penzión Tále
27,00 EUR
675,00 CZK
Slovensko, penzión Tále, Tále 272, 976 81 Horná Lehota
penzión Tále
Krajina: Slovensko
Kraj: Banskobystrický
Okres: Brezno
Mesto / obec: Horná Lehota
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 366
Ponuka objektu:
Konferencie Teambuilding Reštaurácia Coffee break Wifi Audiovizuálna technika Ubytovanie
Penzión Tále je situovaný uprostred nízkotatranskej prírody pod južnými svahmi Chopku a Ďumbiera vo vzdialenosti len 700 m od lyžiarskeho strediska Ski Tále a Golfového ihriska Gray Bear.
 

 

 

Moderný rodinný penzión ponúka ubytovanie v pohodlných 2, 3, 4 – lôžkových izbách a komfortných apartmánoch s celkovou ubytovacou kapacitou 60 lôžok. 
Izby sú umiestnené na troch podlažiach a sú vybavené masívnym nábytkom, samostatnými kúpeľňami so sprchovým kútom, satelitným TV a Wifi pripojením. V izbách nachádzajúcich sa na prvom a druhom nadzemnom podlaží je podlahové vykurovanie.
Apartmány pozostávajú z obývacej časti s plnohodnotne zariadenou kuchyňou, spálne, kúpeľne a priestranného balkóna. V ponuke sú apartmány s jednou alebo dvoma spálňami.
Penzión je vybavený reštauráciou, denným barom, recepciou, spoločenskou miestnosťou a lyžiarňou.
Penzión je situovaný v tichom prostredí medzi horským potokom a lesom a je vhodnou voľbou pre rodiny s deťmi, oslavy, svadby, firemné akcie a organizovanie teambuildingov.
 


 

 

Hosťom je k dispozícii reštaurácia a denný bar s bohatým výberom pokrmov a nápojov. Raňajky sú servírované formou švédskych stolov, obedy a večere servírovaným menu. Nočný bar je otvorený do 22:00.
V týchto priestoroch nájdete pohodlie, priestor na oddych i osvieženie, domácu kuchyňu a ústretový personál.
 

 

 

 

Pre menšie školenia, workshopy, či iné firemné akcie je k dispozícii spoločenská miestnosť konferenčnými stolmi a kapacitou 24 stoličiek, flipchartom, TV, stolným futbalom a šípkami. Väčšia skupinka môže využiť priestory reštaurácie.
Účastníkom zabezpečíme občestvenie.

 

 

 

Objekt nedisponuje vlastným wellness centrom.
Záujemcovia o tento typ relaxu a služieb však môžu navštíviť Wellness centrum - Bystrá (externá časť hotelu Bystrá), ktoré ponúka návštevníkom bazény, jacuzzi, saunový svet, sanárium a tobogány.
V hoteli Partizán sa tiež nachádza Nature wellness center, ktoré patrí k jedným z najmodrenejších wellness centier na Slovensku.
 

 

 
Lokalita rozprestierajúca sa pod južnými svahmi Chopku a Ďumbiera umožňuje plnohodnotné a pestré celoročné využitie na rekreačné účely a firemné teambuildingy.
Dolina je východiskovým bodom nádherných turistických trás vedúcich cez Nízke Tatry a je známa jaskyňou Mŕtvych netopierov, ako aj Bystrianskou jaskyňou.
Vo vzdialenosti cca 700 m sa nachádza profesionálne 27 jamkové golfové ihrisko európskeho významu Grey Bear - Tále.
V okolí sú tiež možnosti na tenis, squash, bowling, horolezectvo, jazdu na koni, splavovanie rieky Hron, rafting, skialpinizmus a paragliding.
Z turistických atrakcií odporúčame návštíviť Lesnícky skanzen Čierny Balog, Čiernohronskú železničku Čierny Balog, alebo i Dobročský prales Čierny Balog
 
V zimnom období sú v okolí vynikajúce možnosti pre zjazdové lyžovanie a v okolí je takmer 75 km bežeckých tratí.
Lyžiarske strediská v okolí :
- Lyžiarske stredisko - Tále (cca 700m)
- Lyžiarske stredisko - Mýto pod Ďumbierom (4 km)
- Lyžiarske stredisko - Jasná (8 km)
Strediská sú vhodné pre náročných ako aj menej náročných lyžiarov. K dispozícii je množstvo lyžiarskych vlekov, sedačková lanovka a udržiavaná snowboardová a sánkarska dráha.
 
Turistická pestrosť nízkotatranského regiónu umožňuje celoročné využitie lokality na aktívny oddych a regeneráciu.
 
 

 

   názov: Penzión Tále
   adresa: Tále 272, 976 81 Horná Lehota
   telefón:  
   mobil: +421 911 633 933
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.penziontale.sk
   gps: 48.8733810° x 19.5969486°
   fb: www.facebook.com/pages/category/Hotel/Penzión-Tále-436682669844794/

 

No reviews for house
Please past text to modal