chata Limba
19,00 EUR
475,00 CZK
Slovensko, chata Limba Partizánska Dolina 534/27, 967 01 Skalka pri Kremnici
chata Limba
Krajina: Slovensko
Kraj: Banskobystrický
Okres: Žiar nad Hronom
Mesto / obec: Skalka pri Kremnici
Typ objektu: Chata
ID objektu: 192
Ponuka objektu:
Teambuilding Reštaurácia Audiovizuálna technika Bazén Ubytovanie Fitness Wellness Coffee break Sauna Wifi Konferencie

Chata sa sa nachádza priamo v lyžiarskom stredisku Skalka arena-Skalka pri Kremnici v 1 252m.n.m. Stredisko je v strede Slovenska, v dobre dostupnej lokalite, len 9 kilometrov nad historickým mestom Kremnica a 4 km od geografického stredu Európy.

 

 

 

Celková ubytovacia kapacita chaty Limba je 146 pevných lôžok s možnosťou ďalších prísteliek a ponúka ubytovanie v rôznych typoch izieb. Všetky izby sú nefajčiarske, možnosť ubytovania so psom (za príplatok).
Izby s vlastným sociálnym zariadením: 70 postelí
Izby so spoločným sociálnym zariadením: spolu 76 lôžok
 
Ďalšie vybavenie chaty:
- SKI bar s plazmovou TV, alko aj nealko nápoje a doplnkový sortiment (cca 80 miest na sedenie)
- spoločenská miestnosť – 80 miest na sedenie
- herňa – 2x stolový futbal, 1x air hockey
- WiFi v spoločných priestoroch chaty a na úrovni prízemia chaty terasa z reštaurácie
- lyžiareň aj s možnosťou voskovania bežiek, stojany na bicykle
- celoročný stan (10mx6m) priamo nad chatou
- ohnisko a posedenie priamo nad chatou
 


 

 

Samoobslužná reštaurácia s kapacitou 140 miest ponúka možnosť stravovania pre všetkých ubytovaných hostí ale aj návštevníkov strediska. Jedálny lístok je možné prispôsobiť pri skupinách špeciálnym požiadavkám športovcov, školských kolektívom alebo firemných podujatiam, oslavám, stretávkam i svadbám. Doplnkový sortiment suvenírov, sladkostí, rôznych nealko nápojov a pod.je vítaným doplnením pri skupinových pobytoch. K reštaurácii patrí aj terasa s úžasným výhľadom. Malé deti vždy zaujme detský kútik priamo v reštaurácii.
Reštaurácia je tiež ideálna pre svadby, rodinné oslavy, firemné a školské akcie a iné posedenia. Pre potreby zákazníkov zabezpečíme širokú škálu jedál od miestnych či sezónnych špecialít, pečených prasiatok a iných jedál podľa požiadaviek. 
K vybaveniu chaty patrí aj Ski bar, ktorý cez deň slúži ako útulná kaviareň ladená v lyžiarskom a bežkárskom duchu strediska a večer sa mení na miesto stretávania ubytovaných hostí. Športový duch Ski baru je dotváraný historickými fotografiami a predmetmi, ktoré Vám napomôžu si živo predstaviť ako sa kedysi lyžovalo a bežkovalo. Kapacita baru je 50 miest.

 

 

 

Na školenia a sústredenia je vám k dispozícii útulná spoločenská miestnosť so všetkou potrebnou technikou a Skibar s plazmovou TV a barom.
 
 

 

 

Skvelým miestom na relax a šport v stredisku je Relax centrum. Oddychovať a športovať tu môžu návštevníci strediska, rekreační športovci ale aj vrcholoví športovci počas športových sústredení.
 
Wellness :
- bazén s protiprúdom s dĺžkou 24 m a hĺbkou 1,2 m, s atrakciami,teplota vody 26 – 28°C
- detský bazén s objemom 3,5 m3 a teplotou vody 30°C
- sedací bazén objem 5,7 m3, teplota vody 36°C
- sauny – suchá, parná, infra, eukalyptová, bylinková s odpočívarňou, ochladzovací bazén
Fitness :
Veža s protismernou kladkou, bicykel pinning, kovová rebrina, ribstol, rovná lavička na tlaky v ľahu, stroj na chrbát zhora, kladkový posilňovač a iné. Spolu je k dispozícii 17 strojov.
 
 

 

Ak hľadáte príjemné prostredie a zariadenie na usporiadanie tímových stretnutí za skvelú cenu, či už za účelom zábavy, tréningu alebo aktívneho oddychu, ste na správnom mieste, pretože práve u nás nájdete tie najlepšie podmienky. Vymeňte svoje pracovisko či športovisko za pobyt na Skalke pri Kremnici a spoznajte svojich kolegov a spoluhráčov aj v inom prostredí.
Okolie chaty môžete využiť na teambuildingové aktivity. To všetko je doplnené kvalitným ubytovaním a stravovaním. Pre skupiny vieme zabezpečiť aj dopravu autobusom alebo minibusom.

 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Chata Limba
   adresa: Partizánska Dolina 534/27, 967 01 Skalka pri Kremnici
   telefón:  
   mobil: +421 910 944 622
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.skalkalimba.sk
   gps: 48°44´20.35" x 18°59´2.91" 
   fb: www.facebook.com/ChataLimba/

 

No reviews for house
Please past text to modal