hotel Brusno ***
33,00 EUR
825,00 CZK
Slovensko, Brusno 642, 976 62
hotel Brusno ***
Krajina: Slovensko
Kraj: Banskobystrický
Okres: Banská Bystrica
Mesto / obec: Brusno
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 15
Ponuka objektu:
Konferencie Teambuilding Audiovizuálna technika Reštaurácia Ubytovanie Vírivka Wellness Coffee break Sauna Wifi Masáže

Hotel Brusno je útulný rodinný hotel, obklopený čarovnou prírodou Nízkych Tatier. Vďaka svojej polohe je vhodný pre aktívny či pasívny oddych a objavovanie okolitých krás stredného Slovenska.

 

 

 

Hotel Brusno*** poskytuje ubytovanie v presvetlených a útulných izbách vybavených kúpeľňou so sprchovým kútom, WC, farebným TV so satelitom, telefónom a bezplatným wi-fi pripojením. Výnimočnosťou sú izba ROMANTIC vhodná pre romantické pobyty a APARTMÁN FAMILY vhodný pre rodiny alebo viacčlenné skupiny s obývačkou a balkónom. Celková ubytovacia kapacita hotela je 51 lôžok.

 


 

 

Naša hotelová reštaurácia ponúka množstvo lahodných špecialít domácej aj zahraničnej kuchyne. Vyberte si z pestrej ponuky výborných mäsitých a bezmäsitých jedál, šalátov, cestovín, alebo si pochutnajte na našej vynikajúcej pizzi podľa tradičnej talianskej receptúry.
Po dobrom jedle na Vás čaká sladká bodka v podobe chutného domáceho dezertu. K jedlu vám ponúkame široký sortiment nápojov, lahodné vína a kvalitné čapované pivo.
Na základe vašich predstáv navrhneme a zrealizujeme vyzdobenie reštaurácie, prípadne zabezpečíme DJ- ja alebo živú hudbu.

 

 

 

Máme pre vás k dispozícii 4 kongresové priestory, sedenie upravíme podľa vašich požiadaviek. V miestnosti je k dispozícii videoprojektor a flipchart. Sedenie je možné upraviť na základe individuálnych požiadaviek klienta.Cena kongresového balíka je od 43 €/ na osobu.Základný kongresový balík zahŕňa coffee break basic ( káva, čaj, minerálka). Ku kongresovému balíku si môžte tiež doobiednať coffee break plus( slané a sladké pečivo navyše), alebo coffee break DeLuxe ( syrové a mäsové misy navyše).

 

 

 

V ponuke Hotela Brusno nájdete útulné wellness zariadenie, kde sa po náročnom dni alebo výlete do okolia príjemne zregenerujete. Najväčšou výhodou nášho wellness je zaručené súkromie, takže vám výborne poslúži na romantický víkend. Vyskúšajte si našu vírivku, suchú či parnú saunu, alebo si doprajte príjemnú masáž. Wellness je určené ako pre ubytovaných, tak aj pre neubytovaných hostí.
 


V ponuke teambuildingových aktivít Hotela Brusno*** nájdete množstvo zaujímavých činností ako  vedomostné súťaže, karaoke, troboj ( billiard, twister, stolný tenis, šípky), tematické párty, geocashing či treasurehunting. Na objednávku radi pre vás zabezpečíme tímové aktivity ako  ochutnávku vín a syrov vo vinárni, splav Horna, cykolovýlety, paintball, airsoft a množstvo iných.

 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Hotel Brusno ***
   adresa: Brusno  642, 976 62 Brusno
   telefón:  
   mobil: +421 915 572 864
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: http://www.hotel-brusno.sk
   gps: 48°47´31" x 19°22´53"
   fb: www.facebook.com/Recepcia?fref=ts

 

No reviews for house
Please past text to modal