penzión Wolfland
30,00 EUR
750,00 CZK
Slovensko, penzión Wolfland, Vlkov 628, 018 03 Horná Maríková
penzión Wolfland
Krajina: Slovensko
Kraj: Trenčiansky
Okres: Považská Bystrica
Mesto / obec: Vlkov
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 197
Ponuka objektu:
Wifi Audiovizuálna technika Ubytovanie Konferencie Teambuilding Reštaurácia Coffee break

Penzión WOLFLAND sa nachádza priamo pod lesom v prekrásnom pohorí Javorníkov v rázovitej obci Horná Mariková - Vlkov.Okolité prostredie ponúka prekrásnu čistú prírodu, kultúrne a športové vyžitie. 

 

 

 

 

Poschodový penzión má kapacitu 24 hostí s bezplatným Wi-Fi pripojením. Na poschodí sa nachádza 6 izieb. Každá izba je vybavená vlastným sociálnym zariadením a vlastnou kúpelňou so sprchovým kútom a TV so satelitným príjmom všetkých slovenských a množstvom zahraničných programov. Dve z týchto izieb disponujú vlastnou kuchynkou. Na prízemí sa nachchádza trojizbový apartmán taktiež s kompletným vybavením.
Každá z našich izbieb je variabilná tak, aby spĺňala Vaše požiadavky. 
Venujeme sa kompletnému organizovaniu spoločenských podujatí. Máme skúsenosti s organizovaním svadobnej hostiny, oslavy jubileí, stretávok a mnoho iných. Pripravíme pre Vás a Vaších blízkych nezabudnuteľné chvíle v prijemnom prostredí pri domácom jedle a dobrom pití. Kapacita spoločenskej miestnosti je 30 až 40 miest.
Vonkajší areál tvorí záhrada s upravovaným trávnikom. Vonkajším grilom a ohniskom s možnosťou súkromného grilovania a opekania priamo pod lesom, ktorého jedinečnú atmosféru dopĺňa potok.
Ponúkame taktiež bezplatné vonkajšie parkovisko v areáli pre hostí penziónu.
 

 


 

 

Jedáleň – spoločenská miestnosť sa nachádza na prízemí penziónu a má kapacitu 40 osôb. Pre hostí varíme z čerstvých potravín . Naším cieľom je servírovať nutrične vyvážené jedlá, ktoré sú zárukou zdravého životného štýlu. Je možné si vybrať z niekoľkých variácií menu. Strava je možná len vtedy, ak je dopredu nahlásená. Jedáleň je otvorená počas celého dňa, nie je len pre hostí, ktorí majú polpenziu alebo plnú penziu. Miestnosť je pokrytá Wi-Fi signálom.
V sále sa nachádza bar, ktorý je otvorený počas celého dňa.
 
 

 

 

Orientujeme sa aj na firmy a s nimi spojené aktivity, ponúkame Vám kompletné balíčky, napríklad pre teambuilding, školenia, workshopy, semináre alebo večierky. Spoločenská miestnosť, ktorou penzión disponuje má kapacitu 30 - 40 ľudí. Informujte sa o možnostiach a pripravíme pre Vás kompletný servis.
V prípade potreby a na požiadanie zabezpečíme potrebnú audiovizuálnu techniku a pripravíme občerstvenie pre účastníkov.
 
 
 

 

 

Penzión nedisponuje wellness centrom.

 

 
 
Krása prírody je spojená s jej dokonalým využitím, s možnosťou rôznych aktivít, rozsiahly areál ponúka oddychový a spoločenský priestor. Vonkajšie priestory sú vytvorené tak, aby poskytovali čo najväčší komfort pre návštevníkov, ale aj bezpečnú hru pre deti a mládež. 
V letných mesiacoch je k dispozícii menší bazén, ktorý poskytuje osvieženie a relax. Ďalej sa tu nachádza veľká trávnatá plocha, kde si môžete vyskúšať lukostreľbu, spoločenské a športové hry, alebo len tak si vychutnať jedinečný horský vzduch tohto prostredia.
Cez zimné obdobie naši hostia môžu využívať neďaleké lyžiarské strediská.
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov Penzión Wolfland
   adresa: Vlkov 628, 018 03 Horná Maríková
   telefón: +421 42 4352 147
   mobil: +421 948 493 593
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.wolfland.sk
   gps: 49.2725741 x 18.2712353
   fb: https://www.facebook.com/penzionwolfland/

 

No reviews for house
Please past text to modal