chaty Na Bratkovici Detvianska Huta
150,00 EUR
3.750,00 CZK
Slovensko, chaty Na Bratkovici, Bratkovica 363, 962 05 Detvianska Huta
chaty Na Bratkovici Detvianska Huta
Krajina: Slovensko
Kraj: Banskobystrický
Okres: Detva
Mesto / obec: Detvianska Huta
Typ objektu: Chata
ID objektu: 810
Ubytujte sa v tichom prostredí podpoľania a vychutnajte si ničím nerušený pobyt spolu s rodinou a priateľmi v chatách na Bratkovici.

 

 

 

Spoznajte nádherné prostredie, v ktorom sme pre vás pripravili tri unikátne možnosti, tri chalupy, tri dejiská vašich príbehov.
 
Vybrať si môžete z týchto chát na prenájom :
 
Chata Tri lipy :
Veľká zrekonštruovaná rodinná chata ubytuje 19 osôb v pohodlne zariadených izbách s romantickou dobovou atmosférou. 
Pre hostí sú k dispozícii 4 spálne, každá z nich má vlastnú kúpeľňu s toaletou. Okrem toho hostia môžu využívať priestrannú spoločenskú miestnosť a kompletne zariadenú kuchyňu.
Chata je ideálna na väčšie rodinné oslavy a stretnutia. 
V areáli objektu sa nachádza terasa, altánok, ohnisko a vonkajší krb s grilom.
Vaše autá zaparkujete priamo pri chate.
 
Chata Jasienka :
Jedinečná chata s romantickou rodinnou atmosférou disponuje dvomi dvojlôžkovými, jednou trojlôžkovou a dvomi päťlôžkovými izbami.
Príjemné chvíle s rodinou a priateľmi si užijete v spoločenskej miestnosti, ktorá je vybavená krbom, televízorom, gaučom a spoločenskými hrami. Pre väčší komfort sú pre hostí k dispozícii 3 kúpeľne a 3 toalety. 
Na prípravu stravy Vám poslúži kompletne zariadená kuchyňa, kde nechýba sporák, rúra, mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou, rýchlovarná kanvica a umývačka riadu. Relax si doprajete v saune, ktorá je súčasťou chaty.
Taktiež je tu veľký záhradný krb a kotlík.
Parkovanie pre 4 autá je priamo pri chate.
*vedľa chaty Jasienky sa nachádza i chatka Telep, ktorú je možné využiť ako samostatný prenájom, alebo ak sa k nám chystáte s väčšou partiou, tak ako doplnkové ubytovanie k chate Jasienka. 
Chatka je plne vybavená chatka a vhodná pre 4-5 osôb.
 
Chalupa spod Kríža :
Chalupa disponuje maximálnou kapacitou 12 miest (z toho 3 prístelky). V chalupe sa nachádzajú 3 spálne, ktoré sú vybavené televízorom, satelitom a wifi internetom. V objekte sú 3 kúpeľne s WC (dve kúpeľne majú sprchovací kút a jedna rohovú vaňu). 
V objekte sa nachádza i spoločenská miestnosť, ktorej súčasťou je gauč, televízor, satelit, domáce kino, rádio a krbová piecka. 
Variť si môžete v plne vybavenej kuchyni s plynovým sporákom, rúrou, pecou na tuché palivo, rýchlovarnou kanvicou, mikrovlnnou rúrou a chladničkou s mrazničkou. Kuchyňa má aj jedálenské posedenie a jedno lôžko na prespanie. 
Letné dni si môžete užiť v zrubovom altánku s posedením a drevenou hojdačkou a poteší Vás aj ohnisko a pieskovisko pre deti. 
Využiť môžete i saunu, ktorá je v susednom objekte (tú si môžete u nás objednať).
Parkovanie pre 10 áut je zabezpečené pri chate.
 
Všetky tri chaty sú v tesnej blízkosti, preto ak hľadáte ideálne miesto pre veľké rodinné stretnutie, v dostatočnom predstihu je možné rezervovať všetky chaty naraz.
Spoločenské priestory sú vhodné i pre firemné akcie do 50 osôb.
Stravovanie je možné riešiť formou cateringu.
Pobyt s domácim zvieraťom je možný za príplatok.
V celom areáli je samozrejme k dispozícii WiFi pripojenie na internet zadarmo.
Fajčenie v interiéri chát nie je povolené !
 
Bratkovica leží na Sihlianskej planine vo Veporských vrchoch (Slovenské Rudohorie), na východ od sopečného pohoria Poľana. 
Okolie je teda ideálnym miestom pre pešiu turistiku a cykloturistiku s možnosťou zapožičania e-bikov.
Za návštevu stoja okolité lesy, ktoré sú počas leta plné plodov a počas jesene zas plné húb. 
Ak túžite po pokojnej prechádzke, oddychu mimo rušných centier a vnútornej pohode, Bratkovica je miesto, ktoré určite musíte navštíviť.
V zimnom období si môžete dopriať dobrú lyžovačku v strediskách - Látky-Prašivá (6km), Ski centrum Košútka (12 km) a Ski centrum Kokava (12 km).
Nájdete zjazdovky rôznej náročnosti, z ktorých sa vám naskytne nádherný pohľad na okolie celého Podpoľanie a Poľanu.
Strediská za priaznivých podmienok ponúkajú aj večerné lyžovanie a samozrejmosťouje aj požičovňa lyží a ďalších športových potrieb.
 
 
 
 

   názov: chaty Na Bratkovici 
   adresa: Bratkovica 363, 962 05 Detvianska Huta
   telefón:  
   mobil: +421 905 336 804 , +421 905 950 405
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.bratkovica.bigeron.com
   gps: 48°35´27.74" x 19°37´32.71"
   fb:  

 

No reviews for house
Please past text to modal