hotel Bránica ****
50,00 EUR
1.250,00 CZK
Slovensko, Hotel Bránica, 013 05 Belá
hotel Bránica ****
Krajina: Slovensko
Kraj: Žilinský
Okres: Žilina
Mesto / obec: Belá
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 9
Ponuka objektu:
Wellness Vírivka Sauna Fitness Masáže Coffee break Konferencie Audiovizuálna technika Wifi Teambuilding Ubytovanie Reštaurácia Bezbariérový prístup Bazén

Hotel Bránica**** sa nachádza 22 km od krajského mesta Žilina, smerom na turisticky atraktívnu oblasť Slovenska – Terchovskú dolinu. 

 

 

 

Hotel disponuje ubytovacou kapacitou 64 lôžok, 6 prísteliek a 4 detské postieľky (pre deti do 3 rokov). Izby sú štrukturované nasledovne: 25 dvojlôžkových, 5 apartmánov a 1 rodinná izba pre 4 osoby. V ponuke sú lôžka spoločné aj samostatné. Dokonalé pohodlie izieb a pohodu v nich zabezpečujú samostatné kúpeľne a WC. Časť izieb je vybavená vaňou, druhá časť sprchovacím kútom, podľa individuálnych požiadaviek hostí.
Izby hotela poskytujú komfort, ktorý je zárukou príjemne a pokojne stráveného pobytu. Každá izba je vybavená televíznym prijímačom so satelitným príjmom, rádiom, telefónnym prístrojom, elektronickým trezorom a minibarom. V izbách je možné pripojenie na internet pomocou vlastného prenosného počítača hotelového hosťa.
Na prvom poschodí sa nachádza apartmán a izba umožňujúca pobyt imobilným hosťom.
V celom hoteli poskytujeme pre našich hostí bezdrotové pripojenie na internet .
 


 


 

 

Samozrejmosťou príjemného pobytu v našom hoteli je kvalitná strava a perfektná obsluha. S oboma sa naši hostia môžu stretnúť v hotelovej reštaurácii, kaviarni a tiež letnej terase, ktorá je ich súčasťou.
 
Pre ubytovaných hostí ponúkame možnosť stravovania vo forme:
polpenzie za 10,00 € /osobu/deň alebo
plnej penzie za 19,00€ /osoba/deň
 
Hotel Bránica**** ponúka možnosť príjemného posedenia a široký sortiment gastronomických špecialít domácej i medzinárodnej kuchyne. Jedinečnou ponukou kvalitných vín určite uspokojíme aj toho najnáročnejšieho gurmána. 
Kaviareň, okrem bežných alkoholických a nealkoholických nápojov i kvalitnej kávy, ponúka pestrú škálu zákuskov, ovocných a zmrzlinových pohárov.
Na objednávku do 24 hodín Vám ponúkame pečené prasiatko, jahňa, hus a kačku.
Hotel disponuje vinárňou s kapacitou cca 40 osôb.

 

 

 

Pre usporiadanie firemných a rodinných podujatí je k dispozícii veľká konferenčná miestnosť s kapacitou 100 osôb a Zelený salónik s kapacitou 25 osôb.

 

 

 

Okrem relaxácie pohybom na čerstvom vzduchu v čistom horskom prostredí ponúka hotel ako doplnok aj možnosť regenerácie vo wellness centre s nerezovým bazénom.
 
Vybavenie WELLNESS Centra
bazén
plytký bazén
2 x jacuzzi
finska sauna
rímska sauna
soľná sauna
aroma sauna
aztécka sauna
infra sauna
solárium
 

 

Pri organizácii teambuildingových stretnutí určite oceníte hotelový areál, v ktorom môžete využiť :
 
organizovanie tenisových turnajov
zimné výlety na saniach s konským záprahom
organizovanie fakultatívnych výletov
 
Pre tých, ktorým okolité hory poskytli málo priestoru na aktívny odpočinok, sú v priestoroch hotela i v jeho najbližšom okolí k dispozícii dva tenisové kurty s umelým povrchom. Milovníci fitnes centier si môžu zacvičiť priamo v hoteli. Všetko, čo je pri aktívnom oddychu potrebné, nájdu hostia v požičovni športových potrieb. 
V blízkosti Hotela BRÁNICA**** sa nachádzajú dve futbalové ihriská s prírodnou trávnatou plochou.
 
 

 

   názov: Hotel Bránica ****
   adresa: 013 05 Belá
   telefón: +421 41 569 30 35
   mobil: +421 911 948 571
   fax: +421 41 569 30 39
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: http://www.hotelbranica.sk
   gps: 49°14´25.61" x 18°58´35.91"
   fb: www.facebook.com/hotelbranica/

 

No reviews for house
Please past text to modal