hotel Welten
50,00 EUR
1.250,00 CZK
Slovensko, hotel Welten, Báč 113, 930 30
hotel Welten
Krajina: Slovensko
Kraj: Trnavský
Okres: Dunajská Streda
Mesto / obec: Báč
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 156
Ponuka objektu:
Coffee break Wifi Audiovizuálna technika Ubytovanie Konferencie Teambuilding Reštaurácia

Hotel Welten v obci Báč je svojou polohou a prostredím predurčený k oddychu, alebo aktívnemu odpočinku na vlastnom 18-jamkovom majstrovskom golfovom ihrisku.

 

 

 

Hotel Welten má pripravených komfortných 14 izieb. Každá z nich je vybavená satelitnou televíziou, minibarom a bezplatným pripojením na internet. Vybrať si môžete jednolôžkovú, dvojlôžkovú izbu alebo jeden z apartmánov. Všetky ubytovacie jednotky majú vlastnú kúpeľňu, izby so sprchovacím kútom, apartmány s vaňou.
Pokiaľ máte so sebou zvieracieho miláčika, nie je problém ho u nás ubytovať (poplatok za zviera je 9 €/ noc).
Vzhľadom k lokalite areálu hotela je ubytovanie vhodné pre návštevníkov golfového ihriska, milovníkov rybolovu, ako aj pre účastníkov firemných akcií či svadieb alebo rodinných osláv.
Parkovanie v uzatvorenom hotelovom areáli je pre našich hostí zadarmo.

 


 

 

Rezort ponúka reštauračné možnosti s kapacitou vyše 200 miest (reštaurácia 110 miest, salónik 25 miest, event room 50 miest, veľká a malá vonkajšia terasa 80 a 40 miest).
Ochutnajte rozmanité gastronomické špeciality v podobe hlavných jedál alebo potešte chuťové poháriky pestrým výberom dezertov. Nemusíte počítať kalórie, pretože ste ich práve spálili na ihrisku. Doprajte si oddych na terase alebo v Clubhouse pri voňavej káve či osviežujúcom čapovanom pivku.

 

 

 

V hoteli je možnosť zorganizovania školení, seminárov a rôznych firemných akcií.
Na uvedené akcie zabezpečíme audiovizuálnu techniku a občerstvenie účastníkov.
Po vzájomnej dohode sme pripravení zorganizovať akýkoľvek event podľa želaní klienta od návrhu až po samotnú realizáciu.
 

 

 

 

Hotel nedisponuje vlastným wellness centrom.
 
 
 

 

Golfový areál WELTEN sa nachádza 23 km južne od Bratislavy. 18 jamkové majstrovské ihrisko (par 72, celková dĺžka 6170 m) je bohaté na pieskové bunkre, čo ho robí veľmi zaujímavým pre všetky kategórie hráčov bez ohľadu na úroveň hendikepu.
GC WELTEN ponúka možnosť tréningu na 3 jamkovej akadémii, ktorá je ideálnym miestom pre začínajúcich golfistov aj bez vlastníctva zelenej karty. Tréningová zóna zahŕňa tiež dve chipping areas a dva putting greeny ako aj 300 m dlhý modelovaný Driving Range so siedmimi target greenmi. Slovenskou raritou je nočné osvetlenie DR, ktoré spraví z bežného tréningu úplne nový zážitok. V prípade nepriaznivého počasia môžu hráči využívať krytú časť odpaľovacej plochy.
Toto všetko, ako aj detské ihrisko pre najmladšie talenty, sa nachádza v okolí zrekonštruovaného kaštieľa s reštauráciou, hotelom a klubovou miestnosťou GCW.
 
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Hotel Welten
   adresa: Báč 113, 930 30
   telefón: +421 31 5911 135
   mobil: +421 915 721 114
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.welten.sk
   gps: 48°00´09.9" x 17°22´06.8"
   fb: www.facebook.com/WeltenGolfClub/

 

No reviews for house
Please past text to modal