apartmány Vila Horal
20,00 EUR
500,00 CZK
Slovensko, apartmány Vila Horal, Demänovská cesta 462/62, 031 01 Liptovský Mikuláš
apartmány Vila Horal
Krajina: Slovensko
Kraj: Žilinský
Okres: Liptovský Mikuláš
Mesto / obec: Liptovský Mikuláš
Typ objektu: Apartmány
ID objektu: 487
VILA HORAL nachádza sa na okraji obce Demänová, priamo v ústí turisticky vyhľadávanej Demänovskej doliny pod lyžiarskym strediskom Jasná v malebnom horskom prostredí s prekrásnym výhľadom na Nízke Tatry. 

 

 

 

VILA HORAL ponúka celkom 6 priestranných, štýlovo zariadených apartmánov, každý pre 4-5 osôb. 
Každý apartmán má kompletne vybavenú kuchynskú linku (elektrická dvojplatnička, chladnička, varná kanvica a na požiadanie mikrovlnka), WC/sprchu, izbu s 2-3 lôžkami (tretie lôžko na poschodovej posteli) a hlavnú miestnosť s rozkladacím gaučom (dvojlôžkom) a TV/SAT. Dva apartmány majú balkón a jeden apartmán je bezbariérový. K pobytom sa dajú doobjednať raňajky alebo polpenzia v neďalekej reštaurácii.
Na prízemí je hosťom k dispozícii útulná spoločenská miestnosť s krbom, LCD televízorom so satelitom, videom, DVD prehrávačom a oddelenou herňou (biliard, šípky, spoločenské hry a hračky pre deti).
Na priľahlej krásne upravenej veľkej záhrade je dominantou zastrešený bazén s lehátkami na opaľovanie. Hneď vedľa bazénu je priestranný altánok s možnosťou grilovania, trávnaté ihrisko pre bedminton, stolný tenis, kolky a iné. K dispozícii je aj otvorené ohnisko k opekaniu poprípade k príprave kotlíkového guláša. Na opačnom konci sa nachádza relaxačný kútik s jazierkom, bublajúcim potôčikom a vodotryskom.
Parkovisko pre 7 áut je tiež na priľahlej uzavretej záhrade. Motocykle a bicykle parkujú pod prístreškom. V zimnej sezóne je k dispozícií uzamykateľná lyžiareň.
V celom objekte je pripojenie cez WIFI internet zdarma. Ubytovanie nie je možné s domácimi zvieratami.
 
Pre našich hostí denný 90 minutový bezplatný vstup na minigolfové ihrisko, ktoré je súčasťou nášho penzionu.
Vďaka výhodnej polohe apartmánov sú všetky zaujímavosti tohoto malebného kraja na dosah. Jaskyne, termálne kúpaliská, horské túry, lyžiarske strediská, cyklotrasy, skanzeny, historické pamiatky, to všetko a omnoho viac nájdete v našom najbližsom okolí.
 
 
 

   názov: apartmány Vila Horal
   adresa: Demänovská cesta 462/62, 031 01 Liptovský Mikuláš
   telefón:  
   mobil: +421 904 210 121
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.   
   www: www.vilahoral.sk
   gps: 49°3´20" x 19°34´48"
   fb: www.facebook.com/vilahoral

 

No reviews for house
Please past text to modal