ubytovanie LaChata Dolný Smokovec
2.100,00 EUR
52.500,00 CZK
Slovensko, LaChata, Dolný Smokovec 75, 062 01 Vysoké Tatry
ubytovanie LaChata Dolný Smokovec
Krajina: Slovensko
Kraj: Prešovský
Okres: Poprad
Mesto / obec: Dolný Smokovec
Typ objektu: Ubytovanie
ID objektu: 823
Ubytovacie zariadenie LaChata sa nachádza vo Vysokých Tatrách, 9 km od Lomnického štítu a 13 km od Gerlachovského štítu a ponúka maximálnu možnosť relaxu a odpočinku v nádhernej a nedotknutej prírode.
 

 

 

 

LaChata je zariadená v jedinečnom tatranskom štýle a disponuje 7 vysoko kvalitnými izbami s vlastnou kúpeľňou. Ku chate prislúcha súkromný wellness. Celková lôžková kapacita chaty je 18 osôb.
Okrem izieb na prvom poschodí, kde sa nachádzajú všetky spálne, sa na prízemí nachádza konferenčná miestnosť, priestranná obývacia izba, detský kútik, súkromná plne vybavená kuchyňa, lyžiareň a iné. 
Voľné chvíle v LaChate môžeme stráviť pozeraním Netlixu, hraním Xboxu, spoločenských hier alebo si môžete zahrať stolný tenis. 
Ak sa rozhodnete stravovať sa na chate, určite Vás poteší naozaj veľká, plne vybavená kuchyňa s americkou chladničkou, hriankovačom, či toastovačom.
Neoddeliteľnou súčasťou LaChaty je súkromný wellness, ktorý ponúka infra-saunu, fínsku saunu, vírivku a oddychovú časť. Po využití nášho privátneho wellnessu pre Vás zabezpečíme kvalitnú masáž. V areáli LaChaty je možné využiť i plynový gril.
V chate je k dispozícii bezplatné WIFI pripojenie a parkovanie priamo pri budove.
Príjemný pobyt dotvára okolitá príroda a čistý vzduch Vysokých Tatier, ako aj možnosť výletov v rámci turistiky a rekreácie. Výhodou penziónu je najmä krátka, len 50 metrov vzdialená zastávka električky. LaChata svojou polohou ponúka jednoduchú a rýchlu dostupnosť ku okolitým atrakciám a krásnym túram.
Na svoje si tu zaručene prídu všetci nadšenci prírody, vysokohorských túr, lyžovania, milovníci histórie, ale i aquaparkov a kultúry.
Dokonalý relax poskytne celoročne otvorený aquapark Aquacity v Poprade, alebo termálne kúpalisko Thermal Park Vrbov.
Počas zimných mesiacov potešia bežecké trate a niekoľko zjazdoviek v okolí.
 
LaChatu si môžu zarezervovať väčšie skupiny ľudí, rodiny alebo firmy na team-building akcie.
Chata sa prenajíma ako celý objekt za stanovenú cenu, ak Vám nevyhovuje dĺžka pobytu prosím kontaktujte nás a pokúsime sa Vám prispôsobiť.
 
 
 

   názov: LaChata 
   adresa: Dolný Smokovec 75, 062 01 Vysoké Tatry
   telefón:  
   mobil: +421 948 657 220
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.lachata.sk , www.tatrystay.sk
   gps: 49°7´37.09" x 20°15´1.98"
   fb: www.facebook.com/lachata.sk

 

No reviews for house
Please past text to modal