penzión BAT **
15,00 EUR
375,00 CZK
Slovensko, Slnečné jazerá - sever 2603/167, 903 01 Senec
penzión BAT **
Krajina: Slovensko
Kraj: Bratislavský
Okres: Senec
Mesto / obec: Senec
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 18
Ponuka objektu:
Konferencie Reštaurácia Wifi Audiovizuálna technika Ubytovanie

Penzión BAT na brehu Slnečných jazier v Senci je vďaka svojej výhodnej polohe a priateľskej atmosfére ideálnym miestom pre váš oddych.

 

 

 

 

Penzión počas celého roka ponúka pre svojich hostí ubytovanie v 14 dvojlôžkových, trojlôžkovej, štvorlôžkovej izbe a v apartmáne.
Izby sú situované na prízemí (1x štvorlôžkový apartmán, 1x dvojlôžková izba) a na prvom poschodí. V dvojlôžkových a v trojlôžkovej izbe je možnosť pridania prístelky. V každej izbe je k dispozícii kúpeľňa so sprchou, toaletou a TV. Izby nie sú vybavené chladničkou.
Okrem dvojlôžkových izieb u nás nájdete aj 3 a 4-lôžkové izby pre rodiny s deťmi a večer si môžete spríjemniť grilovačkou na terase. Vychutnáte si tu výhľad na jazero, ktoré je populárnou rekreačno-turistickou destináciou s pestrou ponukou aktivít. Skvelú zábavu si užijete aj v Aquaparku Senec vzdialenom len 10 minút peši.


 


 

 

Stravovanie je zabezpečené v spoločenskej miestnosti s kapacitou 55 ľudí, môžete si objednať polpenziu aj plnú penziu a táto miestnosť môže byť prenajatá aj pre Vaše súkromné rodinné oslavy. 
Na prízemí sa nachádza štýlová vináreň s kapacitou 20 osôb, kde si môžete posedieť a oddýchnuť si.
 

 

 

 

Tiché prostredie penziónu na brehu slnečných jazier je priam predurčené na firemné školenia, prezentácie, semináre a workshopy.
Konferenčná miestnosť na 1. poschodí s kapacitou do 36 hostí je vybavená tabuľou, flipchartom, TV a video a DVD prehrávačom.

 

 

 

Penzión neponúka vlastné wellness.

 


Hotel neponúka špecializované teambuildingové aktivity v jeho priestoroch.

 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov Penzión  BAT **
   adresa: Slnečné jazerá - sever 2604/167, 903 01  Senec
   telefón: +421 2 4592 30 23
   mobil: +421 907 896 208
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: http://www.penzionsenec.sk
   gps:  
   fb: https://www.facebook.com/PenzionBatSenec/?fref=ts

 

No reviews for house
Please past text to modal