Ski apartmány Spiežovec Donovaly
55,00 EUR
1.375,00 CZK
Slovensko, AD Spiežovec, Mistríky 456, 976 39 Donovaly
Ski apartmány Spiežovec Donovaly
Krajina: Slovensko
Kraj: Banskobystrický
Okres: Banská Bystrica
Mesto / obec: Donovaly
Typ objektu: Apartmány
ID objektu: 640
Ski apartmány sa nachádzajú v apartmánovom dome Spiežovec na Donovaloch, ktorý je situovaný pod lesom, v horskom lyžiarskom stredisku Park Snow Donovaly, na rozhraní pohorí Nízke Tatry a Veľká Fatra.
 

 

 

 

Ski apartmány tvoria apartmány č. 1, 8 a 57, ktoré sú súčasťou apartmánového domu Spiežovec.
 
apartmán č.1 :
Trojizbový apartmán s kapacitou pre max. 6 osôb sa nachádza na prízemí apartmánového domu, má bezbariérový vstup a terasu so sedením orientovanú na juhozápad.
Plocha bytu je 45 m2 a nachádzajú sa tu dve spálne, obývacia izba s LED TV s uhlopriečkou 82cm, kuchynským kútom a sociálne zariadenie (WC + sprchový kút).
Kuchynský kút  je vybavený štvorplatničkou, mikrovlnnou rúrou, varnou kanvicou, chladničkou a riadom. V apartmáne je vykurovanie elektrické - nástenné konvektory.
 
apartmán č.8 :
Dvojizbový prázdninový byt s mezonetom a kapacitou pre max.6 osôb sa nachádza na 1. poschodí apartmánového domu a má veľkú terasu, ktorá má 15 m2 s prekrásnym výhľadom na Donovaly, ktorá je orientovaná na juhozápad .
Plocha bytu 42 m2 a má spálňu s manželskou posteľou a jednolôžkom, obývaciu izbu s rohovou sedacou sedačkou a LED TV s uhlopriečkou 82cm, plne zariadený kuchynský kút, samostatné WC a kúpeľňu s vaňou. 
Nad kuchyňou sa nachádza  mezonet na spanie pre 2 ďalšie osoby.
Kuchynský kút  je vybavený štvorplatničkou, mikrovlnnou rúrou, varnou kanvicou, chladničkou a riadom.
 
apartmán č.57 :
Veľký trojizbový apartmán pre max. 7 osôb sa nachádza na 4.poschodí apartmánového domu a má rozlohu 62 m2.
Má 1 spálňu s manželskou posteľou a dve jednolôžka, na poschodí ma druhú spálňu s dvomi posteľami pre 2 - 4 osoby a obývaciu izbu s kuchynským kútom. V obývacej izbe je rohová sedacia súprava, LCD TV. 
Kuchynský kút  je vybavený dvojplatničkou, mikrovlnnou rúrou, varnou kanvicou, chladničkou a riadom.
V chodbe je  samostatné WC a kúpeľňa s vaňou. Apartmán má i menší balkón o ploche 5 m2.
 
V apartmánovom dome Spiežovec sa nachádza výťah a v Ski apartmánoch Spiežovec je dostupné bezplatné WIFI pripojenie k internetu.
Reštaurácia Zvonec sa nachádza na prízemí apartmánového domu Spiežovec a je zameraná na domáce špeciality.
Parkovanie áut je zabezpečené na parkovisku nachádzajúceho sa pri priamo pri objekte.
V apartmánovom dome Spiežovec si môžete zahrať stolný tenis, biliard, alebo stolný futbal a potom prípadne zrelaxovať v rodinnej saune.
V lete si môžete ugrilovať špecialitu na grile, opiecť špekačky na ohnisku a posedieť v záhradnom altánku.
 
Okolie je ideálne pre nadšencov turistiky a cykloturistiky. Oblasť je doslova pretkaná množstvom značených chodníkov a trás.
V lete má stredisko Park Snow Donovaly pre Vás prichystaných 42 cyklotrás v celkovej dĺžke 375 km a ďalšie atrakcie : bobová dráha, lanový park, trampolíny, Myšiačikov vodný park, elektrokolobežky, Donovalkovo-hlavné mesto detí, Habakuky- Dobšinského rozprávkový svet.
Pre tých, ktorých turistika až tak neláka je prichystané adrenalínové centrum zábavy Fun Aréna.
V zime má stredisko Park Snow Donovaly pre Vás prichystaných viac ako 11 km pravidelne upravovaných lyžiarskych tratí, zo 17. zjazdoviek viac ako 7 km zasnežovaných technickým snehom, Riders Park ,Snow Paragliding a voľne dostupné osvetlené klzisko.
 
 
 

   názov: Ski apartmány Spiežovec Donovaly 
   adresa: AD Spiežovec, Mistríky 456, 976 39 Donovaly
   telefón:  
   mobil: +421 904 707 403, +421 918 590 444
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.spiezovec.com
   gps: 48°52´26" x 19°14´14"
   fb: www.facebook.com/spiezovec

 

No reviews for house
Please past text to modal