hotel Mýto ***
50,00 EUR
1.250,00 CZK
Slovensko, Hlavná 492, 976 44 Mýto pod Ďumbierom
hotel Mýto ***
Krajina: Slovensko
Kraj: Banskobystrický
Okres: Brezno
Mesto / obec: Mýto pod Ďumbierom
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 4
Ponuka objektu:
Reštaurácia Ubytovanie Bazén Bezbariérový prístup Vírivka Wellness Fitness Sauna Coffee break Konferencie Wifi Teambuilding Audiovizuálna technika

Útulný Hotel Mýto*** sa nachádza uprostred prírody a je známy širokou ponukou športových aktivít. Je vhodným miestom nielen pre rodinnú dovolenku, ale aj pre firemné akcie s teambuildingom a rodinné stretnutia a svadby.

 

 

 

 

Štýlový hotel v nádhernom tichom prírodnom prostredí je vhodný pre všetkých, ktorí chcú načerpať energiu a životnú vitalitu v dnešnej uponáhľanej dobe. K tomu vám napomôže kompletne vybavené hotelové wellness centrum, v letnom období množstvo turistických chodníkov a atrakcií, v zime blízke lyžiarské strediská.
Komfortné ubytovanie je zabezpečené v podkrovných jednolôžkových izbách , v jednolôžkových izbách Klasik , v dvojlôžkových izbách s balkónom. K dispozícii sú aj apartmány a dvojpodlažné apartmány.


 


 

 

Lahodné dobroty si môžete vychutnať v svetlom prežiarenej hotelovej reštaurácii. Jej kapacita je 100 miest, súčasťou reštaurácie je aj terasa s posedením priamo v prírode.
Priestory sú obľúbeným miestom pre konanie rodinných osláv, svadieb alebo pracovných stretnutí.Naša reštaurácia je vám k dispozícii od pondelka do nedele v časoch od 7:30 – do 21:30

 

 

 

Hotel Mýto*** je vďaka svojej polohe a vybaveniu príjemným miestom pre organizáciu firemných akcií. Súčasťou hotela sú dva konferenčné priestory s kapacitou 24 – 65 miest. Oba priestory sú s denným svetlom a sú vybavené základnou konferenčnou technikou.

 

 

 

Vychutnajte si zaslúžený oddych v našom Vital zariadení. Čakajú na vás priestory s masážnym bazénom, saunou a vírivkou v príjemnom prostredí.
 
Nájdete u nás:
Fínsku saunu – 90°C do 110°C
Eukalyptový parný kúpeľ – 40°C až 45°C
Soľný parný kúpeľ – ideálna teplota je 40 °C až 50 °C
Veľký masážny bazén s vodopádom – 35°C až 37°C, pre cca 14 osôb

 

Hotel Mýto*** je známy širokou ponukou športových aktivít, ktoré môžete využívať v interiéri i exteriéri hotela. Pri organizácii teambuildingových stretnutí určite oceníte hotelový areál, v ktorom nájdete:
 
tenisový kurt
ihrisko na loptové hry (nohejbal, volejbal, basketbal)
bedmintonové ihrisko
streetball
záhradné posedenie pri grile
 
 

 

   názov: Hotel Mýto ***
   adresa: Hlavná 492, 976 44 Mýto pod Ďumbierom
   telefón: +421 48 630 00 00
   mobil:  
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
   www: http://www.hotel-myto.sk
   gps: 48.865847 x 19.646257
   fb: www.facebook.com/hotelmyto

 

No reviews for house
Please past text to modal