hotel Panorama ****
73,00 EUR
1.825,00 CZK
Slovensko, hotel Panorama, Nádražná ulica 12, 914 51 Trenčianske Teplice
hotel Panorama ****
Krajina: Slovensko
Kraj: Trenčiansky
Okres: Trenčín
Mesto / obec: Trenčianske Teplice
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 70
Ponuka objektu:
Masáže Fitness Konferencie Audiovizuálna technika Coffee break Teambuilding Ubytovanie Wifi Klimatizácia Bezbariérový prístup Reštaurácia Wellness Bazén Sauna Vírivka

Novootvorený Wellness hotel Panorama **** ponúka vysoký štandard ubytovania v elegantných a moderne zariadených izbách s balkónom a výhľadom na okolie jedného z najkrajších kúpeľných miest na Slovensku, na Trenčianske Teplice.

 

 

 

Wellness hotel Panorama **** ponúka komfortné a moderné ubytovanie v 70 priestranných izbách a 1 apartmáne, ktoré uspokoja potreby i toho najnáročnejšieho klienta. 
Všetky naše izby sú komfortne vybavené moderným nábytkom a spolu s celým interiérom ponúkajú všetkým návštevníkom najvyššie pohodlie. Hotel Panorama disponuje izbami Standard, Comfort, Superior a moderne vybaveným Apartmánom.
Izby sú vybavené sprchou a WC, fénom, telefónom, klimatizáciou, trezorom a minibarom. Rovnako vo všetkých izbách je Wi-Fi pripojenie k internetu. 
Hotel ponúka parkovanie za poplatok priamo v areáli hotela na parkovisku chránenom kamerovým systémom.
 


 

 

Súčasťou hotela je reštaurácia, kde si máte možnosť vychutnať domáce a medzinárodné pokrmy z čerstvých surovín, ktoré Vám pripravia hotový gurmánsky zážitok. Z reštaurácie sa naskytá výhľad do zelenej záhrady s padajúcim závejom vody.
V hoteli sa nachádza aj lobby bar s pohodlnými kreslami a príjemnou melódiou, kde si môžete vybrať zo širokej ponuky nápojov, zákuskov a ďalších špecialít. Pokojnú atmosféru v pozadí so žblnkotajúcou vodou si užijete v záhradnej terase.
 
 

 

 

 

Hľadáte vhodné miesto pre Vašu firemnú akciu, teambuilding, obchodné jednanie, školenie či konferenciu? Ste na správnom mieste! Wellness hotel Panorama ponúka nielen komfortné ubytovanie, širokú ponuku wellness služieb, ale aj ideálne priestory pre Vašu akciu.
Multifunkčná miestnosť Salon 1 s možnosťou usporiadania akcie na mieru podľa potrieb zákazníka s celkovou kapacitou až 60 osôb je vhodná na organizovanie školení, seminárov, rodinných osláv či menších svadieb.
Prekrásna zimná záhrada (Salon 2) ponúka komfortné zázemie pre usporiadanie menších seminárov či obchodných rokovaní až pre 40 osôb. Záhrada môže byť využitá i ako relaxačná oáza s oddychovými aktivitami.
Reštaurácia Tilia využívaná pre väčšie konferencie, semináre či školenia je vhodná až pre 100 osôb. Moderne vybavenú reštauráciu prispôsobíme želaniam klienta.
 
Vybavenie:
 
- Prenosný dataprojektor
- Prenosné plátno
- Flipchart
- Variabilné usporiadanie
- Ďalšie vybavenie podľa prianí klienta
 

 

 

 

o wellness stredisku hotela môžete nájsť relaxačný bazén (9 x 5 x 1,3m) s vodnými atrakciami, ako sú masážne trysky, protiprúd či vodný hríb. Teplota v bazéne je približne 30-32 °C. Bazén sa využíva aj na vodnú gymnastiku. Wellness centrum ponúka aj vírivku, fínsku saunu s ochladzovacím bazénom, parný kúpeľ, tepidárium a bylinnú aromatickú saunu.
 

 

Hotel neponúka špecializované teambuildingy, no Okolie ponúka množstvo skvelých miest, ktoré naozaj stoja za to navštíviť. Ten, kto dáva prednosť kľudu a romantickým prechádzkam v tichom prostredí mestského parku, by sa mal prísť pozrieť na jeseň alebo na jar, kedy príroda dáva na obdiv celú farebnú paletu farieb. Naopak ten, kto vyhľadáva rušný spoločenský život, by mal prísť do Trenčianskych Teplíc v lete.
Využiť môžete :
- Možnosť výletov do okolia so sprievodcom: peši / na bicykli / Nordic walking
- Cyklotrasy vedúce kúpeľnými lesmi v okolí Trenčianskych Teplíc sú ideálne na výlety na bicykli.
- Jazda na koni v neďalekých Motešiciach, kde sa nachádza jazdecký areál
- Letecký klub Dubnica vám prináša možnosť potešiť sa pohľadom na krásu regiónu z vtáčej perspektívy
- Milovníci zimných športov môžu vyskúšať zjazdové lyžovanie i bežky v neďalekých lyžiarskych centrách (Čičmany, Mojtín, Zliechov ...). Náš hotel môže zaistiť celodenné alebo poldenné skipasy.

 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: hotel Panorama ****
   adresa: Nádražná ulica 12, 914 51 Trenčianske Teplice
   telefón: +421 32 655 11 55
   mobil: +421 905 068 965
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.  
   www: www.hoteltrenciansketeplice.sk
   gps: 48°54´40.97" x 18°10´3.66"
   fb: www.facebook.com/hoteltrenciansketeplice.sk/

 

No reviews for house
Please past text to modal