penzión Vila Magnolia
40,00 EUR
1.000,00 CZK
Slovensko, penzión Vila Magnólia, Spojná 5, 969 01 Banská Štiavnica
penzión Vila Magnolia
Krajina: Slovensko
Kraj: Banskobystrický
Okres: Banská Štiavnica
Mesto / obec: Banská Štiavnica
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 642
Penzión Vila Magnolia sa nachádza v širšom centre historickej Banskej Štiavnice, len 10 minút chôdze od centra a ponúka ubytovanie, wellness, záhradu, bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet vo všetkých priestoroch.
 

 

 

 

K ubytovacím jednotkám Vily Magnolia patrí 6 izieb a 2 apartmány s celkovou ubytovaciou kapacitou 15 pevných lôžok a 9 prísteliek. 
Izby :
Jedna izba je umiestnená na prízemí, ostatných päť izieb je v podkroví. Izby sú prevažne dvojlôžkové (jedna je jednolôžková) a v niektorých je možnosť pridania prístelky.
Každá izba je vybavená kúpeľňou so sprchovým kútom, jedna izba s vaňou. Do vybavenia izieb patrí televízor a WiFi pripojenie na internet.
Apartmány :
Apartmány sa nachádzajú na prvom poschodí penziónu. Pozostávajú z chodbičky, kúpeľne, obývačky a spálne. Zariadené sú prevažne originálnym starožitným nábytkom. V obývačke apartmánov nájdete funkčnú historickú kachľovú pec, ktorú oceníte v zimnom období. Spálňa je vybavená manželskou posteľou a v obývačke sa nachádza rozkladacia sedačka, vhodná ako prístelka pre 2 osoby.
Kúpeľne apartmánov Vám ponúkajú vaňu. V chodbičke každého apartmánu nájdete kuchynskú skriňu s rýchlovarnou kanvicou, mikrovlnnou rúrou a chladničkou.
 
Penzión ponúka možnosť raňajok a pohodovú atmosféru si vychutnáte na terase pri výbornej káve.
Na vopred dohodnuté akcie vieme zabezpečit kuchára. Pri malej skupine (do 10 osôb) si hostia vyberú jedlo z rozvozu, ktoré im naservírujeme.
Vo wellnesse Vily Magnolia je Vám k dispozícii fínska sauna, parná sauna a vírivka. Môžete tu príjemne relaxovať s rodinou, priateľmi alebo vo dvojici. Náš wellness Vám ponúka plné súkromie, pretože je určený pre uzavreté skupiny ľudí. Preto je nutné rezervovať si pobyt vo wellnesse vopred.
 
V penzióne Vila Magnolia Vám ponúkame možnosť zorganizovať svadbu, firemné či rodinné stretnutie. Pre tieto udalosti máme k dispozícii kaviarenskú časť, stan a altánok. Pre firemné školenie aj apartmán. V kaviarenskej časti je možné usadiť 25 osôb, v stane 45 osôb. Altánok je pre 20 osôb, nachádza sa tu aj gril a pec. V apartmáne je možné usadiť do 25 osôb, podľa spôsobu sedenia, k dispozícii je flipchart a projektor.
Bezplatné parkovanie v areáli penziónu je zabezpečené na parkovisku s kamerovým systémom.
 
Okrem aktivít, ktorým sa môžete venovať priamo v areáli penziónu, ponúka samotná Banská Štiavnica mnohoraké využitie voľného času. 
Čarovné zákutia historického mesta, zaujímavé kultúrne podujatia či návštevy pamiatok- to sú len niektoré atrakcie, pre ktoré sa oplatí navštíviť toto krásne mesto v srdci Štiavnických vrchov. Svojou pozíciou je tiež ideálnym východiskovým bodom pre pešiu či cykloturistiku. V okolí Banskej Štiavnice sa nachádza 20 umelých jazier – tajchov – vhodných na kúpanie, vodné športy, korčuľovanie či rybolov.
Krása Štiavnice sa nestráca ani v zimnom období. V blízkom okolí nájdete zjazdovku v lyžiarskom stredisku Salamandra resort a na svoje si prídu aj milovníci bežeckého lyžovania.
 
 
 

   názov: penzión Vila Magnolia 
   adresa: Spojná 5, 969 01  Banská Štiavnica
   telefón:  
   mobil: +421 908 611 882 , +421 907 915 484
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.vilamagnolia.sk
   gps: 48°27´11" x 18°54´31"
   fb: www.facebook.com/vilamagnoliabs

 

No reviews for house
Please past text to modal