penzión Pltník - PIENINY
21,00 EUR
525,00 CZK
Slovensko, Červený Kláštor 93, 059 06
penzión Pltník - PIENINY
Krajina: Slovensko
Kraj: Prešovský
Okres: Kežmarok
Mesto / obec: Červený Kláštor
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 27
Ponuka objektu:
Teambuilding Ubytovanie Reštaurácia Bezbariérový prístup Vírivka Wellness Coffee break Sauna Wifi Masáže Konferencie Audiovizuálna technika

Penzión Pltník je situovaný v prekrásnom prostredí vstupnej brány do Pieninského národného parku. Leží na brehu rieky Dunajec s výhľadom na dominantu Pienin - vrch "Tri Koruny", priamo v centrálnom nástupisku na plte.
 

 

 

 

 

Penzión má ako jediný v Zamagurí kapacitu 50 miest v dvojlôžkových izbách. K dispozícii je 17 dvojlôžkových izieb s možnosťou prístelky a 4 rodinné izby, každá s dvoma oddelenými dvojlôžkovými izbami prepojenými predsieňou a s kúpeľňou. ( s prístelkami až 65 miest ). Izby sú vybavené kúpeľňou so sprchou a WC, TV/ SAT, rádiom, telefónom. Penzión ponúka svojim klientom služby : wellness ( fínska sauna, infra sauna, hydromasážna vaňa, klasické masáže), vlastnú pláž s prístupom do wellness a k rieke. Nájdete tu ležadlá, detský kútik a oddychový kútik ( stolný tenis, biliard, stolový futbal). V areáli penziónu sa nachádza multifunkčné športové ihrisko, detské ihrisko, kondičná dráha a paintball. V požičovni športových potrieb nájdete rafty, bicykle, lyže, lopty a iné športové pomôcky.
Pre imobilných zákazníkov má penzión k dispozícii jednu bezbariérovú izbu s prispôsobenou kúpeľňou a WC.
Autá klientov penziónu majú svoje vyhradené bezplatné parkovisko pred penziónom. Kapacita parkoviska je 25 miest. Autobusy je možné zaparkovať vedľa penziónu.
V areáli penziónu sa nachádza camping DUNAJEC vybavený kuchynkou, sprchami, WC, elektrickými prípojkami, verejnými ohniskami so zásobou dreva, vyhradenými parkovacími miestami, verejným osvetlením, sušiakmi na odevy a neoprény a vaňou na pranie, chemickou výlevkou. V campingu sa nachádza aj nástupište pre lode priamo na vodu. 


 

 

 

Pre zákazníkov penziónu je k dispozícii štýlová reštaurácia s kapacitou 60 miest, zimná záhrada s kapacitou 40 miest, koliba vo Furmanskom dvore v prekrásnom prostredí priamo na brehu Dunajca, s krbom a možnosťou grilovania, pečenia alebo údenia s kapacitou 80 miest, koliba s rýchlym občerstvením s kapacitou 70 miest a možnosť opekania vlastných jedál na ohniskách v priľahlom kempe.
Raňajky, obedy a večere sú pre individuálnych klientov podávané formou výberu z jedálneho lístka. Pre skupiny, po vzájomnej dohode, umožňujeme raňajky formou bufetových stolov. Obedy a večere sa môžu zrealizovať formou jednotného menu resp. podľa špeciálnej ponuky na skupinové obedy a pikniky s muzikou.
 

 

 

 

Penzión je vhodný i pre skupiny, firemné akcie a školenia.
Po dohode je možné prispôsobiť priestory pre potreby firiem a zabezpečiť i občerstvenie a doplnkové služby počas usporiadaných akcií.

 

 

 

Okrem štandardných služieb penzión ponúka svojim zákazníkom aj Wellness centrum - fínska sauna, infra sauna, párny box, jacuzzi, masáže.

 

V areáli penziónu sa nachádza multifunkčné športové ihrisko ( futbal, volejbal, tenis, basketbal...), detské ihrisko, kondičná dráha. V požičovni športových potrieb nájdete bicykle, rafty, kajaky, kanoe, lyže, lopty a iné športové pomôcky.
Najväčšou atrakciou je splav po rieke Dunajec na tradičných drevených pltiach, cez najväčší prírodný kaňon v strednej Európe. Nástupné prístavisko sa nachádza priamo na brehu Dunajca pri penzióne. Splav je dlhý 11 km, cez celý kaňon a končí v obci Lesnica. Na cestu späť sa môže použiť autobus, taxi služba, horské bicykle alebo pešia turistika. Na spestrenie splavu je možné si priobjednať občerstvenie na plť, z domácich výrobkov ( ovčí syr, slanina, zelenina, chlieb ), a alko a nealko nápojov. Po ukončení splavu, alebo pred splavom sa dá priobjednať piknik s Goralskou muzikou.

 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Penzión Pltník
   adresa: Červený Kláštor 93, 059 06
   telefón: +421 52 482 2656
   mobil: +421 915 890 937
   fax: +421 52 482 2525
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: http://www.penzionpltnik.sk
   gps:  
   fb: www.facebook.com/penzion.pltnik/?fref=ts

 

No reviews for house
Please past text to modal