hotel Zelená Lagúna ****
72,00 EUR
1.800,00 CZK
Slovensko, Hotel Zelená Lagúna, Kvakovce 900, 094 02
hotel Zelená Lagúna ****
Krajina: Slovensko
Kraj: Prešovský
Okres: Vranov nad Topľou
Mesto / obec: Kvakovce
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 190
Ponuka objektu:
Vírivka Masáže Fitness Konferencie Audiovizuálna technika Coffee break Teambuilding Ubytovanie Wifi Klimatizácia Bezbariérový prístup Reštaurácia Wellness Bazén Sauna

Hotel Zelená Lagúna sa nachádza na brehu jednej z najčistejších vodných plôch Slovenska, vodnej nádrže Veľká Domaša. Výnimočná poloha a jedinečná architektúra hotela vám poskytne nezabudnuteľný zážitok z rodinnej dovolenky, svadby či oslavy. 
 

 

 

Pohodlie je v Hoteli Zelená Lagúna na prvom mieste. Funkčné a esteticky riešené apartmány sú zariadené tak, aby ste sa cítili ako doma. Okrem komfortných hotelových apartmánov sú pre vás k dispozícii aj apartmánové domčeky s krbom.
Izby sú vybavené TV s plochou obrazovkou. Niektoré ubytovacie jednotky majú priestor na posedenie, kde môžete oddychovať. Niektoré izby majú výhľad na jazero alebo na bazén. Súčasťou každej z nich je súkromná kúpeľňa.
Počas pobytu môžete zadarmo využívať Wi-Fi.
V areáli hotela je k dispozícii bezplatné parkovisko s 54 parkovacími miestami, z čoho sú 3 miesta vyhradené hendikepovaným návštevníkom.
 


 

 

Dobré jedlo je pre kuchárov Hotela Zelená Lagúna vášňou a radosťou. Pripravujú ho s láskou a dávajú si naozaj záležať na kvalite. Špeciality z mäsa a rýb dopĺňajú chutné jedlá domácej výroby.
Lobby bar je miesto, kde si môžete v pokoji vychutnať šálku dobrej kávy, bohatú ponuku dezertov alebo rýchle snack menu.
Útulný priestor s krbom ako stvorený pre príjemné posedenie pri pohári kvalitného vína, to je naša vináreň. K dispozícii je tiež diskrétny salónik so samostatným vstupom, či oddelený fajčiarsky salónik.
 
 

 

 

Kongresové priestory Hotela Zelená Lagúna je 1 veľká kongresová sála, ktorú je možné variabilne premieňať na tri rôzne sektory. Počas konferencií, kongresov či prezentácií sa náš diskrétny personál postará o občerstvenie na vysokej úrovni.
 
Vybavenie :
 
- Klimatizácia
- Vysokorýchlostné internetové Wi-Fi pripojenie
- Dataprojektory
- Projekčné plátno
- Mikrofóny, zvuková technika
- Flipcharty
- Office služby (počítač, tlačiareň, kopírka, skener)
- Rečnícky pult
 
 

 

 

 

Hotel Zelená Lagúna je ideálnym miestom, kde nadobudnete vnútornú rovnováhu a dosiahnete dokonalú harmóniu ducha a tela. Máme k dispozícii najmodernejšie sauny, vírivky, bazény či športoviská. Vychutnajte si masáže či kozmetické procedúry.
Vo vodnom svete máte k dispozícii teplú vírivku a antikorový relaxačný bazén s protiprúdom (12x7m), multifunkčnú sprchu s atrakciami, Kneippov kúpeľ, ľadový vodopád (na ochladenie po saunovaní) či ochladzovací bazén alebo si vyberiete prírodné kúpanie vo vodnej nádrži.
 
 
 

 

Okolie, areál hotela a jeho spoločné priestory predstavujú ideálne riešenie pre skĺbenie práce a oddychu. Tímového ducha môžete utužovať na pokojnej hladine Domaše, športových ihriskách, v lese, ale aj v konferenčných miestnostiach hotela. Samozrejmosťou je ústretovosť personálu a servis na vysokej úrovni.
Súčasťou areálu hotela sú dve športové ihriská, ktoré Vám poslúžia pre tenisové, futbalové, či volejbalové turnaje. K dispozícii je ihrisko s umelou trávou s večerným osvetlením. Jeho rozloha je 800 m². Druhým je ihrisko s pieskom s rozlohou 200 m². Nachádza sa tu aj pódium pre divákov športových podujatí a nechýbajú ani športové potreby.
K areálu hotela patrí aj štrková pláž na brehu vodnej nádrže Veľká Domaša.
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Hotel Zelená Lagúna ****
   adresa: Kvakovce 900, 094 02
   telefón:  
   mobil: +421 915 930 345 , +421 905 945 713
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.zelenalaguna.sk
   gps: 49.003702° x 21.694221°
   fb: www.facebook.com/zelenalagunadomasa/

 

No reviews for house
Please past text to modal