penzión Adam ***
25,00 EUR
625,00 CZK
Slovensko, Agropenzión Adam, Podkylava 188, 916 16
penzión Adam ***
Krajina: Slovensko
Kraj: Trenčiansky
Okres: Myjava
Mesto / obec: Podkylava
Typ objektu: Penzión
ID objektu: 133
Ponuka objektu:
Ubytovanie Bazén Wellness Vírivka Sauna Coffee break Masáže Wifi Konferencie Teambuilding Audiovizuálna technika Reštaurácia

Obec Podkylava s tradíciou poľnohospodárstva je dnes oázou pokoja.Prostredníctvom Agropenziónu Adam a Biofarmy Charolais vám ponúkame prirodzený relax v náručí prekrásnej kopaničiarskej prírody.

 

 

 

Agropenzión Adam disponuje ubytovacou kapacitou 53 lôžok a 18 prísteliek:
4 x jednolôžková izba, 15 x dvojlôžková izba,  4 x dvojlôžkový apartmán,2 x trojlôžkový apartmán, 1 x päťlôžkový rodinný apartmán.
Izby a apartmány sú vybavené samostatnou sprchou a WC, telefónom, TV-SAT, rádiom, pripojením na internet a väčšina tiež samostatným balkónom. Súčasťou vybavenia apartmánov je aj chladnička.
Okrem toho sú k dispozícii aj chatky pre 4 alebo 6 osôb.
Súčasťou penziónu je aj reštaurácia s terasou, denný bar a slovenská koliba. Počas pobytu v penzióne máte možnosť sa venovať viacerým aktivitám. K dispozícii je tenisový kurt, petangue, biliard a strelnica.V ponuke je aj jazda na koči. Je možné si vypožičať športové potreby a bicykle. K dispozícii je tiež ohnisko, petangue, stolný tenis, tenis a strážené parkovisko.
Penzión s celoročnou prevádzkou je vhodný pre rodiny s deťmi, pre ľudí s láskou k športu, k aktívnemu odpočinku, či wellness.

 


 

 

Vyhovieme vám pri rôznych príležitostiach, ako sú rodinné dovolenky a oslavy, svadby, kary, stretnutia, kongresová turistika a podobne.
Vaše chúťky uspokoja reštaurácia s terasou ( 70 miest), denný bar s terasou (35 miest), slovenská koliba Adam (46 miest), koliba Eva (35 miest) a fínsky gril (12 miest).
Pri rôznych príležitostiach, v interiéri aj exteriéri ponúkame švédske stoly.
 
 

 

 

 
Na realizáciu prezentácií, školení a firemných porád vám ponúkame:
3 kongresové sály s kapacitou 50 miest, 25 miest a 30 miest a pre menšie obchodné rokovania a operatívne porady salónik s kapacitou 14 miest s oválnym stolom.
Technické vybavenie miestností:
flipchart, dataprojektor, premietacie plátno, klimatizácia, internetové pripojenie, fax, kopírka. 

 

 

 

K penziónu patrí Koliba Eva a wellness centrum s vnútorným bazénom s protiprúdom, vírivkou, saunami a liečebnými procedúrami.
Hostia ubytovaní v Agropenzióne Adam majú bezplatný vstup do bazéna.
 
 

 

Podkylavské kopanice ponúkajú vynikajúcu regeneráciu pre telo i dušu.
Vydajte sa pešo, na koni, koči alebo na bicykli do okolia a relaxujte.
Stačí si len vybrať z našej ponuky:
vodenie na koni pre deti v krytej jazdiarni, jazda na koči, cyklotrasy, turistické chodníky, relax v 100-ročnom slivkovom sade pod Hlaváčom, piknik, tenisový kurt, pétanque, multifunkčné ihrisko a manuálna kolková dráha na biofarme.
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Penzión Adam ***
   adresa: Podkylava 188, 916 16
   telefón: +421 32 777 21 11
   mobil:  
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.penzion-adam.sk
   gps: 48°40´24.50" x 17°39´32.58"
   fb: www.facebook.com/AgropenzionAdam/

 

No reviews for house
Please past text to modal