hotel Grandhotel Spiš ***
22,00 EUR
550,00 CZK
Slovensko, Čingov, 052 01 Spišské Tomášovce
hotel Grandhotel Spiš ***
Krajina: Slovensko
Kraj: Košický
Okres: Spišská Nová Ves
Mesto / obec: Spišské Tomášovce
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 6
Ponuka objektu:
Reštaurácia Coffee break Wifi Audiovizuálna technika Ubytovanie Konferencie

Zrekonštruovaný hotel Grand Hotel Spiš*** leží v atraktívnom prostredí Slovenského raja, iba 6 km od mesta Spišská Nová Ves, ktoré je súčasne najväčším centrom v blízkosti Slovenského raja. 
 

 

 

 

 

Grand Hotel Spiš*** v Slovenskom raji ponúka ubytovanie v 22 – dvojlôžkových izbách a 2 – apartmánoch. Celková kapacita hotela je 73 lôžok. Všetky izby majú vlastné hygienické zariadenie a TV / SAT . Niektoré izby sú s možnosťou prístelky.


 


 

 

Ubytovaným hosťom ponúkame stravovanie formou plnej penzie, prípadne polopenzie. Raňajky sú podávané formou bufetu alebo výberom z raňajkového menu. Obedy a večere – a la carte. K dispozícii je Vám štýlová reštaurácia aj útulná kaviareň s krbom, kde ochutnáte dobrú kávu, kokteily a krajové dezerty. Tieto gastronomické špeciality v spojení s kvalitnými službami hotelového personálu umocnia príjemný zážitok z Vašej návštevy u nás. V lete Vás a Vaše ratolesti iste poteší letná terasa s kapacitou 60 miest a detské ihrisko situované na slnečný juh. K vybaveniu prevádzky patrí aj spoločenská miestnosť, kde organizujeme rodinné oslavy, svadby, ale aj prezentácie firiem, či školenia.
 

 

 

 

Hotel je svojou polohou a poskytovanými službami vhodný na organizovanie firemných prezentácií, školení, seminárov, tréningov a iných aktivít, ktoré si vyžadujú samostatnú, veľkokapacitnú miestnosť. Na požiadanie Vám zabezpečíme ozvučenie miestnosti, premietacie plátno, flip chart, meotar, video a TV , multimediálny projektor. Pri náročnejších podujatiach sprostredkujeme tlmočnícke zariadenie, služby prekladateľov, postre, hostesky, informátorov a pod.

 

 

 

Hotel nedisponuje wellness centrom.

 


Hotel neponúka špecializované teambuildingové aktivity v jeho priestoroch.

 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov Hotel Grandhotel Spiš ***
   adresa: Spišské Tomášovce 1001, 052 01 Čingov-Slovenský raj
   telefón: +421 53 449 11 29
   mobil: +421 917 372 531
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: http://www.grandhotelspis.com/sk/
   gps: 48.946751 x 20.486732
   fb: https://www.facebook.com/grandhotelspis

 

No reviews for house
Please past text to modal