horský hotel Eva Mária*
14,00 EUR
350,00 CZK
Slovensko, Horná Mariková 484, 018 03
horský hotel Eva Mária*
Krajina: Slovensko
Kraj: Trenčiansky
Okres: Považská Bystrica
Mesto / obec: Horná Mariková
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 51
Ponuka objektu:
Coffee break Audiovizuálna technika Wifi Ubytovanie Masáže Konferencie Teambuilding Reštaurácia

Horský Hotel Eva Mária sa nachádza v pohorí Javorníkov, v rázovitej obci Horná Mariková, necelých 22 km od Považskej Bystrice. Typický je svojou jedinečnou atmosférou, výbornou kuchyňou „ako od babičky“ a skvelým prístupom personálu.

 

 

 

Ubytovanie v našom rodinnom penzióne je prístupné počas celého roka, pričom maximálna kapacita je vhodná pre 40 osôb. 
 
Na výber máte z nasledovných možností ubytovania:
- dve rodinné 5-lôžkové izby, každá z nich má k dispozícii jednu 2-lôžkovú a jednu 3-lôžkovú spálňu. V každej rodinnej izbe je spoločná kúpeľňa.
- štyry 3-lôžkové izby
- dve 5-lôžkové izby
 
Každá izba ako aj spálne v rodinných izbách sú vybavené televízorom so satelitným príjmom, rádiom a príslušným počtom lôžok. K dispozícii je tiež 8 variabilných prísteliek. Každá z izieb je vybavená kúpeľňou so sprchovacím kútom a toaletou. Nechýba tu WiFi pripojenie na internet.
Na prízemí penziónu môžete využívať služieb recepcie, kde Vás čaká ochotný personál. 

 


 

 

Na prízemí hotela sa nachádza vlastná jedáleň pre ubytovaných a reštaurácia. Raňajky a večere podávame formou jednotného menu. Možnosť doobjednania  obedov podľa vlastného výberu. Strava je domáceho charakteru s tradičnými Slovenskými ale i svetovými jedlami. Náš penzión je obľúbený aj preto, že varí sama pani majiteľka a to podľa tradičných postupov slovenskej kuchyne. Po predchádzajúcej dohode, je možné jedálnik individuálne upraviť. V zariadení funguje denne aj reštaurácia s možnosťou objednávky. NA izbách je vylúčená možnosť prípravy vlastnej stravy.

 

 

 

 
 
Pre školenia a rôzne iné firemné akcie je k dispozícii reštaurácia pre 45 osôb, ktorá slúži aj ako spoločenská miestnosť. Pre menšie skupiny ja k dispozícii rovnako salónik pre 26 osôb.. 
 

 

 

 

Objekt nedisponuje vlastným wellness centrom, no v prípade záujmu zabezpečíme služby profesionálneho maséra. 
 
 


V exteriéri sú pripravené rôzne aktivity - hranie futbalu, stolného tenisu, volejbalu (zapožičiame Vám všetko potrebné). Za poplatok Vám zaistíme bicykle a štvorkolky. 

 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Hotel Eva Mária *
   adresa: Horná Mariková 484, 018 03
   telefón: +421 42 4352 161
   mobil:  
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.evamaria.sk
   gps:  
   fb: www.facebook.com/Horský-Hotel-Eva-Mária-219446411525303/?fref=ts

 

No reviews for house
Please past text to modal