Kúria Beckov - Penzión ***
62,50 EUR
1.562,50 CZK
Slovensko, penzión Kúria Beckov, Beckov 20, 916 38
Kúria Beckov - Penzión ***
Krajina: Slovensko
Kraj: Trenčiansky
Okres: Nové Mesto nad Váhom
Mesto / obec: Beckov
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 773
Kúria Beckov-Penzión *** sa nachádza v obci Beckov, priamo pod magickou skalou Beckovského Hradu, ktorý je vyhľadávanou turistickou oblasťou v Trenčianskom kraji a patrí medzi najkrajšie kultúrne pamiatky na Slovensku.

 

 

 

Penzión ponúka ubytovanie v 13 izbách a apartmánoch. 8 výnimočne útulných izieb a 5 apartmánov je zariadených v elegantno-modernom štýle. Niektoré z izieb a apartmánov majú nezameniteľný výhľad na hrad. 
Izby sú vybavené veľkou manželskou posteľou, alebo oddelenými posteľami a takmer na všetkých izbách je možnosť prístelky.
Kúpeľne sú zariadené sprchovým kútom a nájdete v nich aj potrebné hygienické potreby.
Na izbách je zabezpečený WiFi prístup k internetu, LCD-TV, telefón, fén, digitálny trezor, mini chladnička, dáždnik a obuvák.
Pre hostí sú prichystané kontinentálne raňajky. V reštaurácii s terasou si okrem našej každodennej ponuky z A ´la Carte môžete sezónne vychutnať čerstvé špeciality, ktoré sú zamerané na aktuálne obdobie. K dobrému jedlu nemôže chýbať kvalitné slovenské vínko, alebo svetové pivko.
Súčasťou nášho penziónu je aj štýlový PUB, v ktorom si môžete nielen príjemne posedieť pri krbe, ale predovšetkým pochutnať na gurmánskych špecialitách, alebo si dať kvalitné slovenské vínka, svetové čapované i fľaškované pivá, miešané drinky, alebo lahodnú kávu.
Penzión disponuje i štýlovou rokovacou miestnosťou s technickým vybavením pre rôzne typy firemných podujatí ako sú obchodné a pracovné stretnutia s Vašimi partnermi, prezentácie pre klientov či workshopy, teambuildingy, firemné posedenia alebo školenia.
Pre menšie podujatia, semináre, prednášky, školenia a kurzy je vhodný salónik s kapacitou 26 osôb, ktorého priestory môžu byť spojené s konferenčnou miestnosťou a reštauráciou.
V unikátnom priestore Jaskyne hradnej skaly sme pre Vás vytvorili mini wellness centrum s vírivým bazénom, fínskou saunou a príjemnou relaxačnou zónou.
Na nádvorí Kúrie Beckov, priamo pod skalou, v tesnej blízkosti detského ihriska a jazierka s vodopádom sa nachádza záhradný altánok s krbom a 20 miestami na sedenie.
 
Okolie je vhodné na poznávacie výlety a cykloturistiku.
Nachádza sa tu viacero významných historických pamiatok, ako napr. hrad Beckov, Trenčiansky hrad, hrad Tematín, či Čachtický hrad.
Medzi zaujímavé atrakcie patrí Park miniatúr v Podolí, kde v expozícii pod holých nebom je v súčasnosti umiestnených 68 modelov hradov, zámkov, kostolíkov, chát, rozhľadní a rodných domov.
Športové aktivity si návštevníci môžu vychutnať na Zelenej vode - je to rozsiahle jazero po vyťažení štrkopieskov v tesnej blízkosti mesta a slúži na rekreačné účely.
Priaznivci cyklistiky si prídu na svoje v Bike parku Kálnica, kde sú pre nich pripravené testovacie okruhy, zjazdové freeride trate a mnoho ďalšieho. V okolí je i množstvo cyklotrás rôznej náročnosti.
Ďalšie aktivity : bowling, biliard, tenis, lezenie na skale, prírodné kúpacie jazierko...
V zimnom období si môžete zalyžovať v neďalekom Ski parku Kálnica s vybudovaným systémom zasnežovania, upravenými zjazdovkami, lyžiarskou školu, požičovňou lyží a snowboardov.
 
 
 

   názov: Kúria Beckov- Penzión ***
   adresa: Beckov 20, 916 38
   telefón: +421 32 7777 357
   mobil: +421 905 704 296 
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.kuriabeckov.sk
   gps: 48°47´30.12" x 17°53´52.08"
   fb: www.facebook.com/kuriabeckovpenzion/

 

No reviews for house
Please past text to modal