hotel Torysa ***
45,00 EUR
1.125,00 CZK
Slovensko, hotel Torysa ***, Námestie slobody 1, 083 01 Sabinov
hotel Torysa ***
Krajina: Slovensko
Kraj: Prešovský
Okres: Sabinov
Mesto / obec: Sabinov
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 127
Ponuka objektu:
Klimatizácia Audiovizuálna technika Reštaurácia Ubytovanie Vírivka Bezbariérový prístup Coffee break Wellness Wifi Sauna Konferencie

Hotel Torysa sídli v priestoroch historickej budovy, zrekonštruovanej s ohľadom na jej pôvodnú podobu a je situovaný na okraji centra mesta Sabinov.

 

 

 

Hotel Torysa poskytuje trojhviezdičkové ubytovanie v jednoposteľových izbách, dvojposteľových izbách, v izbách typu 2+2, apartmánoch, izbách DeLuxe a izbách pre imobilných.
Izby sú vybavené : písacím stolíkom, TV/SAT, telefónom, trezorom, minibarom, WC a kúpeľňou. Niektoré izby sú klimatizované.
Objekt je pokrytý bezplatným WIFi pripojením k internetu.Hostia majú parkovanie zabezpečené na hotelovom parkovisku.
Akceptujeme aj platbu kartou VISA, Maestro, Master card.

 


 

 

Klimatizovaná reštaurácia s kapacitou 100 miest, v ktorej sa nerušene a vkusne spájajú služby s príjemným a luxusným prostredím, ponúka príjemné posedenie s medzinárodnou a typicky slovenskou kuchyňou. Nájdete v nej hotové jedlá podľa dennej ponuky, studené a teplé predjedlá, jedlá na objednávku, špeciality, cestoviny, zeleninové šaláty či dezerty.
Klimatizovaná kaviareň hotela je určená pre širokú verejnosť, je vhodná ako miesto pre posedenie s priateľmi, rodinou ale aj obchodnými partnermi. Na svoje si prídu najmä vyznávači dobrej kávy a kvalitného piva či vína.
V letných mesiacoch prevádzkujeme terasu na nádvorí hotela. Nie je nič príjemnejšie, ako vychutnať si chutnú kávu na rannom slnku. Terasa je prispôsobená aj na chladnejšie počasie oplachtením. Ponúka príjemné posedenie pod slnečníkom, či pod prístreškom zachovávajúc súkromie hostí. Na terase sa podávajú všetky druhy nápojov, ako aj jedlá.
 

 

 

 

 
V prípade organizovania školení, prezentácií či konferencií Vám vieme ponúknuť priestory pre 100, 20, alebo 60 osôb.
Všetky ponúknuté priestory sú vybavené videoprojekciou, premietacím plátnom, či flipchartom.
Na tieto účely sa dá využiť, reštaurácia, salónik, Zimná záhrada, ale aj kaviareň.
Výhodou organizovania podujatí informačného charakteru je možnosť poskytnutia stravy, či občerstvenia počas prezentácie. V prípade organizovania väčších podujatí je veľkou výhodou ubytovanie priamo v hoteli.
 

 

 

 

Pre našich ubytovaných hostí hotel Torysa ponúka možnosť využitia sauny, ktorá zahŕňa suchú saunu a jacuzzi s kapacitou 6 osôb.
 

 

Neponúkame špecializované teambuildingové aktivity, no okolie ponúka široké možnosti pešej turistiky, cykloturistiky a návštevu okolitých historických pamiatok.
 
 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Hotel Torysa ***
   adresa: Námestie slobody 1, 083 01 Sabinov
   telefón: +421 51 756 61 11
   mobil: +421 905 946 412
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.hoteltorysa.sk
   gps: 49.1036870° x 21.0938600°
   fb: www.facebook.com/hoteltorysa/

 

No reviews for house
Please past text to modal