penzión Starý hostinec
18,00 EUR
450,00 CZK
Slovensko, Svätý Anton 81, 969 72
penzión Starý hostinec
Krajina: Slovensko
Kraj: Banskobystrický
Okres: Banská Štiavnica
Mesto / obec: Svätý Anton
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 36
Ponuka objektu:
Wifi Sauna Masáže Konferencie Audiovizuálna technika Teambuilding Ubytovanie Reštaurácia Bezbariérový prístup Coffee break Wellness

Penzión Starý hostinec sa nachádza v pokojnej lokalite v obci Svätý Anton, 6 km od Banskej Štiavnice a ponúka vám ubytovanie v tradičnom slovenskom štýle.

 

 

 

 

Penzión má kapacitu 28 pevných lôžok a 10 prístelkov, ktoré sú umiestnené v 12-tich podkrovných dvojlôžkových izbách a trojlôžkových izbách s prístelkami. Izby majú vlastné sociálne zariadenie, televízor, chladničku a rádio s CD prehrávačom. Súčasťou penziónu je aj jedna dvojlôžková izba s bezbariérovým prístupom. Pre našich návštevníkov je tu aj možnosť ubytovania sa s domácimi miláčikmi. 
Počas pekného počasia si môžu návštevníci posedieť v záhradke pri grile. Parkovanie pri penzióne je bezplatné.


 


 

 

Reštaurácia slúži pre všetkých návštevníkov, ktorí obývajú penzión Starý hostinec alebo len náhodne prechádzajú okolo. Kuchyňa vám ponúka kompletné denné menu, z ktorého si môžete vybrať 30 druhov slovenských jedál. 
Reštaurácia v pôvodnej časti má kapacitu 35 miest + 20 miest na  zastrešenej terase.V roku 2015 sme rozšírili priestor reštaurácie o novo pristavenú sálu, ktorej kapacita je 80 hostí.
 

 

 

 

Naše zariadenie je vhodné aj pre firemné kolektívy (firemné akcie, školenia a semináre).K dispozícii je tu veľká reštaurácia/kongresová miestnosť s kapacitou pre 80 osôb.

 

 

 

V areáli penziónu ponúkame i niektoré wellness produkty na relaxáciu a regeneráciu tela.
V ponuke je možnosť vyžitia infrasauny a niekoľko druhov masáží (klasická športová, masáž lávovými kameňmi, thajská masáž...)

 


Návštevníkom ponúkame pestré animačné programy (folklór, remeslá, ľudové zvyky ako zabíjačka, stavanie májov), ktoré dokážeme pripraviť aj na mieru.

 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov Penzión  Starý hostinec
   adresa: Sv.Anton  81, 969 72
   telefón: +421 45 693 11 24
   mobil: +421 903 755 770
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: http://www.staryhostinec.sk
   gps:  
   fb: https://www.facebook.com/penzión-Starý-Hostinec-266208329427/?fref=ts

 

No reviews for house
Please past text to modal