penzión Rocket Club Lučenec
29,00 EUR
725,00 CZK
Slovensko, penzión Rocket Club, Športová ulica 5756, 984 01 Lučenec
penzión Rocket Club Lučenec
Krajina: Slovensko
Kraj: Banskobystrický
Okres: Lučenec
Mesto / obec: Lučenec
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 656
Areál športového centra Rocket club sa nachádza v Lučenci a ponúka komplexné služby v oblasti ubytovania, športu a relaxu.
 

 

 

 

Kapacita penziónu je 16 osôb a hostia majú možnosť ubytovať sa v moderne zariadených izbách s vlastným televízorom, chladničkou a samostatnou kúpeľňou s WC.
K dispozícii sú 4 trojposteľové izby v štýle hotelových izieb, 1 apartmán pre 2 osoby s kuchynkou a jedna štvorposteľová bezbariérová izba.
Hotelová časť má kapacita 6 osôb (3 x dvojlôžkové izby). 
Penzión ponúka možnosť posedenia v nefajčiarskej kaviarni, alebo na vonkajšej terase v príjemnom prostredí.
Návštevníkom je k dispozícii i sauna. 
Bezplatné pripojenie k internetu na wi-fi je v každej izbe. Možnosť ubytovania s domácim zvieraťom je po dohode za poplatok.
Ponúkame bezplatné parkovanie v uzavretom areáli.
 
Ponúkame Vám organizovanie kultúrno-športových podujatí, firemných dní, rodinných osláv alebo iných spoločenských akcií v našej staro-anglickej klubovni, ktorá má kapacitu viac ako 50 osôb. V prípade záujmu je možnosť prenájmu tenisovej haly na rôzne spoločenské akcie, svadby, súťaže a pod.
K dispozícii je i veľkokapacitný stan využiteľný v prípade zlého počasia. 
Organizujeme tréningové kurzy pre školy, firmy a tiež ponúkame súkromné hodiny tenisu. Zahrať si tak môžete tenis, badminton, stolný tenis a areál využiť na rôzne športové hry.
V areáli Rocket Clubu nájdete :
- 2 kryté tenisové dvorce
- 3 vonkajšie tenisové dvorce
- 3 bedmintonové dvorce
- stolný tenis
- saunu
- požičovňu športového náradia
Atraktívne prostredie v blízkosti Lučenského mestského parku a kúpaliska, moderné vybavenie a priateľský personál, to sú základné vlastnosti, ktoré nás odlišujú od klasických športových centier a robia z nás jedinečnú voľbu pre Vaše športové vyžitie, zdravie a relax.
V Lučenci a jeho okolí sa hostia môžu venovať rôznym aktivitám, napríklad pešej turistike a cyklistike - areál má požičovňu byciklov. Obec Dolná Strehová je vzdialená 24 km a mesto Rimavská Sobota 32 km.
 
 
 
 

   názov: penzión Rocket Club 
   adresa: Športová ulica 5756, 984 01  Lučenec
   telefón:  
   mobil: +421 907 493 163
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. , Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.rocketclub.sk
   gps: 48°19´40" x 19°38´22"
   fb: www.facebook.com/rocketclublucenec/

 

No reviews for house
Please past text to modal