hotel Thermal Park Nitrava ***
35,00 EUR
875,00 CZK
Slovensko, Poľný Kesov 252, 951 15
hotel Thermal Park Nitrava ***
Krajina: Slovensko
Kraj: Nitriansky
Okres: Nitra
Mesto / obec: Poľný Kesov
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 53
Ponuka objektu:
Bazén Bezbariérový prístup Vírivka Wellness Coffee break Sauna Wifi Masáže Konferencie Audiovizuálna technika Reštaurácia Ubytovanie

Thermalpark Nitrava sa nachádza v príjemnom prostredí v obci Poľný Kesov, neďaleko Nitry v areáli plnom zelene. Je ľahko prístupný do 15 minút jazdy autom od výjazdu z rýchlostnej cesty R1 smer Nitra - juh

 

 

 

V hoteli s kapacitou 63 lôžok (55 pevných + 8 prísteliek) sa nachádza 25 izieb. Zaslúžený relax si môžete dopriať v 4, 3 či 2 lôžkových izbách. Po ňom sa nechajte zlákať lahodnými raňajkami či voľným vstupom do hotelového Hypertermálneho bazéna, Bazénovej haly s detským a zážitkovým bazénom či jaccuzzi a počas letných dní i vstupom do vonkajšieho Bazéna pri jazere. Samozrejmosťou pobytu je strážené, uzavreté parkovisko.
 

 


 

 

Thermalpark Nitrava umožňuje svojim hosťom užiť si jedinečnú chuť jedál s výhľadom na okolitú prírodu z reštaurácie alebo z jej terasy.Vychutnajte si šálok kávy či váš obľúbený drink namiešaný od profesionálov a prežite jedinečnú atmosféru v lobby bare so svojimi priateľmi.
 

 

 

 

 
Na školenia máme vyhradené:
- Salónik s kapacitou 20 osôb – dataprojektor, projekčné plátno, popisovateľná tabuľa, flipchart, Wi-Fi. Ozvučenie nie je potrebné kvôli komornej atmosfére miestnosti.
- Rokovacia miestnosť s kapacitou 80 osôb - dataprojektor, projekčné plátno, popisovateľná tabuľa, flipchart, Wi-Fi a ozvučenie.
Občerstvenie priamo v daných priestoroch je samozrejmosťou. 
 

 

 

 

Pozývame do nášho hotelového wellness – saunového sveta, kde si môžete dopriať oddych a regeneráciu počas celého roka. Každý si tu nájde svoje, k dispozícii sú 3 typy sáun: fínska, parná a infrasauna, vírivá vaňa – jacuzzi a tepidárium s ležadlami kde môžete načerpať nové sily.
Ponúkame harmonizovanie tela prostredníctvom našich masáži. Doprajte si kvalitnú masáž z rúk profesionálov. Naši maséri kombinujú prvky klasickej, reflexnej, thajskej aj športovej masáže a využívajú mnohé ďalšie techniky.
 
 
 


Hotel neponúka špecializované teambuildingové aktivity vo svojich priestoroch.

 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Hotel Thermal Park Nitrava ***
   adresa: Poľný Kesov 252, 951 15
   telefón: +421 37 7787 144
   mobil: +421 917 350 615
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.thermalnitrava.sk
   gps: 48°10´03.0" x 18°03´51.5"
   fb: www.facebook.com/thermalnitrava/?fref=ts

 

No reviews for house
Please past text to modal