hotel Kráľová ***
30,00 EUR
750,00 CZK
Slovensko, Hotel Kráľová, Cesta na Kráľovej 9, 960 01 Zvolen
hotel Kráľová ***
Krajina: Slovensko
Kraj: Banskobystrický
Okres: Zvolen
Mesto / obec: Zvolen
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 139
Ponuka objektu:
Vírivka Sauna Coffee break Masáže Wifi Konferencie Teambuilding Audiovizuálna technika Reštaurácia Ubytovanie Bazén Wellness

Hotel KRÁĽOVÁ je situovaný v malebnej dedinke Kráľová 8 km od mesta Zvolena v samotnom srdci Slovenska. Vlastný rekreačný areál v sebe ukrýva slovenskú tradíciu vo forme polí pokrytých stádami zvierat, lúk s pasúcimi sa koňmi a uchováva národný zvyk poľnohospodárstva. 

 

 

 

Hotel ponúka svojou kapacitou ubytovanie pre 65 osôb s možnosťou nyvýšenia o 2 príteľky.
Izby sú vybavené sociálnym zariadením, TV+SAT, a v objekte je WiFi pripojenie k internetu. Suity Royal sú vybavené i minibarom a trezoromHotel je vďaka svojej polohe tiež veľmi vhodným na organizovanie detských táborov, školy v prírode a plaveckých kurzov.
Organizujeme i svadby a rúzne rodinné, či spoločenské oslavy.

 


 

 

 
Hotel ponúka jedáleň s kapacitou 120 osôb, s krbom a stolovaním v príjemnom prostredí, bar a terasu na príjemné posedenia hlavne v letnom období.
 
 

 

 

V rámci úspešných predošlých rokov v značnej miere zameraných na kooperáciu s mnohými spoločnosťami Slovenska a v závislosti od nášho úmyslu pootvoriť vo väčšej miere dvere a zamerať sa práve na spoluprácu v sektore firemných školení, stretnutí, či porád by sme Vám radi práve touto cestou predstavili Hotel Kráľová ako potencionálneho partnera pre Vás, ktorý Vám ponúka jednu z najkrajších vonkajších terás Slovenska, jedáleň pod hviezdami, komfort z ubytovania zameraného na detail, či bohaté spektrum služieb wellness, však v prvom rade bezplatný prenájom školiacich miestností s vybavením, hotelového bazéna, parkoviska a takisto možnosť vyhradenia priestorov Hotela len pre Vašu spoločnosť.
Pre dosiahnutie maximálnej spokojnosti a jedinečnosti, každú spoluprácu vytvárame na mieru spoločnosti pri osobnom stretnutí so zástupcom Hotela Kráľová podľa Vášho priania buď priamo u Vás, alebo u nás.
 

 

 

Hotel má pre návštevníkov k dispozícii hotelový bazén, fínsku saunu, vírivku a pre záujemcov ponúka rúzne druhy masáží.
Na výber je vždy niekoľko akciových wellness balíčkov.
 
 

 

Ponúkame Vám pozvanie nie len do rozmanitého prostredia plného malebných dedinských domčekov roztrúsených po hrebeňoch kopcov, či do životov ľudí a ich zvykov tak vzdialených od ruchu veľkomesta, ale aj do Hotela s jednou z najkúzelnejších terás a vonkajších posedení Slovenska čisto z červeného kameňa s jazierkom plným pstruhov a korytnačiek v nekonečnom dotyku s tunajším životom.
 
- jazdy na koňoch a štvorkolesových motorkách všade tam, kde ľudská noha málokedy vkročí
- country bály, ľudové veselice v tónoch slovenskej kultúry
- výlety a pozorovanie prírody, zbieranie lesných plodov a hríbov
- zdravotné a turistické chodníky v sprievode neprestajného kolobehu života lesov
- pozorovanie najkrajšej nočnej oblohy 
 
V zimnom období sú v okolí vynikajúce možnosti na lyžovanie a snowboarding.
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Hotel Kráľová ***
   adresa: Cesta na Kráľovej 9, 960 01 Zvolen
   telefón:  
   mobil: +421 905 298 312
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: www.hotelkralova.sk
   gps:  
   fb: www.facebook.com/HotelKralova/

 

No reviews for house
Please past text to modal