penzión Welya ***
65,00 EUR
1.625,00 CZK
Slovensko, Pri starej pošte 1, 943 01 Štúrovo
penzión Welya ***
Krajina: Slovensko
Kraj: Nitriansky
Okres: Nové Zámky
Mesto / obec: Štúrovo
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 32
Ponuka objektu:
Reštaurácia Wellness Vírivka Sauna Fitness Masáže Coffee break Konferencie Wifi Teambuilding Audiovizuálna technika Klimatizácia Ubytovanie
 
Penzión WELYA je situovaný v centre mesta Štúrovo, na pešej zóne a svojich zákazníkov srdečne očakáva po celý rok.Penzión sa nachádza 200 metrov od termálnych kúpeľov.

 

 

 

 

Ponúkame ubytovanie v deviatich 2-lôžkových izbách, dvoch 4-lôžkových izbách a v dvoch apartmánoch (v menšom sú 3 pevné lôžka + prístelok, vo väčšom sú 4 pevné lôžka + prístelok). Izby sú vybavené vlastným sociálnym zariadením, klimatizáciou, televízorom a možnosťou bezdrôtového pripojenia na internet (WI-FI). V cene ubytovania sú zahrnuté raňajky.
V letnom období je možnosť posedenia vo dvore (180 miest) pre ubytovaných hostí ako aj miestnych obyvateľov. Kým rodičia si vychutnajú dobrú kávu, deti sa môžu hrať na detskom ihrisku. Dvor je uzatvorený, parkovanie zabezpečené vedľa penziónu.
 


 

 

V reštaurácii si pochutíte na ranajkách formou bufetu a jedlách slovenskej a maďarskej kuchyne.

 

 

 

V spoločenskej miestnosti sa nachádza detský kútik a veľké premietacie plátno vhodné pre školenia, mítingy a konferencie.
V spoločenskej miestnosti sa nachádza detský kútik a veľké premietacie plátno vhodné pre školenia, mítingy a konferencie.
 

 

 

 

Za príplatok môžu hostia využívať wellness centrum so saunou a vírivkou a fitnescentrum. Masážne procedúry sú takisto k dispozícii za príplatok.
Po absolvovaní vírivky, sauny, fitnesu a masáží máme k dispozícii spoločenskú – oddychovú miestnosť s krbom, kde môžete relaxovať pri šálke čaju a čítaní obľúbenej knižky.
 

 

 

Po dohode zabezpečíme priestory a aktivity pre firemný teambuilding.Športovci si môžu u nás priamo v penzióne zahrať za poplatok stolný tenis, alebo bedminton.
V prípade nepriaznivého počasia organizujeme rôzne fakultatívne výlety napr. do Visegrádu, Szentendre a taktiež aj do Budapešti, či už na dennú alebo nočnú Budapešť .

 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Penzión Welya ***
   adresa: Pri starej pošte 1, 943 01  Štúrovo
   telefón:  
   mobil: +421 911 667 884
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.   
   www: www.welya.eu
   gps: 47.799110 x 18.723571
   fb:  

 

No reviews for house
Please past text to modal