chaty Wili Hunter
19,00 EUR
475,00 CZK
Slovensko, chaty Wili Hunter, Liptovské Revúce 98, 034 74
chaty Wili Hunter
Krajina: Slovensko
Kraj: Žilinský
Okres: Ružomberok
Mesto / obec: Liptovské Revúce
Typ objektu: Chata
ID objektu: 66
Ponuka objektu:
Konferencie Teambuilding Wifi Ubytovanie

Chaty WILI HUNTER sú situované v nádhernom tichom lesnom prostredí, vo vzdialenosti 1 km od posledného domu dedinky Liptovské Revúce, nachádzajúcej sa v obklopení prekrásnej prírody Veľkej Fatry a Nízkych Tatier.

 

 

 

Ponúkame komfortné ubytovanie v dvoch štýlovo zariadených drevených Chatách WILI HUNTER, ktoré disponujú spolu celkovou kapacitou 20 lôžok (vrátane prísteliek). Kedže obe chaty (Chata Jeleň, Chata Medveď) sa nachádzajú v spoločnom oplotenom areáli, prenajať si ich môžete spoločne pre jednu skupinu hostí, resp. zvlášť po jednotlivých chatách pre dve samostatné skupiny návštevníkov.
Chata Jeleň (menšia chata) je prispôsobená pre pohodlné ubytovanie 8 hostí. Jej podkrovie je tvorené spálňovou časťou s dvomi 2-lôžkovými spálňami s možnosťou využitia vždy ešte jednej prístelky. Na prízemí chaty je umiestnená tretia 2-lôžková spálňa ako aj príjemná spoločenská časť s krbom, pohodlným posedením, LCD televízorom so satelitným príjmom a CD prehrávačom, ktorá je zároveň prepojená s kompletne zariadenou kuchyňou s možnosťou prípravy vlastných chutných jedál.
Prízemie chaty je dovybavené kúpeľňou so sprchovacím kútom a toaletou.
Chata Medveď (väčšia chata) disponuje celkovou kapacitou pre 10 až 12 osôb. Súčasťou tejto chaty je väčšia spoločenská miestnosť, v ktorej sa pri hudbe a tanci môže zabávať aj 20 ľudí. Vo výbave tejto spoločenskej miestnosti nechýba krb, pohodlná sedacia súprava (využiteľná pre prespanie 2 osôb), LCD televízor so satelitným príjmom, CD prehrávač ako aj plne vybavená kuchynská časť s jedálenským posedením.V teplejšom počasí sa dá zabávať aj na obrovskej zastrešenej terase na ktorú sa dá z tejto miestnosti vychádzať.
Poschodie objektu vybavené kúpeľňou s toaletou, ako aj samostatnou toaletou, umiestnenou na prízemí chaty.
V areáli je možné parkovanie pre 5 vozidiel.
 


 

 

Stravovanie je individuálne.Chatysú vybavené kuchynkou.
 
 

 

 

 

 
V spoločenských priestoroch väčšej chaty je možné poriadať menšie firemné školenia pre cca 20 osôb a iné firemné akcie.
 

 

 

 

Chaty nedisponujú vlastným wellness.
 

 

Objekty sú vhodné i pre teambuildingové aktivity pre cca 15-20 členné kolektívy s možnosťou opekania, grilovania a vychádzok do prírody.

 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: chaty Wili Hunter
   adresa: Liptovské Revúce 98, 034 74
   telefón:  
   mobil: +421 918 707 123
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.  
   www: www.wiliholding.sk 
   gps:  
   fb: https://www.facebook.com/Chalets-WILI-Hunter-900498916671230/

 

No reviews for house
Please past text to modal