hotel Bonums *
12,00 EUR
300,00 CZK
Slovensko, hotel Bonums *, Belušské Slatiny, 018 61 Beluša
hotel Bonums *
Krajina: Slovensko
Kraj: Trenčiansky
Okres: Púchov
Mesto / obec: Beluša
Typ objektu: Hotel
ID objektu: 116
Ponuka objektu:
Teambuilding Audiovizuálna technika Reštaurácia Ubytovanie Bazén Wellness Vírivka Sauna Fitness Masáže Coffee break Konferencie Wifi

Hotelový komplex Bonums leží na úpätí Strážovských vrchov v chránenej krajinnej oblasti a svojou polohou vhodná na usporiadavanie firemnych akcii, športových sústredení, rekondičných pobytov, osláv, svadieb, školy v prírode a v zimných mesiacoch lyžiarskych kurzov a iných spoločensko kultúrnych akcií.

 

 

 

Hotelový komplex BONUMS sa skladá z hotelovej časti a 20 chatiek. Hotelova cast pozostava z 21 dvojpostelovych izieb, z toho na 10 izbách je moznosť prístelku. Každá izba má vlastnú kupeľňu so sprchovým kútom a sociálnym zariadením.
Z ceľkového počtu 20 chatiek sú 3 chatky zrekunštruované na ubytovanie hotelového typu.Každá chatka má 2 bunky, v ktorých sa nachádzajú 2 dvojposteľové izby s vlastnou kúpeľňou a socialnym zariadením. Zvyšnych 17 chatiek je 8 miestych so spoločným socialnym zariadením a sprchovými kútmi.
Hotel Bonums ponúka cenovo zvýhodnené viacdňové pobyty a to ako pre základné, či stredné školy,tak aj detské tábory v chatkách.
K dispozícii je i letná terasa, detské ihrisko a ohnisko.
Parkovanie je možné priamo pri objekte.

 


 

 

Stravovanie návštevníkov je zabezpečené formou plnej penzie alebo polpenzie, výberom minútiek v hotelovej reštaurácii.
 
- Plna penzia, dospelý 12,00 EUR, deti do 12 rokov 8,00 EUR
- Polpenzia, dospely 9,00 EUR, deti do 12 rokov 6,00 EUR

 

 

 

 
Pre usporiadanie menších školení máme k dispozícii salónik s kapacitou 60 osôb, ktorú v prípade potreby vybavíme potrebnou audio-vizuálnou technikou a zabezpečíme i občerstvenie pre účastníkov.
 
 

 

 

Nový ‘Wellness’ klub je ideálnym miestom na relaxáciu a rekonvalescenciu, ktoreho sucastou je finska sauna. Oblúbené rekondičné pobyty poriadané v hoteli BONUMS využívajú príslušenstvo klubu ‘Wellness’ ako je:
 
- Fittness
- Sauna
- Ultrazvuk Diadynamik 
- Škótske streky 
- Klasická masáž 
- Jendnorázové rašelinové zábaly 
- Hydromasážna vaňa pre dve osoby a hydromasážna vaňa a perlicka pre jednu osobu 
- Vonkajší bazén
 
 

 

Neponúkame špecializované teambuildingové aktivity, no miestna príroda poskytuje vychádzky po vyznačených turistických chodníkoch, po zákutiach spomínaného Mojtínského krasu, jaskýň, do známych čičman s maľovanými drevenicami. Nedotknutá príroda poskytuje vhodné terény pre horolezcov. Náhornou planinou vedie európska cyklotrasová magistrála. V letnom období poskytuje okolitá príroda možnosť zberu lesných plodov a húb.
Milovníci zimných športov si prídu na svoje asi 4 km od komplexu, kde sa nachádza známe lyžiarske stredisko Mojtín so 6 vlekmi a 9 lyžiarskymi zjazdovkami a to pre začiatočníkov, ale aj náročných lyžiarov. Na svoje si prídu aj vyznávači bežeckých tratí, ktorých je na Mojtíne 15 km. 

 

CENNÍK SLUŽIEB

 

   názov: Hotel Bonums *
   adresa: Belušské Slatiny, 018 61 Beluša
   telefón: +421 42 462 40 63
   mobil: +421 905 657 090
   fax:  
   e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 
   www: www.bonums.sk
   gps: 49.004575° x 18.377728°
   fb: www.facebook.com/pg/hotelBonums/photos/?ref=page_internal

 

No reviews for house
Please past text to modal