauna, hydromasážna vaňa, solárium a široká ponuka masáží.
Svoje autá si bezpečne zaparkujete na hotelovom parkovisku vybavenom kamerovým systémom.
 
Z obce Nová Lesná s najkrajším výhľadom na Vysoké Tatry je to len na skok k rôznym historickým a prírodným pamiatkam, hradom, múzeám či jaskyniam.
Prekrásne tatranské prostredie Vám zaistí príjemne strávenú dovolenku aj vďaka zaujímavým príležitostiam, medzi ktoré zaručene patrí napríklad možnosť lyžovania a snowboardovania v blízkych lyžiarskych strediskách ako sú Greguška Ski – Pod lesom, Jakubkova lúka a Starý Smokovec - Hrebienok. Vyhľadávanými sú tu tiež známe Kúpele Nový Smokovec, Klimatické kúpele Tatranské Zruby ako aj nové zrkadlové bludisko Tricklandia či horská bobová dráha Tatrabob.
Veľkým zážitkom pre malých i veľkých bude jazda pozemnou lanovkou, ktorá vás vyvezie až k Hrebienku. Určite si nenechajte ujsť ani krásne Štrbské Pleso a novú rozhľadňu TATRAS TOWER.
 
 

   názov: hotel Amalia***
   adresa: IBV II. č. 368, 059 86  Nová Lesná
   telefón:  
   mobil: +421 901 911 211 , +421 911 994 538
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. , Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.hotelamalia.sk
   gps: 49°7´26.16" x 20°15´14.65"
   fb: www.facebook.com/hotelamalia.sk

 

No reviews for house
Please past text to modal