ubytovanie Agate
45,00 EUR
1.125,00 CZK
Slovensko, ubytovanie Agate, Senčianska 647/60, 941 48 Podhájska
ubytovanie Agate
Krajina: Slovensko
Kraj: Nitriansky
Okres: Nové Zámky
Mesto / obec: Podhájska
Typ objektu: Ubytovanie
ID objektu: 420
Ubytovanie Agate sa nachádza v malej, ale veľmi známej kúpeľno-relaxačnej obci, ktorá sa rozprestiera pod Agátovými hájmi... preto si zaslúžila pomenovanie Podhájska.

 

 

 

Celoročne Vám ponúkame komfortné ubytovanie v štyroch apartmánoch s celkovou kapacitou 24 lôžok vrátane prísteliek. Jeden apartmán má kapacitu 4 pevné lôžka + 2 prísteľky. Všetky apartmány sú totožné, disponujú dvomi spálňami s manželskými posteľami a ďalšie dve lôžka nájdete v obývacej izbe na pohodlnej pohovke, ktorá zároveň slúži ako prístelka. Z oboch spální sa dá vyjsť na balkón.
Samozrejmosťou je TV a kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou.
K príprave vlastných lahodných pokrmov Vám poslúži plne vybavený kuchynský kút s rýchlovarnou kanvicou, chladničkou, keramickou varnou doskou a mikrovlnnou rúrou.
V exteriéri si oddýchnete na terase s vonkajším posedením s možnosťou grilovania alebo varenia kotlíkového gulášu.
Športovú výbavu si cyklisti a lyžiari môžu odložiť v samostatnej uzamykateľnej miestnosti. Zabavíte sa pri hraní šípok alebo bedmntonu.
V celom objekte je bezplatné WiFi pripojenie na internet a zaparkujete na parkovisku, ktoré je chránené kamerovým systémom.
Obec Podhájska je známa svojou termálnou vodou, ktorá má liečivé účinky. K dispozícii je termálne kúpalisko s bazénmi, vodnými atrakciami a wellness centrom a Rímskymi kúpeľmi. V okolí je taktiež možnosť prechádzok a cyklistiky.
Odporúčame navštíviť Dom ľudového bývania v obci Veľké Lovce, Kaštieľ Bardoňovo, Ranč Trilobit, Gazdovský dvor Branovo, Archeopark Nitriansky Hrádok, Zemný hrad pri Vrábľoch aj Vodopád Zúgov.
 
 
 

   názov: ubytovanie Agate
   adresa: Senčianska 647/60, 941 48 Podhájska
   telefón:  
   mobil: +421 911 999 546
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.   
   www:  
   gps: 48.1074597° x 18.3374812°
   fb: www.facebook.com/Ubytovanie-AGATE-124985088898983/

 

No reviews for house
Please past text to modal