SKRI Villa Ružbachy
750,00 EUR
18.750,00 CZK
Slovensko, SKRI Villa Ružbachy, Vyšné Ružbachy 1116, 065 02
SKRI Villa Ružbachy
Krajina: Slovensko
Kraj: Prešovský
Okres: Stará Ľubovňa
Mesto / obec: Vyšné Ružbachy
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 825
Ponuka objektu:
Bazén Audiovizuálna technika Coffee break Ubytovanie Wifi Wellness Sauna Konferencie Teambuilding
SKRI Villa Ružbachy sa nachádza v chatovej osade pri Vyšných Ružbachoch, ktoré sú známe predovšetkým svojimi teplými liečivými prameňmi.

 

 

Súkromná vila s wellness je k dispozícii na prenájom počas celého roka. Prenajíma sa ako celý objekt pre jednu skupinu do 14 osôb.
Vila ponúka pre odpočinok na prízemí jednu 2-lôžkovú spálňu s manželskou posteľou a vlastnou kúpeľňou. 
Na poschodí je situovaná jedna 3-lôžková spálňa s dvomi samostatnými lôžkami a prístelkou (bez kúpeľne) a dve 3-lôžkové izby s manželskou posteľou s prístelkou, každá s vlastnou kúpeľňou. 
Súčasťou vily je aj samostatný apartmán nad garážou, tvorí ho obývacia miestnosť s gaučom a krbom, malá kuchynka s jedálenským stolom, spálňa s manželskou posteľou a samostatná kúpeľňa.
Vo vile nájdete hneď niekoľko spoločenských miestností. 
Obývacia miestnosť s krbom je vybavená priestranným gaučom a televízorom zo satelitným príjmom, dostanete sa z nej na terasu.
Ďalšou spoločenskou miestnosťou je herňa v suteréne, tu nájdete okrem gaučového sedenia a televízora so 70 palcovou obrazovkou aj biliard, stolný tenis a stolný futbal. Pri herni je pripravený bar so samostatným sedením.
Príjemné posedenie je pripravené i na galérii na poschodí, alebo v zimnej záhrade. Pri vile je k dispozícii záhradný domček s krbom, kuchynským kútom a samostatnou toaletou, vhodný na rodinné oslavy, stretnutia, rozlúčky so slobodou, teambuildingy a iné.
V garáži vily zaparkujete dve autá alebo ju využijete na odloženie bicyklov.
Príjemnú atmosféru celého rezortu dotvára prekrásna záhrada s dvomi jazierkami prepojenými malým mostíkom. 
V celej vile vrátane apartmánu je hosťom k dispozícii bezplatný prístup k Wi-fi.
Pri objekte je možné zaparkovať šesť áut.  
 
 


 

 

K dispozícii je kompletne vybavená kuchyňa, kde si pripravíte to, na čo máte práve chuť. Využívať môžete elektrickú rúru, indukčnú varnú dosku, mikrovlnnú rúru, hriankovač a toastovač, rýchlovarnú kanvicu a kávovar. Prácu ušetrí i umývačka riadu a samozrejmosťou je jedálenský stôl.
Na požiadanie vieme pre našich hostí pripraviť bohaté raňajky (syrové, šunkové, zeleninové misy, jogurty, nátierky, pečivo, teplé jedlá ako praženica, volské oká, párky, lievance, palacinky a iné, káva, čaj, nápoje atď.), tak isto nie je problém komplet catering presne podľa vašich predstáv. 
Pri vonkajších posedeniach máte k dispozícii gril a kotlík na guľáš. 
Na požiadanie Vám vieme dodať alko aj nealko nápoje a sudové pivo. 
 
 
 

 

 

Spoločenské miestnosti vo vile sú vhodné na rôzne firemné stretnutia a rokovania.
Pri vile je k dispozícii i záhradný domček pre 16-20 osôb s krbom, kuchynským kútom a samostatnou toaletou, ktorý je vhodný na rodinné oslavy, stretnutia, rozlúčky so slobodou, teambuildingy a iné.
Záhradný dom je využiteľný celoročne.
 
