Residence Hotel & Club ****
100,00 EUR
2.500,00 CZK
Slovensko, RESIDENCE HOTEL****, Donovaly 198, 976 39
Residence Hotel & Club ****
Krajina: Slovensko
Kraj: Banskobystrický
Okres: Banská Bystrica
Mesto / obec: Donovaly
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 182
Ponuka objektu:
Coffee break Sauna Wifi Masáže Konferencie Teambuilding Audiovizuálna technika Reštaurácia Ubytovanie Fitness Wellness

RESIDENCE HOTEL & CLUB **** je známy svojimi jedinečnými službami pre rozmanité typy hostí. Oddych a pohodu tu nájdu rodiny s deťmi, páry, priatelia, ale aj obchodní partneri. Naše služby uspokoja aj tých najnáročnejších návštevníkov.

 

 

 

RESIDENCE HOTEL & CLUB je ideálnym miestom pre hostí, ktorí hľadajú ubytovanie na Donovaloch. Ponúka ubytovanie v elegantných, vkusne zariadených izbách a apartmánoch, ktoré spĺňajú tie najvyššie štandardy kvality. K dispozícii sú aj apartmány s jednou, alebo dvoma spálňami, ktorých súčasťou sú obývacia miestnosť, kuchyňa a balkón.
Ubytovacia kapacita 190 lôžok je rozdelená do 66 dvojlôžkových izieb a 29 obývacích miestností. Všetky izby sú vybavené LCD televízorom, internetovým pripojením, telefónom, trezorom, minibarom a v každej z kúpeľní sa nachádza vaňa. Balkón každej z izieb, či obývacích miestnosti poskytuje nádherný výhľad na okolité hory.
Izby De Luxe sa nachádzajú na piatom a šiestom poschodí hotela. Sú luxusne zariadené a poskytujú komfort bez kompromisov. Vybrať si môžete z Double Room, Superior Double Room a Apartmán.


 

 

Skvelá kuchyňa, štýlová reštaurácia a nádherný výhľad na okolité hory sa spoja do jedinečného kulinárskeho zážitku, ktorý môžete zažiť v Residence Hotel & Club Donovaly ****.
Grand Restaurant s úchvatným panoramatickým výhľadom a kapacitou 100 osôb je vhodným miestom pre gastronomické potešenie, ale i oslavy a kongresy. Slnečná časť reštaurácie Diamond Hill Restaurant s kapacitou 70 osôb sa dá od priestorov Grand Restaurant oddeliť pevnou stenou a poskytuje absolútne súkromie. Spojením týchto priestorov zase vzniká ideálny priestor pre veľké svadby a oslavy.
V dennom bare Café Residence s terasou a výhľadom na lesy a kopce Nízkych Tatier si oddýchnete pri poháriku teplého grogu, šálke výbornej kávy alebo sa osviežite domácou limonádou. Večerné posedenie vám spríjemní široká ponuka kvalitných slovenských a zahraničných vín.
 
Pre váš veľký deň sú ideálne svadobné priestory Grand Restaurant alebo Diamond Hill Restaurant, kde sa nachádza aj zabudovaný tanečný parket. Kapacita Grand Restaurant je do 80 hostí a tanečný parket nie je súčasťou. Kapacita Diamond Hill Restaurant je 60 hostí a tanečný parket je už súčasťou.
Pre väčšie kapacity vieme prepojiť reštaurácie i s lobby barom alebo zabezpečíme externý párty stan priamo na terase hotela.
Interiér hotela ponúka i prekrásne miesta na novomanželské svadobné fotenie. Všetky priestory vám radi ukážeme a poskytneme na fotenie.

 

 

 

 
Residence Hotel & Club je vhodným miestom pre konferencie a kongresy, usporiadanie seminárov, školení, či firemných prezentácií.
V priestoroch hotela sa nachádza rokovacia sála Grand Residence s kapacitou 250 miest, ktorá sa dá rozdeliť na dva menšie konferenčné salóniky Residence I a Residence II s kapacitou 120 a 80 miest.
Zaujímavým miestom na školenie je salónik PANORAMA, ktorý sa nachádza na najvyššom poschodí hotela a poskytuje jedinečný výhľad na okolité hory. Salónik s kapacitou 30 miest je vhodný na usporiadanie súkromných osláv ako aj menších eventov.
Podľa vášho želania pripravíme aj kompletné gastronomické služby. Každú ponuku vypracujeme individuálne a ku každému kongresu vieme zabezpečiť sprievodný program a outdoorové aktivity.
 
 

 

 

V našom wellnes centre nájdete 4 druhy sáun:
– suchú saunu
– parnú saunu
– ayurvédsky swedanam 
– indický swedanam
 
Zároveň ponúkame rôzne druhy masáží :
- Ayurvédske masáže
- Klasické masáže
- Sothys Paris - exkluzívna masážna technika
 
Hotelové fitness je obľúbeným miestom pre aktívny relax. Či už zvolíte veslovací trenažér, cyklotrenažér, bežecký pás, stepper alebo posilňovacie stroje a činky. 
 
 

 

Využite letné aktivity na Donovaloch, ktoré sú na dosah nášho hotela :
– Zapožičanie športových potrieb a bicyklov na recepcii alebo v požičovni Dami Šport
– Dve multifunkčné ihriská
– Až 4 bowlingové dráhy a laserová strelnica hneď vedľa hotela
– Bazén 150 m od hotela s 30% zľavou pre hostí
– Pivovar s možnosťou degustácie a prehliadky 50 m od hotela
 
PARK SNOW Donovaly je miestom plným zážitkov, ktoré môžete zažiť aj v letnom adrenalínovom centre zábavy Fun Aréne Donovaly.
Krásne výhľady z Novej Hole vymeníte za adrenalín a smiech v najväčšej atrakcii Fun Arény – tobogánovej bobovej dráhe. Zručnosť si vyskúšate v jednom z najväčších lanových centier na Slovensku alebo na 14 m vysokej lezeckej stene.
Donovaly sú ideálnym miestom na ľahké prechádzky, ale aj náročnejšiu turistiku.
 
Aktivity, ktoré sú v blízkom okolí Donovalov:
– Športová hala s plaveckým a vyhrievaným bazénom Gothal (15 km)
– Termálne aquaparky Bešenová a Tatralandia s tunelom na lietanie (35-45 km)
– Hurricane factory s Tarzániou (do 40 km)
– Golfové ihrisko Sliač TRI DUBY (35 km) a GOLF RESORT TÁLE (65 km)

 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Residence Hotel & Club ****
   adresa: Donovaly 198, 976 39
   telefón: +421 48 4199 777
   mobil: +421 917 432 502
   fax: +421 48 4199 796
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.residencehotel.eu
   gps: 48°52´38" x 19°13´42"
   fb: www.facebook.com/RESIDENCE-HOTEL-10150145961445447/

 

No reviews for house
Please past text to modal