penzión pod Troma Korunami
14,00 EUR
350,00 CZK
Slovensko, penzión pod Troma Korunami, Červený Kláštor 41, 059 06
penzión pod Troma Korunami
Krajina: Slovensko
Kraj: Prešovský
Okres: Kežmarok
Mesto / obec: Červený Kláštor
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 468
Ponuka objektu:
Coffee break Wifi Audiovizuálna technika Ubytovanie Konferencie Teambuilding
Penzión pod Troma Korunami je celoročne prevádzkovaný penzión, ktorý sa nachádza v prostredí Pieninského národného parku na brehu rieky Dunajec, v obci Červený Kláštor.

 

 

Areál penziónu tvoria dva samostatné domčeky (penzión a chalupa) vo dvore a dva apartmány, ktoré majú svoje vlastné parkovisko, záhradné posedenia, krby, grily, detsky kútik.
 
Penzión :
Penzión pod Troma Korunami má kapacitu 13 lôžok + 5 prísteliek.
Nachádza sa tu 6 samostatných izbieb, 4 sociálne zariadenia, spoločenská miestnosť s krbom, TV-SAT, plne vybavená kuchyňa a jedáleň pre 12 osôb.
 
Chalupa :
Chalupa pod Troma Korunami má kapacitu 11 lôžok + prístieľka.
Tu sa nachádzajú 4 samostatné izby, spoločenská miestnosť s krbom, TV-SAT, plne vybavená kuchyňa s veľkým jedáleňským stolom a 2 sociálne zariadenia.
 
Apartmán 1 :
Je apartmán s výhľadom do záhrady a kapacitou 2 lôžka + 2 prístelky. Apartmán je vybavený krbovými kachľami, TV-SAT, plne vybavenou kuchynkou a sociálnym zariadením.
 
Apartmán 2 :
Samostatný apartmán s výhľadom na hory má kapacitu 2 lôžka + 2 prístelky a je vybavený TV-SAT, plne vybavenou kuchynkou a sociálnym zariadením.
 
Pripravené sú dva kryté altánky s grilom a posedením, záhradný krb s posedením a záhradný gril s posedením. Najmenších návštevníkov poteší náš domček, pieskovisko, hojdačka, šmýkačka, basketbalový kôš s loptou a veľké množstvo hračiek.
V celom areáli je dostupné WiFi pripojenie k internetu.
Ubytovaní hostia majú možnosť využívať miestnosť na odkladanie bicyklov a lyží. Parkovanie je zabezpečené priamo pri objektoch.
 
Penzión je vhodný pre skupiny, rodiny s deťmi, školské výlety a firemné posedenia. 
 
 


 

 

Domčeky a apartmány sú vybavené kompletne zariadenými kuchynkami (plynový sporák s elektrickou rúrou, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou, rýchlovarná kanvica) a sú tak vhodné pre prípravu vlastnej stravy.
V areáli penziónu sa nachádzajú aj potraviny a v blízkosti je viacero reštaurácií.
 
 

 

 

V priestoroch penziónu je možné organizovať menšie školenia, firemné posedenia, stretnutia a porady.

 

 

 

Penzión nedisponuje vlastným wellness centrom.
 
 

 

 
Okolie ponúka nespočetné množstvo možností pre pešiu turistiku a cykloturistiku. Len 100 metrov od nás je lávka, cez ktorú sa dá prejsť pešo alebo na bicykloch do Poľska. 
V blízkosti (70 m) sa nachádza požičovňa športových potrieb (bicykle a športové člny). U nás si vyskúšate aj splav Dunajca na drevených pltiach (400 m), pešie túry (Prielom Dunajca, Prielom Lesnického potoka, Haligovské skaly, Múzeum Červený kláštor) aj do poľskej časti Pienin (Sokolica, Tri Koruny) a cyklistické túry Prielomom Dunajca. 
V zime sa dá výborne zalyžovať v Bachledovej doline, alebo i na lyžiarských vlekoch v Poľsku (cca 8km). V okolí sú i dobre udržiavané trate určené bežkárom.
 
 
 

 

   názov: penzión pod Troma Korunami
   adresa: Červený Kláštor 41, 059 06
   telefón:  
   mobil: +421 918 582 697 , +421 911 653 886
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.podtromakorunami.sk
   gps: 49.3925° x 20.4086°
   fb: www.facebook.com/Penzión-pod-Troma-Korunami-Pieniny-651910808298531/

 

No reviews for house
Please past text to modal