hotel Heľpa ***
15,00 EUR
375,00 CZK
Slovensko, Hlavná 65/35, 976 68 Heľpa
hotel Heľpa ***
Krajina: Slovensko
Kraj: Banskobystrický
Okres: Brezno
Mesto / obec: Heľpa
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 50
Ponuka objektu:
Sauna Wifi Konferencie Teambuilding Audiovizuálna technika Reštaurácia Ubytovanie Bazén Bezbariérový prístup Vírivka Wellness Coffee break

Rodinný hotel v srdci Horehronia – Hotel Heľpa sa nachádza v regióne Horehronie, v malebnej obci Heľpa, pod majestátnou Kráľovou hoľou. V tomto krásnom kúte Slovenska sa stretajú tri národné parky: Národný park Nízke Tatry, Muránska planina a Slovenský raj.

 

 

 

Ponúkame Vám pohodlné ubytovanie vo veľmi pekne zariadených izbách hotela. Vybrať si môžete spomedzi jednolôžkovej izby, dvojlôžkových a trojlôžkových izieb s možnosťou prístelky. Samozrejmosťou každej izby je televízor so satelitným príjmom, WiFi pripojenie na internet a vlastná kúpeľňa s toaletou, dovybavená fénom. Väčšina izieb disponuje taktiež balkónom. Pre náročnejších hostí máme k dispozícii 3 apartmány s kapacitou 4 lôžok, ktoré disponujú navyše obývacou izbou s možnosťou príjemného posedenia.
Súčasťou hotelových priestorov je aj banketová miestnosť, priestranná reštaurácia s barom s ponukou chutných tradičných slovenských jedál, viacúčelová hala s bowlingovou dráhou, biliardom, stolným tenisom a stolným futbalom, či detský kútik s hračkami. Parkovanie je zabezpečené na parkovisku priamo pri hoteli, ktoré je strážené kamerovým systémom.

 


 

 

Reštaurácia je orientovaná na Slovenskú ľudovú kuchyňu, ponúkame špeciality s lesnými plodmi a v sezónnom období aj s výrobkami zo salaša.

 

 

 

 
Priestory hotela Heľpa sú ideálne na organizovanie uzatvorených firemných akcíí, školení a seminárov.
Hotel disponuje viacerými priestormi pre teambuildingy a menšie kongresy, akcie je možné flexibilne zabezpečiť podľa počtu účastníkov: 
- banketová miestnosť je pre cca 25 osôb
- bowlingová hala pre cca 40 osôb
- reštaurácia pre 150 osôb
K dispozícii je free wifi pripojenie k internetu, diaprojektor s plátnom na videoprezentácie a flipchart. 

 

 

 

Bolo vybudované aj malé, ale príjemné wellness centrum. Svoje telo aj myseľ môžete zrelaxovať v bazéne s hydromasážnymi prvkami, vybrať si z troch druhov sáun – inhalačnej, fínskej – suchej, a tureckej – parnej, či oddýchnuť si v soľnej jaskyni.       
Pozitívne na ľudský organizmus pôsobí aj knipov kúpeľ nôh, vhodný po únavnej túre, či dobrej lyžovačke. Tento striedavý kúpeľ v studenej a teplej vode je balzamom na unavené dolné končatiny a má dobrý vplyv na celé telo ako aj myseľ.
Jeho sučasťou je aj thepidárium s vyhrievanými lehátkami.
 


Kvôli kľudnému a prírodnému prostrediu je v okolí množstvo príležitostí k teambuildingovým aktivitám a to či už v areáli hotela (bowling, billiard, neďaleké teniové kurty), alebo v okolí, kde sa nachádza množstvo turisticky vhľadávaných atrakcií (cyklotrasy, lyžiarske strediská a pod.).

 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Hotel Heľpa ***
   adresa: Brusno  642, 976 62 Brusno
   telefón: +421 48 6186 235
   mobil: +421 905 310 766
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.hotelhelpa.sk
   gps: 48°51´42" x 19°58´25"
   fb: https://www.facebook.com/Hotel-Heľpa-270650309743014/?fref=ts

 

No reviews for house
Please past text to modal