apartmány Villa Gracia Podhájska
75,00 EUR
1.875,00 CZK
Slovensko, apartmány Villa Gracia, Termálna 935, 941 48 Podhájska
apartmány Villa Gracia Podhájska
Krajina: Slovensko
Kraj: Nitriansky
Okres: Nové Zámky
Mesto / obec: Podhájska
Typ objektu: Apartmány
ID objektu: 803
Apartmánové domy Villa Gracia sa nachádzajú v rekreačnej oblasti obce Podhájska, známej kúpeľnej oblasti hlavne kvôli jedinečnej vode podobnej vode z Mŕtveho mora.

 

 

 

V areáli rekreačného zariadenia Villa Gracia sa nachádzajú 4 apartmánové domy s maximálnou kapacitou 96 osôb(64 pevných lôžok a 32 prísteliek).
Jeden apartmánový dom pozostáva zo 4 samostatných apartmánov. Kapacita jedného apartmánu je 2x2+2 (max. 6 osôb). V každom apartmáne sú dve dvojlôžkové izby, obývačka prepojená s kuchynským kútom, kúpeľňa a letná terasa. 
V obývačke sa nachádza rozkladacia sedačka, TV so satelitom a klimatizácia, ktorá Vám slúži na zvýšenie pohody v letných horúčavách.
Kuchyňa je kompletne vybavená (chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, rýchlovarná kanvica, hriankovač, kávovar, sklokeramická varná doska, elektrická rúra), poskytuje možnosť prípravy vlastnej stravy.
Každý apartmán má vlastnú terasu, pri terasách murované ohnisko s možnosťou grilovania, varenia gulášu – kotlík, varecha, drevo je k dispozícií.
Ku každému domčeku patrí jedna vírivka a sauna.
V areáli rekreačného zariadenia Villa Gracia nájdete aj spoločenskú miestnosť slúžiacu na usporiadanie rodinných i firemných akcií. Miestnosť je vykurovateľná a teda sa dá využiť celoročne.
V areáli sú detské ihriská, hojdačky, pieskoviská s hračkami, trampolíny, mini basketbalové a futbalové ihrisko, stolný tenis, stolný futbal, darts a nafukovacie bazéniky pre našich najmenších zákazníkov.
Samozrejmosťou je bezdrôtové internetové pripojenie WIFI.
Parkovisko je monitorované a strážené kamerovým systémom. 
Areál je cez noc osvetlený.
 
Oblasť je obľúbeným miestom pre všetky vekové kategórie, nakoľko kúpeľný areál, relaxačno-rekondičný komplex a novootvorené wellness centrum ponúka rôzne možnosti na aktívnu a pasívnu relaxáciu.
Voda z termálneho prameňa je svetovým unikátom s blahodarnými účinkami na celý organizmus.
voda pôsobí pozitívne na ľudí s dýchacími chorobami a priťahuje aj tých, ktorí trpia reumatizmom, cievnymi, kĺbovými ochoreniami i bolesťami chrbtice. 
 
 
 
 

   názov: apartmány Villa Gracia 
   adresa: Termálna 935 (940,974,984), 941 48 Podhájska
   telefón:  
   mobil: +421 905 786 008 , +421 905 786 009
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.villagracia.sk
   gps: 48°6´6.1" x 18°21´21.5"
   fb: www.facebook.com/pages/Apartmany-Villa-Gracia/272697802898239

 

No reviews for house
Please past text to modal