Luxusný zrub
260,00 EUR
6.500,00 CZK
Slovensko, Luxusný zrub, Smreková 22, 059 52 Veľká Lomnica
Luxusný zrub
Krajina: Slovensko
Kraj: Prešovský
Okres: Kežmarok
Mesto / obec: Veľká Lomnica
Typ objektu: Chata
ID objektu: 484
Luxusný zrub sa nachádza na okraji obce Veľká Lomnica, ktorá je súčasťou Vysokých Tatier, no poskytuje viac kľudu než iné známejšie strediská. Svojou polohou poskytuje nerušený priestor na oddych a relax.

 

 

 

Chata sa nachádza na okraji obce Veľká Lomnica a poskytuje komfortné ubytovanie pre 11 osôb.
K dispozícii sú 4 x 2-lôžkové izby a 1 x 3-lôžková izba umiestnené troch obytných podlažiach a poskytujú dostatok komfortu.
Pivnica - je presvetlená oknami s denným svetlom. Poskytuje jednu spálňu s manželskou a jednou samostatnou posteľou. Taktiež tu nájdeme kuchyňu. Ostatné priestory pivnice vypĺňa  sauna, víriva vaňa s hviezdným nebom a sprchový kút .
Prízemie - poskytuje otvorený obývací priestor s kuchyňou. Priestoru dominuje vnútorný krb, plochá obrazovka a jedálenský kút. Z neho vedú dvere na terasu s markízou.
Podkrovie - ponúka 4 izby, dve izby sú s manželskou posteľou a dve s dvoma posteľami. Každe dve izby majú spoločnú vlastnú kúpelňu. 
Samozrejmosťou je vybavenie chaty SAT-TV a WIFI pripojenie na internet.
Exteriéru chaty dominuje terasa s markízou, prírodné jazierko, detská hojdačka so šmykačkou a piekoviskom, vonkajší gril s otvoreným ohniskom a krytý bazén. 
 
Chata je výborným východiskovým bodom pre turistické výlety do Tatier, Pienín, či Slovenského raja. Svojou rozmanitosťou zaujmú aj výlety do Popradu, historického Kežmarku, či Červeného kláštora s povestnými splavmi na pltiach.
V prípade nepriaznivého počasia sa môžete vybrať do jaskyne, alebo niektorého z početných wellnes centier a aquaparkov v okolí. 
Z našej chaty máte možnosť absolvovať rôzne vysokohorské túry, alebo si vychutnať prechádzky v prírode. Na svoje si prídu i cykloturisti, ktorí majú po okolí desiatky kilometrov tratí a cyklochodníkov.
V zimnom období nájdete v okolí lyžiarske strediská rôznych náročností. Okrem najznámejších tatranských stredísk dávame do pozornosti strediská v Belianskych Tatrách (Bachledova Dolina, Ždiar) a nové stredisko v poľskej dedine Jurgów.
 
 
 

   názov: Luxusný zrub
   adresa: Smreková 22, 059 52 Veľká Lomnica
   telefón:  
   mobil: +421 907 482 934
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.   
   www: www.luxusnyzrub.sk
   gps: 49.1229049° x 20.3568776°
   fb:  

 

No reviews for house
Please past text to modal