 
 

 

 

Dokonalý oddych si môžete užiť vo wellness nachádzajúcom sa v suteréne, ktorý budete mať len pre seba. 
Jeho súčasťou je vnútorný bazén 9x4m a tiež fínska a parná sauna. O dotvorenie relaxačnej atmosféry alebo o zábavu sa postará v suteréne (vrátane wellnesu) aj zabudovaná sústava reproduktorov, ktoré je možné nastaviť zvlášť pre každú zónu.
Ak máte záujem i o vybrané liečebné procedúry, tak navštívte miestne kúpele, kde je v ponuke vodoliečba, balneoterapia, inhalačná liečba, teploliečba či fototerapia. 
Liečebno–rehabilitačný proces sa opiera o blahodárne účinky minerálnej vody z termálneho prameňa Izabela, ktorý je kvalifikovaný ako prírodná liečivá voda.V kúpeloch sa liečia: choroby pohybového aparátu, srdcovo-cievne poruchy, metabolické poruchy, ženské ochorenia, onkologické ochorenia, choroby obličiek a močového traktu, ochorenia tráviaceho traktu, duševné poruchy a choroby z povolania. 
 
 
 

 

V suteréne vily je ďalšia priestranná obývačka s veľkým gaučom, TV, časťou s biliardovým stolom, stolným futbalom a mini stolným tenisom, tak isto máme k dispozícii množstvo spoločenských hier, taktiež sa tu nachádza barový pult s výčapom a so samostatným sedením. 
Pre športovo založených hostí máme v exteriéri teqballový stôl, futbalové bránky, a iné. Ak by bola chuť zahrať si volejbal máme k dispozícii aj volejbalovú sieť. 
 
Pri pobyte v tejto lokalite určite radi spoznáte okolitú prírodu Národného parku Pieniny. 
V okolí nájdete viacero zaujímavých turisticky vyhľadávaných lokalít a na svoje si prídu i tí, ktorí si tieto miesta chcú pozrieť na bicykli. V letným mesiacoch vieme hosťom zabezpečiť aj prenájom e-bikov.
Ak Vás viac ako príroda láka história, môžete obdivovať priamo vo Vyšných Ružbachoch Biely dom, Kláštor piaristov v Podolínci, Múzeum Zamagurskej dediny, Ľubovniansky skanzen, Holumnický a Ľubovniansky hrad či Stredoveký vojenský tábor v Starej Ľubovni. 
Vykúpať sa môžete v Ružbašských kráteroch alebo známom kúpalisku Izabela s termálnou vodou.  
Určite odporúčame návštevníkom splav Dunajca na rafte pre dobrodružné povahy, alebo pokojnejší splav na pltiach.
Objavte domov prvej slovenskej Nestville Whisky v expozícii liehovarníctva a tradičných ľudových remesiel Nestville Distillery, nachádzajúcej sa v regióne severného Spiša, v malebnej dedinke Hniezdne.
Prehliadka trvá cca 60 minút a na záver sa degustuje prvá slovenská Nestville Whisky.
V areáli Nestville Park sa nachádza aj čokoládové kráľovstvo Nestville Chocolate s detským ihriskom, remeselný pivovar s reštauráciou Nestville Taberna, jazdecký areál Nestville Horses, podniková predajňa Nestville Market a v zimnom období klzisko spolu s ľadovou dráhou pod holým nebom. 
 
V zimnom období si môžete zalyžovať v Ski Parku Vyšné Ružbachy.
Ski Park Vyšné Ružbachy je neustále sa rozvíjajúce lyžiarske stredisko s kvalitnými zjazdovkami pre náročných, ale aj začínajúcich lyžiarov. 
V prevádzke SKI PARK-u môže byť až 5 vlekov v závislosti od počasia. Sezóna býva však vďaka priaznivým klimatickým podmienkam Spišskej Magury dlhá, a tak sa tu dá lyžovať na dobre upravených svahoch ešte v prvých jarných dňoch.
 
 
 
 

 

   názov: SKRI Villa Ružbachy
   adresa: Vyšné Ružbachy 1116, 065 02
   telefón:  
   mobil: +421 910 315 673
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.skri.sk
   gps: 49°18´34.68" x 20°33´33.28"
   fb: www.facebook.com/skrivillaruzbachy

 

No reviews for house
Please past text to modal