Vinárstvo Fiero Wine Kmeťovo
1,00 EUR
25,00 CZK
Vinárstvo Fiero Wine, Kmeťovo 454, 941 62
Vinárstvo Fiero Wine Kmeťovo
Krajina: Slovensko
Kraj: Nitriansky
Okres: Nové Zámky
Mesto / obec: Kmeťovo
Typ objektu: Vinárstvo
ID objektu: 871
Ponuka objektu:
Predaj vína Degustácie Vínna pivnica

 

Fiero Wine je malé rodinné vinárstvo, ktorému vdýchol tu pravú vinársku dušu Jozef Švec z Kmeťova. Jeho ambiciózny syn František, ktorého kamaráti v Anglicku volali Fiero, sa uchopil vedenia tohto vinárstva. Nazval ho podľa seba a začal tak budovať novú identitu podniku s otcovou tradíciou a kvalitou vína.
 

 

 

 

Naše malé rodinné vinárstvo Fiero Wine vzniklo v roku 2012 a pomaly sa presadzuje na nemalom vinárskom trhu hlavne kvalitnými odrodovými a prívlastkovými vínami s príjemnou chuťou a vôňou sviežeho a zdravého hrozna.
Základom tohto výnimočného vína je hrozno, ktoré pestujú vlastnými rukami vo vlastných vinohradoch, ktoré sa nachádzajú v Nitrianskej vinohradníckej oblasti, a to v strednej časti Požitavia. Produkujú kvalitné odrodové vína s prívlastkom, ktoré majú ovocnú vôňu a príjemnú sviežu chuť.  Tento čarovný mok vyrábajú výlučne zo zdravého hrozna, na ktoré skoro celý deň prenikajú lúče slnka, ktoré dodávajú hroznu nezameniteľný charakter. Veľa vynikajúcich vinárov potvrdzuje výnimočnosť hrozna z tejto lokality. Svedčí o tom aj mnoho našich ocenení nielen z regionálnych výstav vín, ale tiež na medzinárodnej a svetovej úrovni.
Odrodová skladba vo vinohradoch je od ľahkých bielych Müller Thurgau, Muškát Moravský, cez ťažšie biele Veltlínske Zelené, Chardonnay, Rizling Vlašský, Pálava, Rulandské Šedé, po modré odrody, Cabenet Sauvigno, Alibernet.
 
Objavte čaro rodinného Vinárstva v Kmeťove. Zažite súkromnú Degustaciu , či už firemnú alebo rodinný event. Ku každému eventu pristupujeme individuálne, a preto budeme radi ak budeme môcť pripraviť nezabudnuteľnú akciu aj pre vás.
Kapacita pre degustácie je cca 15 osôb.
 
Vína z vinárstva Fiero Wine si môžete zakúpiť priamo vo vinárstve, alebo počas degustácie.
Zakúpiť si ich môžete i v našej vinotéke na adrese : Slovenského národného povstania 31, 942 01 Šurany

 

 

   názov: vinárstvo Fiero Wine
   adresa: Kmeťovo 454, 941 62
   podoblasť / oblasť: Nitrianska oblasť
   región: Žitava
   GPS: 48.172634° x 18.279289°
   e-shop:  
   všeobecné info - kontakt: +421 907 696 535
   ubytovanie - kontakt:  
   degustácie - kontakt: +421 907 696 535
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.fierowine.sk
   fb: www.facebook.com/groups/1514613438778310/
   odkaz na ubytovanie:  

 

 

 
No reviews for house
Please past text to modal