chaty Woodpark Valčianska dolina
290,00 EUR
7.250,00 CZK
Slovensko, Woodpark Valčianska dolina, 038 35 Valča
chaty Woodpark Valčianska dolina
Krajina: Slovensko
Kraj: Žilinský
Okres: Martin
Mesto / obec: Valčianska dolina
Typ objektu: Chata
ID objektu: 707
Jedinečné chaty Woodpark sa nachádzajú vo Vlačianskej doline s výhľadom na Malú Fatru a neďaleké lyžiarske stredisko Snowland.
 

 

 

 

K dispozícii sú dve chaty, ktoré poskytujú celoročné pohodlné ubytovanie s celkovou kapacitou až 10 ľudí/chata.
Obe chaty síce zvonku vyzerajú rovnako, no vnútri je každá iná. 
Sú priam ideálne pre rodiny s deťmi, partiu priateľov, známych a, samozrejme, milovníkov prírody, aktívnej dovolenky, ako aj pohody a komfortu.
 
Chata Olejkárka - reflektuje pestrú históriu olejkárstva v obci Valča, vďaka čomu vám chata aj dnes ukáže silu valčianských bylín, ktoré sa nachádzajú aj v našej záhradke.
Chata má veľkú záhradu, ktorej súčasťou je i veľký altánok s krbom, sedením a fínska sauna pre 4 osoby. Na terase sa nachádza moderná vírivka pre 6 osôb. K dispozícii je aj 25-litrová kotlina na varenie guľášu a gril na drevené uhlie (drevené uhlie je potrebné si zadovážiť vo vlastnej réžii). Priestor záhrady môžete využiť aj na opekanie.
 
Chata Slovianka - je inšpirovaná Slovianskou dolinou, Slovianskym potokom a hlavne prameňom minerálnej vody, okolo ktorej potok tečie.
Chata má veľkú záhradu, v ktorej môžete tráviť čas. Na terase sa nachádza moderná vírivka pre 6 osôb. K dispozícii je aj 25-litrová kotlina na varenie guľášu, prenosný poloprofesionálny plynový gril (v zime na vyžiadanie) aj gril na drevené uhlie (drevené uhlie je potrebné si zadovážiť vo vlastnej réžii). Od novembra do marca gril na vyžiadanie. Priestor záhrady môžete využiť aj na opekanie.
 
Obom chatám dominuje presklená stena s úchvatným výhľadom na Malú Fatru a lyžiarske stredisko. Ten si môžete vychutnávať v priestranej obývačke pri krbe, alebo na pohovke na galérii.
Obývačky sú prepojené s jedálňou a otvorenou kuchyňou s barovým pultom a vínotékou. Na prízemí sa takisto nachádza toaleta a kúpeľňa so sprchovacím kútom. K dispozícii je aj technická miestnosť s priestorom na odloženie lyží či sušenie lyžiarok. V technickej miestnosti môžete využiť práčku aj s pracími prostriedkami.
Na poschodia sa vstupuje cez galériu. V každej chate sa nachádzajú tri samostatné izby, 2-posteľová, 3-posteľová a 5-posteľová. 
WiFi pripojenie k internetu je samozrejmosťou.
Prístup k chate je bezproblémový, pri každej chate zaparkujú 4 autá. Parkovisko má pre vašu bezpečnosť kamerový systém.
 
Lokalita Valčianska dolina je vhodná na ubytovanie v zimnom aj v letnom období. 
V letnom období určite oceníte viacero rôzne náročných bežeckých a cyklistických trás či turistických chodníčkov v okolí. Pár metrov od chát sa takisto nachádza golfové ihrisko, rybník, multifunkčné ihrisko (tenis, volejbal, florball, minifutbal), in line okruh, detské ihriská, trampolíny a nafukovacie atrakcie. Možné je aj zapožičanie bicyklov a terénnych kolobežiek.
V zime ponúka stredisko korčuľovanie a bežecké lyžovanie. K dispozícii je tu aj škola lyžovania a snowboardovania.
 
viac info o atrakciách v okolí nájdete na : www.woodpark.sk/category/tipy-na-vylety/
 
 
 
 

   názov: chaty Woodpark Valčianska dolina
   adresa: Woodpark Valčianska dolina, 038 35 Valča
   telefón:  
   mobil: +421 908 863 842
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.woodpark.sk
   gps: 49°00´51.0" x 18°48´57.6"
   fb: www.facebook.com/woodpark.sk

 

No reviews for house
Please past text to modal