ubytovanie Vila Linda
19,00 EUR
475,00 CZK
Slovensko, ubytovanie Vila Linda, Stará Lesná 474, 059 52
ubytovanie Vila Linda
Krajina: Slovensko
Kraj: Prešovský
Okres: Kežmarok
Mesto / obec: Stará Lesná
Typ objektu: Ubytovanie
ID objektu: 453
Ponuka objektu:
Vírivka Ubytovanie Fitness Wellness Coffee break Sauna Wifi Konferencie Teambuilding Reštaurácia Audiovizuálna technika
Vila Linda ponúka komfortné ubytovanie v novopostavenom dome na okraji obce Stará Lesná v tichom prostredí na hranici TANAPu s výhľadom na vrcholce Vysokých Tatier.

 

 

 

Vila Linda ponúka ubytovanie v dvoj a trojposteľových izbách s balkónmi a prekrásnym výhľadom. Každá izba má kúpeľňu s vaňou, alebo sprchovým kútom a WC. Sú tu možnosti prístelky pre 1-2 deti. Na každej izbe je LCD TV a wifi pripojenie k internetu.
Pre stravovanie Vila Linda ponúka ubytovaným hosťom možnosť podávania raňajok, prípadne polopenzie. Jedáleň zo zimnou záhradou je s kapacitou 25 – 30 osôb a s kompletným vybavením umožňuje usporiadanie rodinných osláv, firemných akcií, porád a školení v príjemnom a tichom prostredí.
Pre ubytovaných hostí sú vo vile k dispozícii priestranné spoločenské priestory s možnosťou príjemného relaxu v mini wellness.
Oddýchnuť si máte možnosť v relaxačných priestoroch s fínskou saunou, infrasaunou, vírivkou a fitness. Pre spríjemnenie Vašej dovolenky si u nás môžete vyskúšať pravidelné cvičenia jógy (3x týždenne) pod dohľadom skúseného a kvalifikovaného inštruktora.
V areáli sú vytvorené taktiež výborné podmienky pre vonkajšie posedenie s možnosťou grilovania na záhradnom krbe alebo opekania na otvorenom ohnisku.
Súčasťou areálu vily je uzavreté parkovisko s možnosťou bezplatného parkovania. 
Keďže ubytovanie sa nachádza priamo na hranici Tatranského národného parku, tunajšia krásna panenská príroda poteší nejedného milovníka turistiky.
Rekreovať možno v aquaparku Aquacity Poprad, pamiatkami vás očarí mesto Kežmarok a za návštevu rozhodne stojí Belianska jaskyňa.
V zime lyžiarov určite zlákajú strediská Hrebienok, Ski areál Jakubkova lúka, Skalnaté pleso - Štart či Lomnické sedlo.
 
 
 

   názov: ubytovanie Vila Linda
   adresa: Stará Lesná 474, 059 52
   telefón:  
   mobil: +421 903 529 750, +421 903 606 082
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.   
   www: www.vilalinda.sk
   gps: 49°8´32" x 20°17´41"
   fb: www.facebook.com/Vila-Linda-Stará-Lesná-229880070426880

 

No reviews for house
Please past text to modal