ubytovanie VilaBela Banská Belá
20,00 EUR
500,00 CZK
Slovensko, ubytovanie VilaBela, Banská Belá 188, 966 15
ubytovanie VilaBela Banská Belá
Krajina: Slovensko
Kraj: Banskobystrický
Okres: Banská Štiavnica
Mesto / obec: Banská Belá
Typ objektu: Ubytovanie
ID objektu: 744
Ubytovanie VilaBela sa nachádza v príjemnom prostredí Štiavnických vrchov, na okraji malebnej dedinky Banská Belá, vzdialenej len 5 kilometrov od historického mesta Banská Štiavnica.

 

 

 

VilaBela svojim hosťom ponúka celoročné komfortné ubytovanie v 10 izbách s maximálnou kapacitou 40 osôb. 
K dispozícii sú tri dvojlôžkové izby s prístelkou, dve izby pre tri osoby s možnosťou prístelky a päť izieb pre štyri osoby s jednou prístelkou.
Všetky izby majú vo svojom vybavení televízor, vlastnú kúpeľňu s toaletou a sprchovacím kútom.
Stravovanie je zabezpečené počas celého dňa a to formou polpenzie, alebo plnej penzie. Najbližšia reštaurácia je vzdialená od ubytovania cca 700 m.
Spoločné chvíle môžu hostia stráviť v spoločenskej miestnosti s posedením, alebo vonku pri ohnisku a v altánku s grilom. 
V objekte je dostupné pripojenie k internetu cez sieť WiFi.
Autá je možné bezplatne zaparkovať priamo pri objekte.
 
Vďaka svojej výbornej polohe plnej pokoja a v obklopení nádhernej fauny a flóry si tu prídu na svoje milovníci prírody, turistiky, cykloturistiky, kultúrno-historických pamiatok a relaxu.
Výlety pešo, alebo na bicykloch sú ideálne v Štiavnických vrchoch, či výstupom na ich najvyšší vrch Sitno.
V letnom období je možnosť kúpania v blízkom Belianskom tajchu, vzdialenejšom Halčianskom tajchu, prípadne tajchoch - Veľká Vodárenská a Klinger.
Medzi najnavštevovanejšie lokality blízkeho okolia patrí spomínané mesto Banská Štiavnica s rôznymi možnosťami trávenia voľného času. Navštíviť tu môžete Slovenské banské múzeum, Betlehem, Banské múzeum v prírode, Nový zámok alebo kreatívnu tvorivú dielňu Terra Permonia s Mašinkárňou.
V zimnom období si tu prídu na svoje najmä milovníci lyžovania, snowboardingu, sánkovania či bežkovania, ktorí môžu využívať služby neďalekého lyžiarskeho strediska Salamandra Resort. 
 
Ubytovanie je vďaka polohe i kapacite vhodné na školské výlety, školy v prírode, školenia a semináre, agroturistiku, aktívnu dovolenku, či víkendové pobyty.
 
 
 

   názov: ubytovanie VilaBela 
   adresa: Banská Belá 188, 966 15
   telefón:  
   mobil: +421 944 870 570, +421 907 988 357
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.vilabela.sk
   gps: 48°28´46.05" x 18°56´41.55"
   fb: www.facebook.com/vilabela.sk

 

No reviews for house
Please past text to modal