hotel U leva ***
33,00 EUR
825,00 CZK
Slovensko, nám. Majstra Pavla 25, 054 01 Levoča
hotel U leva ***
Krajina: Slovensko
Kraj: Prešovský
Okres: Levoča
Mesto / obec: Levoča
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 28
Ponuka objektu:
Coffee break Wellness Wifi Sauna Masáže Konferencie Audiovizuálna technika Teambuilding Ubytovanie Reštaurácia Bezbariérový prístup

Hotel U Leva je umiestnený v zrekonštruovanom meštianskom dome priamo v historickom centre Levoče a charakterizuje ho elegancia, luxus a jedinečnosť.

 

 

 

 

Ubytovacia časť hotela pozostáva z jednolôžkových, dvojlôžkových a 3 rodinných izieb, ako aj 1 apartmánu. Sučasťou vybavenia izieb patrí kúpelňa so sprchou alebo vaňou, televízor s plochou obrazovkou, telefón, minibar a čajový set. Každá izba má jedinečnú atmosféru a odlišný charakter. 
Apartmán sa skladá sa z: obývacej miestnosti s kuchynským kútikom a dvoch spální. V jednej spálni je manželská posteľ, v druhej sú dve oddelené postele.
Rodinné izby pozostávajú z dvoch miestností. Vo väčšej izbe sa nachádza manželská posteľ. Rodinné izby majú kapacitu pre 4 osoby, ale je možné pridať aj prístelku. Vo väčšine rodinných izieb je k dispozícii aj kuchynský kút.
WiFi pripojenie na internet je dostupné v celom hoteli.
Parkovanie pre hostí poskytuje Hotel U Leva bezplatne v chránenom priestore vo dvore za budovou.
Ako jeden z mála hotelov v Levoči je Hotel U Leva bezbariérový, k dispozícii je výťah a izba pre imobilných.


 


 

 

Dobré jedlo, slovenské vína, kvalitná kuchyňa, štýlová hudba a príjemná konverzácia sú kľúčom k zážitku v lyrickom prostredí Reštaurácie U Leva.
Jedlá nášho kuchára Vás nadchnú a pohladia Vaše zmysly. Kuchyňa je inšpirovaná stredomorskou láskou k životu renesančných talianskych staviteľov, ako aj výživnou stravou nemeckých a slovenských obyvateľov Levoče.
Bylinky a rôzne ingrediencie využíva náš kuchár na to, aby ste mali radosť z každého jedla a stalo sa pre Vás jedinečným. K príprave jedál využívame tie najkvalitnejšie čerstvé potraviny.
K jedlám ponúkame slovenské vína značky Pretzelmayer alebo vynikajúce pivo Bakalář. Po jedle odporúčame skvelú juhotaliansku kávu Caffe Caffe.
 

 

 

 

 
Súčasťou hotela je seminárna miestnosť s kapacitou až 50 miest, vhodná pre organizovanie spoločenských podujatí, semináre a rodinné slávnosti a salónik s kapacitou 10 miest.
Levoča je ideálne miesto pre odborné konferencie, semináre a firemné podujatia. Má veľkú a kvalitnú ubytovaciu kapacitu do 300 účastníkov. Priamo na námestí je kongresová sála, divadlo, kino.

 

 

 

Hotel ponúka saunu, masážnu vaňu s tryskami a masážami na objednávku.

 


Hotel ponúka špecializované teambuildingové aktivity mimo hotela v Levoči a jej blízkom okolí.

 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov Hotel U leva ***
   adresa: nám. Majstra Pavla  25, 054 01 Levoča
   telefón: +421 53 450 23 11
   mobil: +421 948 925 232
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: http://www.uleva.sk
   gps:
49.02548253906495 x 20.589167052819675
   fb: https://www.facebook.com/Hotel.Levoca

 

No reviews for house
Please past text to modal