penzión Antik ***
25,00 EUR
625,00 CZK
Slovensko, Školská 155/25, 013 13 Rajecké Teplice
penzión Antik ***
Krajina: Slovensko
Kraj: Žilinský
Okres: Žilina
Mesto / obec: Rajecké Teplice
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 33
Ponuka objektu:
Audiovizuálna technika Ubytovanie Konferencie Reštaurácia Coffee break Wifi

Penzión ANTIK*** sa nachádza priamo v centre Rajeckých Teplíc na námestí nad Poštou. Je zariadený v holandskom, anglickom a modernom štýle, čo veľmi dobre pôsobí na dojem a pohodu zákazníka.

 

 

 

 

Penzión ponúka 20 dvojposteľových izieb, 1 dvojizbový apartmán o celkovom počte lôžok 44. Penzión Antik je zariadený v rustikálnom holandskom a anglickom štýle. Všetok nábytok a obklady stien sú z tvrdého dubového dreva. Penzión taktiež ponúka 5 dvojlôžkových izieb zariadených v modernom štýle. V každej izbe sa nachádza kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlom a WC. Každá izba a apartmán je vybavená TV - satelitom s 8 programami, minivežou (kombinácia CD a rádio), minichladničkou, a internetom. Apartmány ponúkajú navyše jedálensky priestor a obývací priestor s 1 spálňou. V celom objekte vrátane kaviarne a reštaurácie je free wi-fi.
K Penziónu Antik patrí oplotené parkovisko o kapacite 30 osobných áut, ktoré je celoročne udržiavané.


 


 

 

Penzión ponúka jedáleň pre 36 osôb. V celodennej prevádzke je k dispozícii aj kaviareň o kapacite 30 osôb, ktorú možno využiť na príjemné posedenie. 
V cene ubytovania sú bohaté raňajky vo forme švédskych stolov. V prípade požiadavky je možnosť zabezpečenia polpenzie alebo plnej penzie.
 

 

 

 

Penzión Antik ponúka kongresovú sálu, ktorá sa dá využiť na rôzne slávnostné podujatia, s možnosťou kongresových porád v maximálnom počte 60 osôb. Kongresová sála je zariadená v rustikálnom holandskom štýle z tvrdého dreva. Vybavenie dopĺňa projekčný TV o rozmere 2,2m x 1,4m s domácim kinom. V tejto sále je možnosť využitia barového priestoru pri slávnostných podujatiach. 
Penzión ďalej ponúka malú sálu s kapacitou 36 osôb, ktorá je pri ubytovaní využívaná ako jedáleň. 
V penzióne sa nachádza aj malý salónik vhodný na rôzne slávnostné príležitosti. Má kapacitu 12 osôb, tiež je zariadený z tvrdého dreva a súčasťou je aj LCD TV. 

 

 

 

Penzión neponúka vlastné wellness.
Penzión Antik v zmluvnej spolupráci s kúpeľami a kúpeľnými domami Rajeckých Teplíc ponúka relaxačné a kúpeľné pobyty s komplexným lekárskym ošetrením pre svojich hostí. Týmto zákazníkom ponúkame výrazné zľavy na takto ponúkané služby. 

 


Hotel neponúka špecializované teambuildingové aktivity v jeho priestoroch.

 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov Penzión  Antik ***
   adresa: Školská 155/25, 013 13 Rajecké Teplice
   telefón: +421 41 764 32 42
   mobil: +421 907 230 312 , +421 908 343 276
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: http://www.penzionantik.sk
   gps: 49°7´39.99" x 18°40´59.02"
   fb: https://www.facebook.com/antikpenzion/?fref=ts

 

No reviews for house
Please past text to modal